aşılamadan 5 gün sonrada çatlatma takviyesi yapıldıgını yeni duydum valla karışık bir mesele bir kaç gün sonra belli olur sabır diliyorum sana inşallah tutmuştur tatlım takviye çatlatman yapılmasaydı kesin hamilesin 2. çizgiyi görmşsün diyecemde işte çatlatmanın etkisi olurda sonra hayal kırıklıgı yaşama inşallah dr dedigi gibi onun etkisi degildr
Hadı kızlar ben doktora gıdıorum bakıyım napmıs benım yumoslar...rüyamdakı gıbı 60 mm olmuşlarmı:)
Hadı kızlar ben doktora gıdıorum bakıyım napmıs benım yumoslar...rüyamdakı gıbı 60 mm olmuşlarmı:)
ilkerözge ben daha öncede duydum aşılamanın 7. gününde bazı dr lar çatlama iğnesi yaptırıyorlarmışki geride kalan yumoşlar kist olarak kalmasınlar diye bide bebek olursa sıkı sıkı tutunsun diye evet çatlama iğnesi çift çizgi çıkarır ama inşallah hamilesindir bizlerin çatlama iğnesi olanların yani idrar testi yapmamız doğrumu bilmiyorum ama bende cumartesi yapıcam 12. günüm normalde çatlama iğnesinin etkisi geçer diye düşünüyorum birde kıpkırmızı tek çizgi göreceğimi düşünüyorum
evet aşırı yumurta büyüyüp kist olmasın die biliyorum da sence normal mi bugün gördüüğüm yarısını yaptırmıştı
:)))))):roflol:
kızlarrrrrrrrrrr buğün test verdim kanda ama yarın öğleden sora çıkcakmışşş
kızlarrrrrrrrrrr buğün test verdim kanda ama yarın öğleden sora çıkcakmışşş
hoşgeldin topiğimizin ilk hamişi ne var ne yok SMGE sen kalp atışlarını ne zaman dinleyeceksin canımcım
bugün kaçıncı günün niye okadar geç alacaksın ki bu sonucu yaa hayırlı haberler verirsin inşallahh bizlerekızlarrrrrrrrrrr buğün test verdim kanda ama yarın öğleden sora çıkcakmışşş
bacım ya nerdesin sana bişi sorucam test yapmadan önce hamile kaldığını hissettiren en belirgin şey neydi mesela ilişkiden 9 gün sonra filan ağrın sızın belirli bişi varmıydı anlatsana bize((
KUZUNAZ bence senin aşılaman tuttu benim içmden öyle gelio ama keşke o fiki fikiyi yapmasaydınız. tam yerleşme zamanı olabilir. doktorlar bile aşılamadan sonra alttan muayne yapmıolar hiç. inşallah bişi olmamıştır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?