Aşılama Ağustosta Aşılama Yaptıracaklar...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
gulnıhal uzulme demek ıstıyorum ama bende sımdı ne kadar uzgunum bır bılsen onun ıcın dıyemıyorum ne hıssettıgını anlıyorum.
senın bıle 2.cızgı cıkmısken kan testınde cıkmamıs benım hıc umıdım kalmadı.ustune lekemde gelıyor.

ya akıntın ne nerenk benimki yeşile döndü acaba adet mi olacağım miğdemde ağrıyoor

yok canım adet öncesi olacakmış gibi bir akıntı degil sarımsı ama yumurta akı gibi biraz sünen çinsten benden hiç böyle gelmezdi adet akıntısı gibi degil yani yeşilide anlamadım canım benimki öyle degil

kızlar canımızı sıkmayalım sanki bu son şasımızmı ki ALLAHIM cok büyük sevdiği kulunu biraz sızlatırmış ne olucak bir dahaki sefere n eyapalım

krizantem gülnihal daha belli olmaz belkide herkesinki bir olmuyor belkide bikaçgün sonra çıkar hemen üzülmeyin bizide üzüyorsunuz ya bende adet belirtisi falan yokta bende degerimi bilmedigim için tereddütlendim şimdi yaa eczane yakın olsa hemen bir test daha yapacam 2. çizgi ne kadar koyu olacak diyede eczana biraz uzak

kızlar sanki adet görüyorum gibi midem ve kasıkalrım sancılanıyoor

bayanlar ikidir yazıyorum bu üçüncü Allah aşkına bana da bir fikir verin ben bu ayın 14 de aşılama yaptırdım.28 de sonuç alıcam.beklemek bayağı zor. eğer eklerseniz bende lşistenize talibim.bende çatlama problemi var.3 yıl bitti bizim 4 yılımızdayız.:2:

bana doktor bu persembeye kadar crınone jel vermıstı cuma ve cumartesı adet olmazsan ondan sonra gel demıstı hala umutlu olsammı bundan sonra yukselme olurmu acaba (((((((,, NESLIM sende bızden 2 gun sonra yaptırmıssın asılamanı ıns hayırlı olur

aramıza hoşgeldin canım allah inşallah bebişine kavuşturur senide öteki arkadaşlarımızıda inşallahh

seni de mutalaka ekler arkadaşlarımız listeye.ama hangi konuda fikir istedıgını anlamadım

kızlar tahlıl sonucu 0.100 bende bundan sonra cıkmaz herhalde ya bugune kadar yukselmedıyse bundan sonrada olmaz bugun 12. gunumdu.

canımmm senağlama offfff ya çok üzüldüm ya 12. gününse normalde çıkması gerekirdi ama olur ya rabbim bi mucize verir inşallah sanada geç döllenme olmuştur geç çıkar bekle bakalıma detini

kıslar bişi dicem aşılama tedavimizde hep yumurtalardan bahsettik eşlerimizin sperm sayıları nasıldı yıkamadan sonra yani bakalım bu ne derecede önemli en azından bu çıkar ortaya benim ki yıkamadan önce 25 milyon sperm %40 hareketli çıkmış yıkamadan sonra 20 milyon sperm ve %90 hareketli olmuş sizinkiler nasıldı

kızlar benimde canım sıkkın hani değer 4,9 demiştim ya kardeşim sonuca bakacağına referans aralığına bakmış sonucum 0,84 müş gerçi doktorumu aradım neden 10. gün yaptırıp kafanı karıştırıyosun 4-5 gün sonra yine yaptır testi o değer bizi yanıltır dedi sizce 4 günde bu değer o kadar yükselirmi ki

Ben geldim kızlar nasılsnız. Gülnihal çok üzüldüm ya inşallah bidahaki aşılaman tutar inşallah

inşallah yükselir canım yaa

İLKERÖZGE anlayamadım ben doktorun niye öyle demiş. benim bildiğim sonucunu gün geçtikçe yükselmesi gerekio benin ilk sonucum 82 çıkmıştı bi hafta sonra 1071 oldu. gitgide yükselmesi gerekio diye biliorum. inşallah yükselir sonucun

canım 10. gün çok erken ya test için henüz beta hcg üretmeye başlamamış olabilir döllenme yani erken bekle bakalım inşallah adet olmazsın bebeğin vardır inşallah

Turko bebiş nasıl

bilmemki canım senin gibi keseyi görsem kalp atışını görsem rahatlıcam ya kızlara bakınca korkmaya başladımya degerimi bilmiyorum testtede 2 gün arayla 2 çizgi çıktı ama görmeden rahatlamıcam daha akıntım olunca adet oluyorum zannediyorum bakıyorum inan ama adet belirtisi falan yok birde telefonda kesin hamilesin demişlerdi o geliyor aklıma geri rahatlıyorum kafam karıştı kızların halini, görünce senin bebiş nasıl canım rahatmısın sen benim pek bi şikayetim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…