Aşılama Ağustosta Aşılama Yaptıracaklar...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar ben nerdeyim ben 26 temmuzda adet oldum sperm hareketsizliği 31 temmuzda iğnelere başladım

aşılama yı 700 tl ye yaptırıorum

bende 750 ye yaptırdım 65 tl femara ya verdim 10 kapsül 85 lira çatlama iğnesine verdim allah bin kere razı olsun bi bayan da çanakkaleden buraya gonalf 450 yolladı bana he bide aşılamadan sonra progestan ve antibiyotik aldım onlar dahil 1000 lira ahrcadım

sana demiştim canım hemen üzülme biraz bekledikten sonra 2. çizgi çıkıyor hemen çıkmıyor diye yaa süper yaa bugün ne güzel haberler geliyor böyle 2. gördüysen gözün ayın canımm inşallah sevinçten aglıcaksın budefaa :Saruboceq:

kızlar cnm arkadaşlarım çok bilmişlik yapmak istemıorum ama benım aldıgım gebelık testlerınde hep 5 dakıkadan sonra ki sonuçları ciddiye almayınız dıodu.ama zaten 5 dakıka sora bende 2. çizgi de çıkmıodu umarım senınkı doğrudur ve bi hamılemız daha olur:CüvCüv:

ama lekem gelmeye devam edıyor.
test kurudugu ıcın oyle gordum galıba yaaa:çok üzgünüm:

canım ya bende geç görmüştüm hiç kurudugu içinmi falan diye düşünmedim bir tane daha yap birde sabah ilk idrarda iyi çıktıgını söylüyorlar bende öyle yapmıştım çok çok az görmüştüm

kızlar tahlıl sonucu 0.100 bende bundan sonra cıkmaz herhalde ya bugune kadar yukselmedıyse bundan sonrada olmaz bugun 12. gunumdu.

yok çıkmaz bencede canını sıkma inşallh bi dahaki ay hamıle haberlerımızı hep bırlıkte verırız.benm 10.gun 5,30 cıkmıstı sora 12, gun 1,50 düştü sorada adet oldum zaten.bilmiyorumkismilemafoldumbenmafoldumben

degerimi bilmedigim için daha dr gitmedim ya kızlar akıntım olunca acaba yoksa adetmi oldum diye düşünüyorum pkolojim daha düzelmemiş telefonda hamilesiniz dediler dr da bu ay çok umutluydu benden şu cama gelsede keseyi görsem hayırlısıyla

ben aşılamaya 250 tl iğnelere270 tl verdim

ooooo elif sen baya ucuza yaptırıomussun:) bizim toplamda 1 000 tl ye yaklasıo ben senın orda olsam her ay denerim şaka bı tarafa bizim bebeklerimiz olursa kimseye sevdırmem bıle derımkı ben ona daha doğmadan yatırım yapmaya başladım maliyeti çok bana uzak durunsempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

ya akıntın ne nerenk benimki yeşile döndü acaba adet mi olacağım miğdemde ağrıyoor

ben cumaya kadar bekleyeceğim heralde adet olmassam eğer giderim zaten mutlaka adet olmam lazım cumaya kadar eğer hamileysem olmam tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…