ayy canım ne güzel bi süpriz olur eger varsa bizim gelinde hamileyken yogun kanamaları oluyordu bende aradım 2de gel dedi testi yapacak kişi saat 2 de gidecem geri be sabahın köründe başladım daha yaptıramadım gitti şu testi
ilk hafta çok agrılarım oldu sonra geçti şimdi uyandıgımda ve ara ara midem bulanıyor geçiyor birde belim agrıyor biraz gögüslerim dolgunlaştı biraz ama agrımıyor akıntımda yok ama işte 2 gündür gördüğüm 2. çizgi beni umutlandırdı..
ayyyy bilmiyorum ki inşlhh bakalım benim annemde bana ve kızkerdeşime hamileyken her ay başı adet görmüş valla benim kafam iyice karıştı devrelerim yanacak kıslar neyseki sonucumu 4 de alacam hakkımızda hayırlııs olsun ..
acayininde bugün testi var daha gelmedi merak ediyorum
bugün senden benden smgeden acayiden haberler gelicek sevinelim artıkta yaa hadin hep kötü haber aldık bugün güzel haberler gelsinnnnnn
turko acayinin kanaması olmuşmuydu canım biliyomusun ?
yok canım ben öyle yazdıgına hiç denk gelmedim heralde olmadı..
benim saatim geldi bakalım ne çıkacak ben gidiyorum kızlar dua edinnnnnnnnnn yine bi aksilik çıkmazsa..
bana 2 gün üst üste yapılmıştı biri dün olmuştu biride bugün yani 1 hafta oldu bende haftaya test günüm var bana daha ama sabırsızlanıyorum
nasıl iki gün aşılamamı oluyormuş anlatsana bize neden öle yapmadılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?