kıslar lütfen yardım bişi sorucam çok özür dileyerek ya ben aşılamadan beri inanılmaz gaz sorunu yaşıyorum sürekli bi haava yutmuş gibiyim ay insanların içine giremiyorum zor tutuyorum düşünün artık sizde oldumu böle?
kuzunaz o bendede var ben üşütüyormuyum acaba diye düşündüm sendede varsa demek normal haplar ignelerde yapabılır, bide benim midem kazınıyor gün boyu sizdede oluyormu buda hamılelık belırtısı olabılırmı yoksa budamı haplardandır acaba?
kuzunaz o bendede var ben üşütüyormuyum acaba diye düşündüm sendede varsa demek normal haplar ignelerde yapabılır, bide benim midem kazınıyor gün boyu sizdede oluyormu buda hamılelık belırtısı olabılırmı yoksa budamı haplardandır acaba?
elif ben kan verdım geldım saat 4 de alıcam sonucu bakalım ne olcak inş umutlarım yıkılmaz ya
bende 31 ,turko senı ben 30-35 düşünüyordum:)küçükmüşsün kız daha:)
mide kazınması da gazda çoğu zaman hamilelik belirtisi olabiliyor inşallah öyledir canım benim henüz 7. günüm bugün daha 8 gün var test günüme ayın 31 inde test günüm yani henüz belirti arayamıyorum ama gazım aşılamadan beri var dediğin gibi ilaçlardan oluyor o zaman kasıklarımdada ben kasılmalar ve hafif ağrılar hissediyorum bugün ama daha erken rabbim inşallah yüzümüzü güldürür
elif ben kan verdım geldım saat 4 de alıcam sonucu bakalım ne olcak inş umutlarım yıkılmaz ya
ben küçük yaşta evlendim 2 sene çocugum olmadı ama eşimle ben çok istiyorduk birde pkom agır seviyedeydi saçım falan dökülmüştü osıralar bebegim kolay kolay olmaz zannediyordum kızımda çok para dökmüştük eşiminde benimde raporumuz olmadıgı için bütün igneler falan parayla alıyorduk yine tedavisiz olmaz falan diyordu kaynanam başıma kalkıyordu şükür tutmuş ama daha kaynanam bilmiyor igneyle oldugunu onun içinde 2. çocugu istedim birde kızım bebekleri çok seviyor bende tekrr bebek istedim kaynanamın dedigi gibi olmadı kendiliginden yaşım 25 ama 2. yide dogurduktan sonra kaygısız olacam inşallah birdaha olurmu olmazmı sıkıntım kalmayacak içimden kaynanamında bazı kişilerinde çenesi kapanmış olacak bende seni o yaşta tahmin etmiyordum istersen abla derim
elif idrarıı sormussun çok açık degıl bendede
Gülnihal bugün saat 4 gelmez artık bende catlayacam hadii ay kızlar ne zormuş yaaaaa
Bir kaç gündür nasıl midem kazınıyo gazımda fazla sabahları cok ac olarak kalkıyorum göğüslerimde o ağrı gecti dolgumluk var ama bilemiyorum merak ediyorum
cokmu koyu gülnihal benimki sarı
yok canım ne ablası arkadasız hepımız ben sadece 2. cocugun olunca 25 olacagını dusunmedım ama ne guzel erkenden 2 cocuk olmus olacak ımrenıyorum oyle olanlara..
Kızlar bişe soaracam pko ne demek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?