ya kızlar çok heyecanlıyım ikiniz içinde umarım gülnihalinde ilkerözgeninde test değerleri yüksek çıkar ve seviniriz ben perşembe günü yapıcam tekrar testi umarım benimde o zamana kadar değer 4,9 dan aşağı inmez de yukarılara çıkar gerçi dün gece talihsiz şeyler yaşadık babam fenalaştı ambulans hastane felan sabaha kadar onunla uğraştık ve ben ilk haberi aldığımda 11. kattaki eve merdivenlerden koşarak çıktım hiç aklıma gelmedi aşılamam şimdi geldi aklıma biraz ağrım var umarım bişey olmamıştır çok şükür babamda çok iyi zaten eğer aşılama tutarsa diycem torunun karnımda 11 kat koşturdun beni diye
ya kızlar çok heyecanlıyım ikiniz içinde umarım gülnihalinde ilkerözgeninde test değerleri yüksek çıkar ve seviniriz ben perşembe günü yapıcam tekrar testi umarım benimde o zamana kadar değer 4,9 dan aşağı inmez de yukarılara çıkar gerçi dün gece talihsiz şeyler yaşadık babam fenalaştı ambulans hastane felan sabaha kadar onunla uğraştık ve ben ilk haberi aldığımda 11. kattaki eve merdivenlerden koşarak çıktım hiç aklıma gelmedi aşılamam şimdi geldi aklıma biraz ağrım var umarım bişey olmamıştır çok şükür babamda çok iyi zaten eğer aşılama tutarsa diycem torunun karnımda 11 kat koşturdun beni diye
canımmmmmmmmmmm gözün aydınnnn tutmuş ay çok sev,ndim yaa tutnmamış olsa o çizgiyi göremezdin bende öyle olmuştum yaa saat 2 de alacaksın hıı ayy ben sabırsızlandım canım yaaa valla ben size ugurlu geldim haa :))))) bakın tek tek hamile haberleri gelmeye başlıyor ayy ne kadar seviniyorumm canım gözün aydın
bugün yaptırdığım sonuç 26.58 cumartesi 77 idi dr umu aradım normal üzülme dedi(((((((
kızlar testı yapmaya gıdıyorum dua edın bana nolurrrrrrr
nasıl yani canım cumartesi 77 şimdi 26,58 mi yani değerin düşmüşmü dr un neye normal diyor değerinin düşmesine mi ? eğer öyleyse dr un normal değil bence
kızlar testı yapmaya gıdıyorum dua edın bana nolurrrrrrr
bugün yaptırdığım sonuç 26.58 cumartesi 77 idi dr umu aradım normal üzülme dedi(((((((
kızlar merhaba... arada sizleri okuyorum. bende paylaşmak istedim.
16 ağustosta ikinci aşılamam yapıldı. şimdi beklemedeyim. arada kasığımda hafif ağrı oluyor. göğüs uçlarımda hassasiyet var. ama çokta kendimi dinleyip psikopata bağlanmak istemiyorum. 31 ağustosta tahlil yaptırcam.
test yapmaya gıderken baktım lekem gelmısss adet oluyorum galıba yaaaaaa testı yaptım yınede cıkmadı..cok uzgunum ya esıme nasıl soylıycem
test yapmaya gıderken baktım lekem gelmısss adet oluyorum galıba yaaaaaa testı yaptım yınede cıkmadı..cok uzgunum ya esıme nasıl soylıycem
ama test günüm gelmedi daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?