inşallah canım ya kan testimi yaptırdın
ewet canım aradılar elimde degerim yok ama degerin yüksek çıktı kesin hamilesin dediler ben sordum kesinmi yani ewet yüksek degerin dediler okadar hamilesiniz dediler deger falan bilmiyorum sevincimden ama halimden biliyordum belim agrıyor ara ara midem bulanıyor ben ekildigi günü biliyorum size bahsetmştim
canım tebrikler hayırlısı olsun çok sevindim bizlerede dua et çok sevindim inş<llh bizlerde senin gibi güzel haber veririz:CüvCüv:
canım benim saolunnnnn inşalahhh sizlere zaten hep dua ediyorum kendime sizlere çok dua ettim edecemde kızlar hadin bende sizden beklicem artık güzel haberlerrrr:Saruboceq::Saruboceq:
turko benim akıntım arttı biraz 2 gün önce acaba bebiş olmadımı nedersin sensmge gibi agrılarım yok agrım yok diye üzülmeyin sakın akıntım falanda yok birde bazen adet agrıları çekiyorum adet olacamda zannetmeyin kızlarrrrrrrr istediginizi sorunnnnnn
inssallh bende çok umutluyum bilmiyorum hayal kırıklığına uğrarmıyım ama allahım ne olur ver diorum insallh isteyen bütün arkadalar ve ben de bu ay senin gibi hamiş oluruz sen idrarı kaçıncı günü yaptın ben aşılama olalı 1 hafta oldum yani ıdrar testi ne zaman yapsam
turko benim akıntım arttı biraz 2 gün önce acaba bebiş olmadımı nedersin sen
daha eşime söylemedim o hak etti bşraz daha merak etsin tst yaptırdıgımdan haberi yok
kızlar hamileyiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmm:lepi:delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
YA ÇOK GÜZEL Bİ HABERRRR HAYIRLI OLSUN TURKOCUM ÇOK SEVİNDİMMMMMMdelikafadulden
pasha sen nasıl oldun igleştinmi biraz canım k.b. kendi heyecanıma kapıldım
çok tşkr ederim canım darsı tüm isteyenlere sizlere inşallahhhh
şişliğim indi ağrılarda azaldı pazartesi çekicekler dişi bide kesip alıyolarmış korkuyorumda:çok üzgünüm: bakalım artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?