iyidir moonlight sen nasılsın? varmı belirtiler nasıl hıssediyorsun kendini?
kızlar bende dün aşılamamı oldum..tek yumurta vardı sperm sayısı gayet iyi dedi artık gerisi nasip kısmet.. test tarihim 5 eylül şimdi zaman nasıl geçecek bilmiyorum..
benim bel agrımda çok yogun degildi ki ayy umtlu görünüyorsun inşallah hadinn ben ayagımı sürüttüm
gülnihalcim biz senle aynı gün yaptırdık aşılamayı bende pazartesi yaptırsammı kan testi ama negatif çıkar diye korkuyorum bugün eşime dedim ki ev çok pis huzursuzum ama risk var diye bişey yapmak istemiyorum o da yapma aşkım ben yarın silerim yerleri felan gerçi senin miden neden bulanmıyo tutmadı galiba diyo :):):) dedim o öyle hemen olmaz 5. haftadan sonra şiddetli mide bulantıları yani bana çaktırmıyo ama çok heyecanla bekliyo sırf onu mutlu etmek için olmasını çok istiyorum tüm arkadaşları baba oldu bende öle ıslaklık felan olmuyo amarabiacım gunaydın agrılar hayra alamet oluyor genelde merak etme bende agrı yok ,benim tarıhım orda gec yazılmıs ama bende pazartesı salı yapıcam cunkı asılamanın 12-13. gunu oluyor
kızlaar bende bugün aşılamamı oldum ama çok canım yandıtest tarihim 1 eylül kasıklarımda acayip bi agrı var günler nasıl geçecek ya:)
benimde tek yumurtam vardı canım inşallah hayırlı haberleriniz gelirrrkızlar bende dün aşılamamı oldum..tek yumurta vardı sperm sayısı gayet iyi dedi artık gerisi nasip kısmet.. test tarihim 5 eylül şimdi zaman nasıl geçecek bilmiyorum..
kaçıncı günün bugün canımcnm geçen gün de demiştim ya sana beim belim 5 gündür ağrıyo senin dediğin gibi çok deil ama saatlerce oturup kalkerken daha çok hissediyorum arada sırada da yumurtalıklarım bikaç dak. ağrıyıp geçio
kızlar bir şey sormak istiyorum
2 başarısız aşilama sonrasında bu ay ara vermiştik tedaviye
bu ay tatil sebebi ile bebek olayını takmadım tatil dönüşü annemin rahatsızlığı derken baya yoğun geçti
aylardır ilk kez ovulasyon akıntısına bu ay rastladım hemde çok belirgin bişekilde
şuan adetimin 24. günümdeyim 6 gün sora regl olmam gerekiyor normalde adetten 1-2 önce ağrılarım başlardı ama bu sefer 1 hafta öncesinde başladı batmalar oluo karnımda ara sıra bel ağrısı. sizce bu ağrılar adet ağrısı mı yoksa bebek mi?
TURKOOOOOO canım hamlesın galıba yenı gordum cok sevındım senın adına yaa darısı basımızıa
canım sen testını kacıncı gun yaptırdın bırde kac cıktı sonucun?
benım bugun 12. gunum bugun yaptrsammı acaba dıye duusndum cıkmaz belkı dıye vazgectım salı gunu yaptırcam.
çok tşkr edrim canımmm darısı başınıza cumaya inşallah keseyi görmeye gidecem ben çatlatma ignemin 14.gününde 2. çizgiyi azda olsa gördüm ama hemen atma zaman geçtikçe çıktı hemen çıkmadı 15.günü daha belirgindi kan degerimide bilmiyorum aradılar hamilesiniz dediler bilmiyorum degerimi ama merak etttim
kısss sorsaydınya kan degerını neyse hamılesın ya bosverrrr
tabı sen asılama olmadın catlatma ıgnesınden gun sayıyorsun 14.gun oldu.
ben catlatma ıgnesını ayın 8 ınde yaptırmısıtım sence hangı gun ıdrar testı yapsam cıkarkı?
çatlatma ignesinde 2 gün sonramı aşılama oldun ama aşılamanın 14. gününde kan testi çıkıyormuşş buyük ihtimall
eevet canım 2 gun sonra asılama oldum.
bugun 12.gunumdu.
kan testını buyuk bı ıhtımalle salı gunu yaptırcamda ıdrarda ne zaman cıkarkı?
eee belırtıler falan artmısıtr herlade artık.
ınsallah hayırlosıyla keseyı falan gorurusun ıyıce kesınlesır.
inşallah canım...2 gün sonra evde bi test yap sabah ilk idrarından inşallah güzel haberler verirsin bize..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?