Aşılama Ağustosta Aşılama Yaptıracaklar...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kız lover bacım aradım 2 de gel dediler 2 de gidecem şimdi bizimki aradı testte gidecegimi söylemedim çıkarsa söylemicem ama çatlarım haftaya evlilik yıldönümümüzde söylerim eger hamileysem diye birde dün biraz canımı sıkmıştı hemen söylemicem meraklansın :)))))))))tabi oda çıkarsa ya elim boş dönerim

ayyyy bilmiyorum ki inşlhh bakalım benim annemde bana ve kızkerdeşime hamileyken her ay başı adet görmüş valla benim kafam iyice karıştı devrelerim yanacak kıslar neyseki sonucumu 4 de alacam hakkımızda hayırlııs olsun ..

bizi haberdar et test sonucunu alınca hadi canım bb

bugün senden benden smgeden acayiden haberler gelicek sevinelim artıkta yaa hadin hep kötü haber aldık bugün güzel haberler gelsinnnnnn

benim saatim geldi bakalım ne çıkacak ben gidiyorum kızlar dua edinnnnnnnnnn yine bi aksilik çıkmazsa..

hadii bakalımmm kaç tane agustos annesi çıkktıı burdann bakalımmm

ya zaman geçmek bilmiyo yarını bekliyorum aşılama için bide ondan sonrası var ya tutmazsa stresi aşılama yaptıranlar neler yaşadıklarını ve nasıl oldugunu anlatırsan sevinirim sürekli yazılarınızı okuyorm sizlerin

2de sonuçç alacam dedin saat 3 olduuuu yaa öldükk merakktann

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…