Aşılama Ağustosta Aşılama Yaptıracaklar...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

listeye eklersen sevinirim canım ya sabah hastaneye gittim doktor izinliymiş bende sağlık ocağına gittim orda verdi ne olu dua edin

kızlar sağlık ocağına verdim hastaneye gittim doktor yoktu malaesef yarın sonuç çok heyecanlıyım

smge yok hamile deilim bu benim ilk aşılamam daha önce hamile kaldım ama düşük yaptım canım

cnm bilmiorum benim içime öyle doğuyo inşallah öyledir. fiki fikinizede ara verin cnm biraz bak benim kocamında canı var valla azını bile açamıo

Herkese mrb kızlar nasılsınz
hoşgeldin canım bebek nasılll sen nasılsınn
ya fanuyu geçen gece bende listeye ekledim gerideki sayfada var
ya benim dr bişey olmaz ilişkiye girebilirsiniz diyor ama
kaydirigubbakcemile3sende benim gibi adamın burnundan getiriyosun yani :))))))
listeye eklersen sevinirim canım ya sabah hastaneye gittim doktor izinliymiş bende sağlık ocağına gittim orda verdi ne olu dua edin

inşallah canım hayırlı haberler alırsın

cnm biliosun kesyi gördük ctesi günüde kesenin içini görmeye gidecez kalp atışlarını ne zaman duyacaz bilmiorum.

biliyorum canım ama kesenin içi derken kesenin içinde mercimeğini görücekler heralde inşallah sağlıkla gelsin evladın rabbim ikinizede muheymin adı ile muamele etsin 6 -7 haftalıkken kalp atışı duyuluyor diye biliyorum ben sen bi 3 ayı atlat bak nasıl geçecek zaman bacım inşallah hamileliğinde çok kolay geçer ama tadını çıkar kaç kere hamile kalcaz güsel ciciler giy nazlan eşine herekse bebişine bişiler aldır delikafadulden valla ben öle yapcam eğer olursa çünki herkes dört gözle bekliyor :1shok:

ben başka biriyle karıştırdın heralde. ksr bakma . ama inşallah sende hamilesindir. belkide allah söyletti

kızlar buğün yine rüyamda yüzük taktımzemuszemus eşim bana 3 tane yüzük aldı çok güzeldi yüzükler ne dersinizz

smge bende geri cuma günü gidecem keseyi görmeye inşallah görseydim ya hala adet agrısı gelince adet olacam zannediyorum şaka gibi geliyor görürsem inanacam

kızlar buğün yine rüyamda yüzük taktımzemuszemus eşim bana 3 tane yüzük aldı çok güzeldi yüzükler ne dersinizz

iyi yüzük görenler hamile kalıyor ama inşallah bilinçaltında kalmış olarak görmemişsindir inşallah hamilesindir hiç şikayetin varmı

bugun doktora gıttım adetımın 3.gunu.
bı daha asılamayla ugrasmayalım hemen tup bebege gecelım dıyo yaaa yok dedık tup bebek ıcın cok erken stemeyız dedık.
bu doktorlarda fena yanııı para kazanmanın derdındeler haaa
2-3 ay sterssız dusunmeden yıne kendı halımzda denıycez sonrası allah buyuk.

ayy herkes herşeyi almaya hazırda daha bende eşimde inanamıoruz ben böyle olacağımızı tahmin etmezdim gayet normal hayatımıza devam edioruz bebeğimizide bi görseydik içim rahatlayacaktı. önce keseyi görene kadar öldüm heycandan ya dış ebelikse diye şimdide boş gebelik korkusu var. sonrada kalbi atacak mı atmayacak mı?bikaçyerde okudum 9-10 haftalık olmuş kalbş atmayıca bebekleri almak zorunda kalmışlar. inşallah bi sorun çıkmaz

rabbim seni eli boş çevirmesin olsun yarın çıksın sonuç önemli olan var olması olur inşallah
bi hf oldu bugün
o zaman o iğnenin etkisidir sen boşver idrar testini kan tahlili günün bekle canım

cnm bilmiorum benim içime öyle doğuyo inşallah öyledir. fiki fikinizede ara verin cnm biraz bak benim kocamında canı var valla azını bile açamıo

inşallah ama bacım benim kocam çok uzaktır aslında fikfiklere bakma oda ayrı sorunumuz bizim eşim biraz prıblem yaşıyorda ilaç almıştır yine dün o

ya fanuyu geçen gece bende listeye ekledim gerideki sayfada var

haaa bacımm sen ekledin demek haannnammm ben listede gördüm diyorum ama kendi mesajlarıma bakıyorum bakıyorum yok orda ama helal olsun bacı bu listeyi çok kimse öğrenmek istedi ama anlatamamıştım yani karışıyor aslında çok kolay ama sen çözmüşsün belkide biliyordun bravo alkisalkisalkis başak burcusun tani delikafadulden

kuzunaz sordugun soruya cevap yazdım canım geride sonra cevap vermedi deme ne merak edersen sor canım anlıyorum bende çok meraklıydım

smge bende geri cuma günü gidecem keseyi görmeye inşallah görseydim ya hala adet agrısı gelince adet olacam zannediyorum şaka gibi geliyor görürsem inanacam

inşallah keseyi görürsünüz cnm sende eşine hediyeni verirsin. zaten keseyi görünce için rahatlar

canım valla ben listeye bikaç kere müdahale ettim listene hiçte zor olmadı ögrenmek ah ahhh bende zeka varda işte okumayı sonuna kadar götürmek kısmet olmadı bi şeyi bi defa bakarsam tamamdır bak ingilizcem yok ama ben nette ingilizce çok şeyleri ayaarlamayı beceriyorum çokta hoşuma gidiyorr

laboratuarcı eşimin arkadaşı hamile olduğumu sonuölarda görünce eşime 3 ay çok dikkat gerekirse uzak dur demiş onun için sabredio. benim sözümle deil yani.

canım benim hepimiz aynı durumda olabiliriz bunları düşünmekte haklısın ama düşünmemeye çalış iyi şeyler düşün dua et tesbih çek ya muheymin diye ki rabbim sizi korusun elinide karnına koy bak şu şarkıyı sölicez hep birlikte PIT PIT ATIYOR KALBİ :kedi:

laboratuarcı eşimin arkadaşı hamile olduğumu sonuölarda görünce eşime 3 ay çok dikkat gerekirse uzak dur demiş onun için sabredio. benim sözümle deil yani.

3 aymı benimki 3 hafta durmaz illde benden bir icraat bekler onun için dün biraz bozuldu yok dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…