canım benim hepimiz aynı durumda olabiliriz bunları düşünmekte haklısın ama düşünmemeye çalış iyi şeyler düşün dua et tesbih çek ya muheymin diye ki rabbim sizi korusun elinide karnına koy bak şu şarkıyı sölicez hep birlikte PIT PIT ATIYOR KALBİ :kedi:
3 aymı benimki 3 hafta durmaz illde benden bir icraat bekler onun için dün biraz bozuldu yok dedim
9 gün sonra agrılarım minimuma inmişti çok azdı tutmadı galiba dedim sonra sabahları kalktıgımda hafif midem bulanır gibi oluyordum gün içindede oluyordu pkolojiktir kesin dedim ara ara biraz belim agrırdı birde benden 2 gece gögüsümden sıvı gelmişti sütyen takmadan yatıyorum atletimde 2 gün gördüm şaşırdım ama sıktıgımda bişey gelmiyordu gece ben uyurken oldu 2 kere ter degildi tabikide tam gögüs ucumun oldugu yerde böyle süt akmış gibi leke gördüm ve araştırdım bi yerde hamilelik belirtisi oldugu yazısını okumuştum gögüsüm biraz dolgunlaştı ama agrımıyor çok az incedeb bazeb sızlıyor belli belirsiz oda ama 9 günden sonra agrılarım yoktu yani
inşallah canım yainşallah keseyi görürsünüz cnm sende eşine hediyeni verirsin. zaten keseyi görünce için rahatlar
kızlar bebeğiniz olunca ne isim koycaksınız düşündüz mü hiç yada aklınızda bi isim var mı
he bu arada dikkatimi çeken bişi oluyor ateş basıyor bana birden bi süre öle olup geçiyor offf offf herşey ilaçlardanda olabilir ama
bacım gördümde bu mesajını SMGE gelince atladım sağol cevabın için şimcik ememden sıvı geldiğini bende duydum ama göğüslerimde hiç bi belirti yok benim bugün biras sanki uclarında dokununca acıdı gibi benimde ağrılarım geçti gibi ondan belirti yok artık diyorum ama düne kadar zaman zaman vardı şimdi ise kasıklarıma bişi oturmuş hissi ar ağırlık hissi ama otururkken belkide karnım şiş ya otururken baskı oluyor ondan
yaa gerçekten ölemi gelio sana ayy heyecan yaptım inşallah öyledir ... fikfiki yappmasamıydık ben hesaplayıcıya baktımda geçen rahim içine ekilme günüm bugünmüş eğer tuttuysa tabi fikfikte hiç ileri gitmedi ama eşim çok zorlamadı zaten ben hep kızdım zaten yavaş ileri gitme dur filan diye bilmiyorumkismile
ay cok güldüm allh senine yapmasın kız vallaha cocuk diye koacaları yanımıza yaklaştırmaz olduk kele gecen ay hepi topu 2 kere ilki aşılamadan önce ikincisi 2 gün sonra fikfiki yaptık amaan adamlar bizden soğuyacak inanki
benim ne gögüsüm agrıdı nede ucrarı halada agrımıyor ara ara çok belirsiz ce sızlıyor geçiyor agrım falan olmadı hiç gögüsümda zaten sıvı geldigi zamanlarda agrımıyordu
kızlar buğün yine rüyamda yüzük taktımzemuszemus eşim bana 3 tane yüzük aldı çok güzeldi yüzükler ne dersinizz
fanunun oldugu liste 314 te
memiklere takılmayayım yani dimi :kedi: ağrı olmasada olur... benim işte en çok dikkatimi çekenler ağzımın tadı yok ama iştahım aşırı midem kazınması çok oluyor sürekli bişiler yiyorum sürekli sürekli gaz olması ve kasıklarımda ağırlık bide ateş basması hani sıcaktan dicem ama odamda pervane var böle ateş gibi yanıyor vücudum birden sonra geçiyor neyse ya ben çok takmaya başladım çok konuşuyorum bu konuda herşey olacağına varacak sonuçta rabbim yardım etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?