Aşılama Ağustosta Aşılama Yaptıracaklar...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kuzunaz ya bugün hiç iyi degilim sohbetlerinizi okuyorum yazacak bile halim yok benden ve ruhsal olarak çok kötüyüm yaa

bende rahim ağzına yakın doğuştan olan bir kist var bu gün onuda aldırıcam belkide ondan olmuyooo bizde bebek doktorlar ilgisi yok dedi ama olsun gecisini engelliyo sanki

turko yine midem kazınıyor yaaa çok yiyiorum eğer aşılamam tutmazsa bebeğim olmazsa aldığım kilolar yanıma kar kalıcak

turko yine midem kazınıyor yaaa çok yiyiorum eğer aşılamam tutmazsa bebeğim olmazsa aldığım kilolar yanıma kar kalıcak

inşallah bebişin acıktırıyodur seni canım bende yedim şimdide midem bulanıyor kızda huysuz bugün adım atacak halim yokki dışarı çıkayım

inşallah bebişin acıktırıyodur seni canım bende yedim şimdide midem bulanıyor kızda huysuz bugün adım atacak halim yokki dışarı çıkayım

valla inşallah öyledirde çok karışığım varmı yokmu düşünmekten insan kafayı yer valla ama az kaldı bekliyor herşey olacağına varıyor yoksada yok yani elindne bişi gelmiyorki insanın hayırlısı dualarla inşallah olur rabbim

kuzunaz bu sabah idrarda baktım silik çıktı 2.çizgi

kaçıncı günün bugün belki yükselir yoksa silik çıkmazdı ki ben 5 seneda ilk defa çok silikte olsa gördüm 2. çizgiyi bak hamilesin dediler

bugün adetten sonraki 24.günüm 11.gün çatlatma iğneni oldum 13.gün aşılama yani 14 ağustosta aşılama oldum 19 ağustosta ovitrellenin yarısını yaptırdı takviye olarak bugun 25 ağustos sence?

bugün adetten sonraki 24.günüm 11.gün çatlatma iğneni oldum 13.gün aşılama yani 14 ağustosta aşılama oldum 19 ağustosta ovitrellenin yarısını yaptırdı takviye olarak bugun 25 ağustos sence?

14 agustosta yaptırdıysan bugün 12 günün kan testini erken yyapmışsın yaa degerin yükselebilir birde 2. çizgiyi görmezdin ki hamile olmasan canım yaa

25 yaşındayım7 ay oldu

bende 25 yaşındayım ama evlenelim 5 sene oldu erken evlendim yaa sen aşılama mıyaptırdın canım daha yeni evlisin niye okadar çok agladın ki çok yennisin ve bugün 2. çizgiyi görmüşsün birde dr bile 14. gün tahlil yapın diyor sen ebeysen daha iyi bilmen lazım niye haman üzülüyorsun ki

14 agustosta yaptırdıysan bugün 12 günün kan testini erken yyapmışsın yaa degerin yükselebilir birde 2. çizgiyi görmezdin ki hamile olmasan canım yaa

19 ağustosta iğnenin yarısını yaptırdı ya ben konuştum dedim ki bunun etkisi olabilir dedim o da o kadar kalmaz etkisi dedi asıl test günüm 28 ağustos işte sonuç bu ne diosun?

eşimin spermleri gitgide azalıyor zaten ameliyat olacak evililikten uzun süredir beraberiz deniyoruz olmuo bi de ben hakkarideyim o izmirde yine gidicem elim boş bayramdan sonrasürekli gelemiyorum ki

19 ağustosta iğnenin yarısını yaptırdı ya ben konuştum dedim ki bunun etkisi olabilir dedim o da o kadar kalmaz etkisi dedi asıl test günüm 28 ağustos işte sonuç bu ne diosun?

ayy ya haklısın kafa karıştırıcı bişey daha çatlatma ignesinin üstünden 10 gün bile geçmemş dr mu sana etkisi kalmaz dedi dr sordun mu hiç durum böyle diye

ayy ya haklısın kafa karıştırıcı bişey daha çatlatma ignesinin üstünden 10 gün bile geçmemş dr mu sana etkisi kalmaz dedi dr sordun mu hiç durum böyle diye

dedim dün akşam aradı onun etkisi dedim o da dediki o kadar olamaz takviye amaçlı yatıdı aşılamadan 5 gün sonra

dedim dün akşam aradı onun etkisi dedim o da dediki o kadar olamaz takviye amaçlı yatıdı aşılamadan 5 gün sonra

aşılamadan 5 gün sonrada çatlatma takviyesi yapıldıgını yeni duydum valla karışık bir mesele bir kaç gün sonra belli olur sabır diliyorum sana inşallah tutmuştur tatlım takviye çatlatman yapılmasaydı kesin hamilesin 2. çizgiyi görmşsün diyecemde işte çatlatmanın etkisi olurda sonra hayal kırıklıgı yaşama inşallah dr dedigi gibi onun etkisi degildr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…