ben 19 yaşımda evlendim sen geçmi evlendin yoksa çocukmu gelmek için hep nazlanıyor ama artık nazı bıraktı bence geliyorrrrrrrrra.s.:hooray::teytey:
benimde gögüslerim biraz dolgunlaştı ara ara çok ufak bir sızlama oluyor geçiyor agrı falan yok çabuk acıkıyordum birde ufak ufak mide karışması senle belirtilerimiz benziyor inşallah seninkide tuttu yaa
Ok anladım yook bende öle sorun ve ben genelde cift yumurtluyordum ama kısmet olmadı işte su zamana kadar inşallah bu ay seviniriz hepimizde
kızlar nerdesiniz kimse yok yaa
inşallah turkocuğum 5 yıldır bekliyoruz inan sabırla zamanzaman ağladım ama başkasının hamile haberini alınca sevindim erkek kardesim gecen sene evlendi bebişi oldu bile maşallah cok ttalı 4 aylık oldu kızı, ne bileyim benle evlenenlerine benden sonra evlenenlerinde 2 tane bebesi oldu ben bekliyorum hiç isyan etmedim hep hayırlısını versin allah dedim aşılama bile aklımda yokken ölesine doktora girmiştim asılama yapalım dedi taaa haziranda gitmiştim kısmet ağustos ayonda oldu 3 ay önce niyet ettik yumurtalıkt akist oldu onueritmeye başladı derken 3 ay gecti yaptırdık bakalım tabi maddi sıkıntılar cabası hep bizi ileriye attı inanın aşılama parasını bile eşimin kardeşlerinden aldık yoksa onuda yapamayacaktık işte
çok silik de olsa dün gece ve bu sabah gördüm 2.çizgiyibugün tekrar kan verdim 14de alacağım inş yükselir ya
çok silik de olsa dün gece ve bu sabah gördüm 2.çizgiyibugün tekrar kan verdim 14de alacağım inş yükselir ya
bende sabah yaptım çok çok silik yok gibiydi kan verdim geldim ama ben 4 de alacagım sen daha önce alıyorsun ıns hayırlı haberler verırsın canımm
GULNIHALLLL İLKEROZGEEE
gozunuzaydın ınsallah kan sonuclarınızda pozıtıf cıkar hayırlısıyla.
ılkerozge senın asılamada kacıncı gunun?
kızlar benım bugun 14.gunum esıme test aldırdım sımdı yapsammı acaba ya korkuyorum cıkmazsa dıye cıkmazsa butun umıtlerım yıkılcak yarın kan testı gunum ne dersınız?
GULNIHALLLL İLKEROZGEEE
kızlar benım bugun 14.gunum esıme test aldırdım sımdı yapsammı acaba ya korkuyorum cıkmazsa dıye cıkmazsa butun umıtlerım yıkılcak yarın kan testı gunum ne dersınız?
GULNIHALLLL İLKEROZGEEE
GULNIHALLLL İLKEROZGEEE
GULNIHALLLL İLKEROZGEEE
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?