kuzunaz ya bugün hiç iyi degilim sohbetlerinizi okuyorum yazacak bile halim yok benden ve ruhsal olarak çok kötüyüm yaa
turko yine midem kazınıyor yaaa çok yiyiorum eğer aşılamam tutmazsa bebeğim olmazsa aldığım kilolar yanıma kar kalıcak
inşallah bebişin acıktırıyodur seni canım bende yedim şimdide midem bulanıyor kızda huysuz bugün adım atacak halim yokki dışarı çıkayım
valla inşallah öyledirde çok karışığım varmı yokmu düşünmekten insan kafayı yer valla ama az kaldı bekliyor herşey olacağına varıyor yoksada yok yani elindne bişi gelmiyorki insanın hayırlısı dualarla inşallah olur rabbim
kuzunaz bu sabah idrarda baktım silik çıktı 2.çizgi
ayy canım kaçıncı günün silik çıktıysa hamilesinnnnnnnnnnn
ama dün 16 çıktı((((( bütün gün ağladım
kaçıncı günün bugün belki yükselir yoksa silik çıkmazdı ki ben 5 seneda ilk defa çok silikte olsa gördüm 2. çizgiyi bak hamilesin dediler
ilker özge kaç yaşındasın merak ettim kaç senelikm evlisin
bugün adetten sonraki 24.günüm 11.gün çatlatma iğneni oldum 13.gün aşılama yani 14 ağustosta aşılama oldum 19 ağustosta ovitrellenin yarısını yaptırdı takviye olarak bugun 25 ağustos sence?
25 yaşındayım7 ay oldu
14 agustosta yaptırdıysan bugün 12 günün kan testini erken yyapmışsın yaa degerin yükselebilir birde 2. çizgiyi görmezdin ki hamile olmasan canım yaa
bende 25 yaşındayım ama evlenelim 5 sene oldu erken evlendim yaa sen aşılama mıyaptırdın canım daha yeni evlisin niye okadar çok agladın ki çok yennisin ve bugün 2. çizgiyi görmüşsün birde dr bile 14. gün tahlil yapın diyor sen ebeysen daha iyi bilmen lazım niye haman üzülüyorsun ki
19 ağustosta iğnenin yarısını yaptırdı ya ben konuştum dedim ki bunun etkisi olabilir dedim o da o kadar kalmaz etkisi dedi asıl test günüm 28 ağustos işte sonuç bu ne diosun?
ayy ya haklısın kafa karıştırıcı bişey daha çatlatma ignesinin üstünden 10 gün bile geçmemş dr mu sana etkisi kalmaz dedi dr sordun mu hiç durum böyle diye
dedim dün akşam aradı onun etkisi dedim o da dediki o kadar olamaz takviye amaçlı yatıdı aşılamadan 5 gün sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?