Aşılama Ağustosta Aşılama Yaptıracaklar...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
test yapmaya gıderken baktım lekem gelmısss adet oluyorum galıba yaaaaaa testı yaptım yınede cıkmadı..cok uzgunum ya esıme nasıl soylıycem

canım hiç üzülme benim gibi olmuşsun sende test yaptım gün leke gelmişti benden dur bakalım belki yerleşme lekesi felandır yarın kan testinde daha iyi belli olur umarım yogunlaşmaz kanaman..

--------------------------------------------------------------------------------

--------------------------------------------------------------------------------

turko sana bişi dicem canım ya sen ticker ını hazırlarken yumurtlama gününümü yazdın acaba biliyorsunki tıpta hamilelik son adet tarihi başlangıç sayılarak hesaplanıyor bu durumda sen 4 haftalık filan hamilesin 2 hafta değil ki her kadın hamile kaldığını öğrendiğinde zaten 4 haftalıktır en az

valla canım ben çatlatma ignesini vurundugm tarihi yazdım zaten ondan önce hamile kalmış olamam ya ama degiştirede bilirim şekerim :))))

canıminşallh olur hamile kalırsın

ankarada nerde yaptırdın aşılamanı

2 gün önce 77 idi şimdi 26.58 ya ondan ama farklı yerlerde yaptırdım ve test günüm 28 ağustos dr gebesin dedi idrar da beklettikten sonra silik pembe çıkıo 2. çizgi

2 gün önce 77 idi şimdi 26.58 ya ondan ama farklı yerlerde yaptırdım ve test günüm 28 ağustos dr gebesin dedi idrar da beklettikten sonra silik pembe çıkıo 2. çizgi

canım baksana koydugum test programına görede hamilesin hadi gözün aydınnn tebrik ediyorum artık sıkma canını bebegin seninle canım hayırlı ugurlu olsun

canım baksana koydugum test programına görede hamilesin hadi gözün aydınnn tebrik ediyorum artık sıkma canını bebegin seninle canım hayırlı ugurlu olsun

bi de buguün 22. günüm son adetim 2 ağustos idi yani daha günümün geçmesine 1 hf var dr um da öyle söylüyo ama inanmak çok zor geliyo düşme olduğu için üzüldüm ben ama arkadaşlarım da normal dedi

valla canım ben çatlatma ignesini vurundugm tarihi yazdım zaten ondan önce hamile kalmış olamam ya ama degiştirede bilirim şekerim :))))

canım bak internetten google da gebelik hesaplayıcı diye yaz hesaplama lara girersen son adet tarihini sorar

arkadaşım ben anlayamadım sen 2 gün önce 77 idi diyorsun eğer 0,77 ise iyi ama 77 ise 26 77 den küçük bi rakam ve buna göre değerin düşmüş oluyor ama eğer buraya yanlış yazıyorsan ve değerin 2 gün önce 0,77 ise şu an 26,58 çok güsel bi rakam ve hamilesin lütfen net yazarmısın inan anlamaaya çalışırken endişelendim değerimi düşüyor diye

20.günümde 77 22.günümde 26.58 ama farklı yerlerde yaptırdım daha adetimin geçmesine 1 hf var sat:2 ağustos

bende 2 ağustosta adet oldum aşılaman ayın kaçındaydı canım

20.günümde 77 22.günümde 26.58 ama farklı yerlerde yaptırdım daha adetimin geçmesine 1 hf var sat:2 ağustos

canım ama değerinin düşmesi normal değil yani adetine 1 hafta varsa tabi 26,58 iyi bi rakam 77 yüksek ama benim bilidğim hcghetgün 2 ye katlar düşmez düşmesi kimyasal gebeliği filan gösterir acaba 77 çıktığında çatlama iğnesinin etkisimi vardı o yüzdenmi yüğksek çıktı olabilirmi acaba :uhm:

bilmiyorum (((( ama idrar kitlerinde çok silik 2.çizgi çıkıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…