Aşılama Ağustosta Aşılama Yaptıracaklar...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
inşallah beiştendir cnm

ya bi arkadaşım ikizlere hamile kalmıştı aşılamayla 10. günü kanda baktırdı değer 120 çıktı 12. gün baktırdı 680 çıkmıştı ve belirtileri erken yaşamaya başladı hani diyorum bende ikizse filan :roflol: ahh keşke ahhh nerde ama var bişiler hissettiğim şeyler normal değil ya çatlama iğnesinden sonra veya birden fazla yumurta gelişimindne sonra yaşanan sendromlar bunlar yada bebiş var :lepi:

smge kafam o kadar karışık ki ne yapcamı bilmiyorum çatlatma ignesi felan filan ben vakitmi kaybediyorum acaba bilemedim şimdi karman kuruşuk bişey oldum ya sabır yarabbim sabır senden ..

mimoza bende 1.de tutmadı ama doktora gıttıgımde kendimi rahat hissetıgm için doktor devam edelim 2.yaptır şansınız var dedi kendımıde ii gördüm yaptırcam 2.inşallah cuma gunu ama eğer tutmazsa 3. hiç düşünmüorum ben.

ikiz istemekte çok haklısın hem yumurtan çoktu maşallah benim bir kızım var birde yumurtam var dı :))) ben dr tek bitanemi yumurtam dedim güldü zaten birtane olması gerekiyor ne yapacan fazlasını en istenilen yumurtaya sahipsin dedi valla bir kızım var ama ben bile 2 isterim yani benimde bir arkadaşım çatlatma ignesinden sonra 2 tane oglu oldu tek yumurta ikizi şok oldular dr ikiz dediginde kuzunazcım allah kalbindekini versin arkadaşım

arkadaşlar eğer çok param olsa ve evde olsam çalışmasam tedavilerime hiç ara vermezdim şimdi ben mesela aşılamaya 1 milyar harcadım ya 1 milyar içerdeyim eşim herşeye kredi kartı kullanmış 1.020 tl ekstre gelmiş ve ödeyemiyor bidahaki aya sarkıtcakmış yani böle olmasaydım inanın asla tedavilerime ara vermezdim sizde bunları göz önüne alıp tedavinize devam edin derim negatif alan arkadaşlar için söylüyorum .... bu arada mesai saatim doldu ben çıkıyorum hepiniz allaha emanet olun kendinize iyi bakın arkadaşlar bana ateş basıyor bi acayipim :)) görüşürüz

eşimde çok şükür bişey yok canım sorun benim yumurtalarda çatlamada problem var yani yumurtalar büyüp çatlamıyor valla 2. aşılamadan sonra vakit kaybetmeyi düşünmüyorum aslında benim amacım ilk tüp bebkdi ama eşimin ısrarına dayanamadım bunuda denemeyelim demeyelim diye yanlız benim kafamı kurcayalan şey şu neden beni ayın 2-3 gibi çagırdı aşılamayla tutmayan bebk çatlatma ignesiylemi tutacak diyede düşünmüyo degilim acaba derdi para kazanmakmı anlıyamadım ben sizce arkadaşlar..

hayırlısı olsun be turkocum 1 tanede yeter bana yeterki rabbim sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin bu tedavimden beni selamete çıkarsın eli boş gönlü boş göbişi boş çevirmesin sağol canım benim...

inşallah elin boş dönmezsin canım allah saglıklı hayırlı evlatlar versin bizlere hapinizede anneligi tattırsın inşallahh

amin cnm önemli sağlıklı sihhatliolsun önemli olan o allah seninde emeklerini boşa çıkarmaz inşallah

TURKO senin ilk hamilliğinde mide bulantıların ne zaman başladı

pek bi midem bulanmazdı canım ya ondan hiç aklımda kalıcı bulantı yok ne zaman bulandı hatırlamıyorum hayırdır midenmi bulanıyor ben kızımda 9 ay boyunca hiç kusmadım yaa benim kuzenimin eşi şimdi hamile 2 aylık 5 saatte 6 kere kusuyomuş düşünsene yaaa

farklı yerlerde yaptırdım acaba ondan mı

bence farklı yerlerde yaptırmanın alakası yoktur. ben 12. günü yaptır 82 çıktı bi hafta sonrada 1071 çıktı. inşallah sende hamilesindir

ya kızlar benide ekleyin şuna ne olur yaaaaaaaaaaaaaa :gitme:

tamam turko beklicem test için ya benide ekleyin şu hamilelik standına 12 ve 13 aşılama günüm çarşambada test günüm ne olur sen ekle bari ben beceremiyorum ben pko luyum

selam kızlaarr

mimoza 1980 aşılaman tutmayınca devam edebilmen için adetin 2. 3. gnü yumurtalara bakıyo çatlamayan büyüyüüp kiste dönenler oluyo onlar varsa yeniden ilaca başlayamıyosun 1 ay ara veriliyo benim öyle oldu. bana çatlatma iğnesi vermedi ama riskli günlerde günaşırı ilişki önerdi şansınız var dedi bakalım adetime 1 hafta var ne kadar şanslıymışız görcezeyvahedigeldismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…