Aşılama Ağustosta Aşılama Yaptıracaklar...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

bizim yıkamdan önce 24 mily. yıkamadan sonra 15 mily. kaldı hareketi ise total hareket die bişi yazıo orası 40,82 bide a+b+c+ yazıo orası 93

ya turko cok cnm sıkılıo sen nasıl degerını öğrenmıosun hala ara bagır cagır doktorunu sok araya ve degerını ogren bence

ya turko cok cnm sıkılıo sen nasıl degerını öğrenmıosun hala ara bagır cagır doktorunu sok araya ve degerını ogren bence

ay kız dur beni dahada tereddütte bırakma ya akıl diyor git bir test daha yap ama biraz uzak şimdi eczane yaa benimde aklımı bulandırdınız ama öyle olsa 2 gün arayla çizgiyi görürmüydüm bide adet olurdum bende hiçbir belirti yok ki bide bana kesin hamilesiniz dediler ya dr bişey diyemem opek rahatsız edilmeyi sevmez beyefendi..cumaya gel bakacam keseye dedi bide benden çok ümitliydi

hoş geldin eslim hayırlısı inşallah canım

rahatım cnm şimdilik bişeyim yok cnm kafanı takma keseyi görünce için rahatlar hamile olmasan 2 çizgi çıkmazdı

kızlar şimdi ben size daha dogrusu ilk aşılaması tutmayanlara bişey sorcam az önce doktorumu aradım 2. aşılamaya geçmeden önce ayın2-3 gibi gelin yumurtalıkların durumuna bakıp çatlatnma ignesi yapıcakmış şimdi benim size olan sorum şu sizin doktorlarınız ne gibi tedavi sürecine girmişti ilk aşılama tutmadı zaman lütf cvp yazın merak ediyorum...

cnm ben ilk aşılamam tutmayınca 3 ay ara verdim. tahlil veerdiğim gün adet olmuştum dr adetin 2. günü gel iğneye başlayalım eğer kafan rahatsa demişşti. bizde eşimle düşündük zaten ben çok üzülmüştüm o stres üzüntüyle gitmeyelim dedik. daha sonra 3 ay ara verdik çok rahat bi şekilde gittim doktora olmazsa 3. aşılamayı yaptırırım diye ama allaha şükür 3.ye gerek kalmadı. bence sende biraz ara ver.

kıslar benim kasıklarımda kasılmalar var oturduğum yerden kalkınca ağrılarda oluyor hatta adet olacakmışım gibi ağrılar daha erken ama onun dışında ağzımın tadı yok hiç yok yaaa uykum zaten dün gece uyuyamadığım için var kendimi genel olarak iyi hissetmiyorum inşallah bebiştendir

smge kafam o kadar karışık ki ne yapcamı bilmiyorum çatlatma ignesi felan filan ben vakitmi kaybediyorum acaba bilemedim şimdi karman kuruşuk bişey oldum ya sabır yarabbim sabır senden ..

smge kafam o kadar karışık ki ne yapcamı bilmiyorum çatlatma ignesi felan filan ben vakitmi kaybediyorum acaba bilemedim şimdi karman kuruşuk bişey oldum ya sabır yarabbim sabır senden ..

cnm bence biraz kafanı toplayana kadar ara ver hem bayram falan geçer bu araya sıkıştırma bence ama tab bu eşinle verceğin karara bağlı

inşallah beiştendir cnm

canım spermler iyi ise sorun sadece yumurtlama ise yumurtlama ilaçlarla sağlandığı için aşılamada şans yüksek oluyormuş bunları göz önüne al eğer spermlerde ciddi sorun varsa hiç aşılamayla boşa kürek sallama maddi manevi müsait olunca tüp bebek yaptırırsın inşallah rabbim kendiliğinden nasip eder sana

canım biraz ara versen daha iyi degilmi tsresler üst üste gelir benimki tutmasa ben ara verip ibrahim saraçoglunun sayfasındaki bitkilerden uygulamayı denicektim hemde kafamı boşaltacaktım bitkisel deneyip hamile kalan nekadra çok kişi var bi araştırda oku tüp bebekte bile tutmayıpta bitkisel tutan bi oku öyle karar ver belki btkisel denersen budafada kendiliginden olur inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…