Aşılama Ağustosta Aşılama Yaptıracaklar...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
inşallah canım ya kan testimi yaptırdın

ewet canım aradılar elimde degerim yok ama degerin yüksek çıktı kesin hamilesin dediler ben sordum kesinmi yani ewet yüksek degerin dediler okadar hamilesiniz dediler deger falan bilmiyorum sevincimden ama halimden biliyordum belim agrıyor ara ara midem bulanıyor ben ekildigi günü biliyorum size bahsetmştim

çatlatma ignemim 7. günü falandı bir gece bir uyandım nefesimkesiliyor agrıdan saga sola döndükçe bagırasım geliyor ama sesim çıkmıyor krap gibi garip bir agrıydı smgedede olmuştu gece kaltım agladım demişti yarım sat kadar sürdü geçti ondan sonrada agrılarım dindi hesaba göre onda rahime ekilme günüydü bence ondada öyle tahmin etmştim smgedende duymuştum ya ama kızımda öyle olmamıştım gögüsüm falanda agrımıyor kızlar hafif büyüdüler okadar belim agrıyor karnım agrımıyor çok az bir his var okadar

canım tebrikler hayırlısı olsun çok sevindim bizlerede dua et çok sevindim inş<llh bizlerde senin gibi güzel haber veririz:CüvCüv:

ben kanı verirken bir gelin geldi emindi heralde idrar tahlili yaptırdı yok çıktı bir suratı asıldıki negatif beklemiyor gibiydi ama üzüldüm odurum benimde başıma çok geldi

canım tebrikler hayırlısı olsun çok sevindim bizlerede dua et çok sevindim inş<llh bizlerde senin gibi güzel haber veririz:CüvCüv:

canım benim saolunnnnn inşalahhh sizlere zaten hep dua ediyorum kendime sizlere çok dua ettim edecemde kızlar hadin bende sizden beklicem artık güzel haberlerrrr:Saruboceq::Saruboceq:

ilk bebegimmş gibiheveslendim yaa daha çok ugraşırım zannediyordum bu ikinci tedavi igne denemdi kızlarrrrr ilki tutmamıştı

smge gibi agrılarım yok agrım yok diye üzülmeyin sakın akıntım falanda yok birde bazen adet agrıları çekiyorum adet olacamda zannetmeyin kızlarrrrrrrr istediginizi sorunnnnnn

canım benim saolunnnnn inşalahhh sizlere zaten hep dua ediyorum kendime sizlere çok dua ettim edecemde kızlar hadin bende sizden beklicem artık güzel haberlerrrr:Saruboceq::Saruboceq:

inssallh bende çok umutluyum bilmiyorum hayal kırıklığına uğrarmıyım ama allahım ne olur ver diorum insallh isteyen bütün arkadalar ve ben de bu ay senin gibi hamiş oluruz sen idrarı kaçıncı günü yaptın ben aşılama olalı 1 hafta oldum yani ıdrar testi ne zaman yapsam

smge gibi agrılarım yok agrım yok diye üzülmeyin sakın akıntım falanda yok birde bazen adet agrıları çekiyorum adet olacamda zannetmeyin kızlarrrrrrrr istediginizi sorunnnnnn
turko benim akıntım arttı biraz 2 gün önce acaba bebiş olmadımı nedersin sen

14. günü yap caım ben çatlatma vurundugumun 14. günü yani dün yaptım azda olsa görmüştüm sizse çatlatmadan 1 gün sonra aşılama oluyorsunuz 14 gün çıkabilir denersin inşallah bende sizlerden duyarım güzel haberlerr...

şişliğim indi ağrılarda azaldı pazartesi çekicekler dişi bide kesip alıyolarmış korkuyorumda:çok üzgünüm: bakalım artık

canım korkma yaa çektirenlerden duyuyorum korktugumuz kadar degilmş diyorlar herşeyin kolay yöntemi var artık tatlım üzme kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…