Aşılama Ağustosta Aşılama Yaptıracaklar...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
benimde gögüslerim biraz dolgunlaştı ara ara çok ufak bir sızlama oluyor geçiyor agrı falan yok çabuk acıkıyordum birde ufak ufak mide karışması senle belirtilerimiz benziyor inşallah seninkide tuttu yaa

inşallah turkocuğum 5 yıldır bekliyoruz inan sabırla zamanzaman ağladım ama başkasının hamile haberini alınca sevindim erkek kardesim gecen sene evlendi bebişi oldu bile maşallah cok ttalı 4 aylık oldu kızı, ne bileyim benle evlenenlerine benden sonra evlenenlerinde 2 tane bebesi oldu ben bekliyorum hiç isyan etmedim hep hayırlısını versin allah dedim aşılama bile aklımda yokken ölesine doktora girmiştim asılama yapalım dedi taaa haziranda gitmiştim kısmet ağustos ayonda oldu 3 ay önce niyet ettik yumurtalıkt akist oldu onueritmeye başladı derken 3 ay gecti yaptırdık bakalım tabi maddi sıkıntılar cabası hep bizi ileriye attı inanın aşılama parasını bile eşimin kardeşlerinden aldık yoksa onuda yapamayacaktık işte

kızlar ben cumartesi aşılammaı oldum 1 eylül tahlil günüm aşılamadn sonra sancısı olan oldumu ya ilk aşılam genelde tutmuyo diyolar((

Ok anladım yook bende öle sorun ve ben genelde cift yumurtluyordum ama kısmet olmadı işte su zamana kadar inşallah bu ay seviniriz hepimizde

Ok anladım yook bende öle sorun ve ben genelde cift yumurtluyordum ama kısmet olmadı işte su zamana kadar inşallah bu ay seviniriz hepimizde

inşalllahh canım benim inşallahhhhh test yapsana çok meral ediyorum bak gülnihalinki çıktı sevindik hadi sende sevindir ben 3 tl lik test almıştım çıktı valla

seni çok iyi anlıyorum canım bende kızımda çok zorluklarla tedaviyi cepten ilerletmştik raporsuz olunca devlet ödemiyor çok zor günlerdi kaynanamla beraber dik onda bana çok acı zehir gibi lafı sözü hareketleri vardı bir anlatsam varya o stresle çocuk olmamam steresim birleşti kafayı yedim ve dr bana pkolojil ilaç verdi sonra tedaviye başlamıştım depresyondaydım resmen ölmek istiyordum hep hergün aglardım ama allaha okadar gözyaşlarıyla dua etmiştim ki rabbim şükür kucagımı boş koymadı darısı sizlere inşallah dua ediyorum inan sizlerede

çok silik de olsa dün gece ve bu sabah gördüm 2.çizgiyi bugün tekrar kan verdim 14de alacağım inş yükselir ya

canımmmmmmmmmmm gözün aydınnnn tutmuş ay çok sev,ndim yaa tutnmamış olsa o çizgiyi göremezdin bende öyle olmuştum yaa saat 2 de alacaksın hıı ayy ben sabırsızlandım canım yaaa valla ben size ugurlu geldim haa :))))) bakın tek tek hamile haberleri gelmeye başlıyor ayy ne kadar seviniyorumm canım gözün aydın

bende sabah yaptım çok çok silik yok gibiydi kan verdim geldim ama ben 4 de alacagım sen daha önce alıyorsun ıns hayırlı haberler verırsın canımm

kızlarr ikinizde güzel haber vereceksiniz belli çok sevindim şimdiden 2. çizgiyi azda olsa görmşsünüz ya o yeter kızlar süper haberler gelecek bugün

GULNIHALLLL İLKEROZGEEE
gozunuzaydın ınsallah kan sonuclarınızda pozıtıf cıkar hayırlısıyla.
ılkerozge senın asılamada kacıncı gunun?

kızlar benım bugun 14.gunum esıme test aldırdım sımdı yapsammı acaba ya korkuyorum cıkmazsa dıye cıkmazsa butun umıtlerım yıkılcak yarın kan testı gunum ne dersınız?

canım yap bi ya bak arkadaşlar ne güzel 2. çizgiyi görmüşler sıra sende hadi canım bir güzel haberde senden gelsin tatlım hadi inşallahh

canımya bak onlar 2. çizgiyi gördüler sıra sende hadi canım bir güzel haberde senden gelsinn..ama keşke sabah ilk idrarda yapsaydın öyle daha iyi sonuç veriyormuş yinede bir dene yaa merak ettik

bence yap canım çıkmasada bu idrar testi kesin sonuç vermez hemen ama belki silikte olsa ikinci çizgi görünür o zaman seviniriz ne güsel zaten öylede böylede yarın test günün öğreniceksin benimde 8 günüm var nasıl sabredicem bakalım rabbim sabır versin

bence testi yap canım çıkmasa bile idrarda üzülme bazen çıkmayabiliyomuş yarın zaten kesin sonucu görürsün kan tahlilinde ama en şimdi azından merakını giderirsin ..

evde varsa hemen yap canım benım 12. gundu yınede yaptım senın 14 daha guzel cıkar

ya kızlar çok heyecanlıyım ikiniz içinde umarım gülnihalinde ilkerözgeninde test değerleri yüksek çıkar ve seviniriz ben perşembe günü yapıcam tekrar testi umarım benimde o zamana kadar değer 4,9 dan aşağı inmez de yukarılara çıkar gerçi dün gece talihsiz şeyler yaşadık babam fenalaştı ambulans hastane felan sabaha kadar onunla uğraştık ve ben ilk haberi aldığımda 11. kattaki eve merdivenlerden koşarak çıktım hiç aklıma gelmedi aşılamam şimdi geldi aklıma biraz ağrım var umarım bişey olmamıştır çok şükür babamda çok iyi zaten eğer aşılama tutarsa diycem torunun karnımda 11 kat koşturdun beni diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…