kıslar bişi dicem aşılama tedavimizde hep yumurtalardan bahsettik eşlerimizin sperm sayıları nasıldı yıkamadan sonra yani bakalım bu ne derecede önemli en azından bu çıkar ortaya benim ki yıkamadan önce 25 milyon sperm %40 hareketli çıkmış yıkamadan sonra 20 milyon sperm ve %90 hareketli olmuş sizinkiler nasıldı
kızlar tahlil sonucumu aldım 0.1 negatif tutmadı arkadaşlar aşılamam ...
ya turko cok cnm sıkılıo sen nasıl degerını öğrenmıosun hala ara bagır cagır doktorunu sok araya ve degerını ogren bence
ben kızımdada degere falan baktırmadım sizleri görünce aklım karışıyor işte
bayanlar ikidir yazıyorum bu üçüncü Allah aşkına bana da bir fikir verin ben bu ayın 14 de aşılama yaptırdım.28 de sonuç alıcam.beklemek bayağı zor. eğer eklerseniz bende lşistenize talibim.bende çatlama problemi var.3 yıl bitti bizim 4 yılımızdayız.:2:
sen kesın hamılesın orda şüphem yok ama bılsen degerını bi ohh derdın sende
bilmemki canım senin gibi keseyi görsem kalp atışını görsem rahatlıcam ya kızlara bakınca korkmaya başladımya degerimi bilmiyorum testtede 2 gün arayla 2 çizgi çıktı ama görmeden rahatlamıcam daha akıntım olunca adet oluyorum zannediyorum bakıyorum inan ama adet belirtisi falan yok birde telefonda kesin hamilesin demişlerdi o geliyor aklıma geri rahatlıyorum kafam karıştı kızların halini, görünce senin bebiş nasıl canım rahatmısın sen benim pek bi şikayetim yok
kızlar şimdi ben size daha dogrusu ilk aşılaması tutmayanlara bişey sorcam az önce doktorumu aradım 2. aşılamaya geçmeden önce ayın2-3 gibi gelin yumurtalıkların durumuna bakıp çatlatnma ignesi yapıcakmış şimdi benim size olan sorum şu sizin doktorlarınız ne gibi tedavi sürecine girmişti ilk aşılama tutmadı zaman lütf cvp yazın merak ediyorum...
offf ya rabbim allahım isyan edenlerden değil sabredenlerden eyle bizi rabbim şükredenlerden hamd edenlerden eyle bizi rabbim napıcaz ya :çok üzgünüm:
cnm ben ilk aşılamam tutmayınca 3 ay ara verdim. tahlil veerdiğim gün adet olmuştum dr adetin 2. günü gel iğneye başlayalım eğer kafan rahatsa demişşti. bizde eşimle düşündük zaten ben çok üzülmüştüm o stres üzüntüyle gitmeyelim dedik. daha sonra 3 ay ara verdik çok rahat bi şekilde gittim doktora olmazsa 3. aşılamayı yaptırırım diye ama allaha şükür 3.ye gerek kalmadı. bence sende biraz ara ver.
smge kafam o kadar karışık ki ne yapcamı bilmiyorum çatlatma ignesi felan filan ben vakitmi kaybediyorum acaba bilemedim şimdi karman kuruşuk bişey oldum ya sabır yarabbim sabır senden ..
kıslar benim kasıklarımda kasılmalar var oturduğum yerden kalkınca ağrılarda oluyor hatta adet olacakmışım gibi ağrılar daha erken ama onun dışında ağzımın tadı yok hiç yok yaaa uykum zaten dün gece uyuyamadığım için var kendimi genel olarak iyi hissetmiyorum inşallah bebiştendir
smge kafam o kadar karışık ki ne yapcamı bilmiyorum çatlatma ignesi felan filan ben vakitmi kaybediyorum acaba bilemedim şimdi karman kuruşuk bişey oldum ya sabır yarabbim sabır senden ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?