Aşılama Ağustosta Aşılama Yaptıracaklar...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

kesin onun etkisi ya biliyorum ben yine bomboş dönücemo lanet yere

ilkerözge ben daha öncede duydum aşılamanın 7. gününde bazı dr lar çatlama iğnesi yaptırıyorlarmışki geride kalan yumoşlar kist olarak kalmasınlar diye bide bebek olursa sıkı sıkı tutunsun diye evet çatlama iğnesi çift çizgi çıkarır ama inşallah hamilesindir bizlerin çatlama iğnesi olanların yani idrar testi yapmamız doğrumu bilmiyorum ama bende cumartesi yapıcam 12. günüm normalde çatlama iğnesinin etkisi geçer diye düşünüyorum birde kıpkırmızı tek çizgi göreceğimi düşünüyorum

kıslar peki aşılamadan sonra yüzünde küçük sivilceler çıkan oldumu aranızda ben normalde pko luyum ama pek sivillcem olmaz ayda yılda bi iki kere çıkar yani ama şimdi cildim bozuldu ya

evet aşırı yumurta büyüyüp kist olmasın die biliyorum da sence normal mi bugün gördüüğüm yarısını yaptırmıştı

kızlarrrrrrrrrrr buğün test verdim kanda ama yarın öğleden sora çıkcakmışşş

kızlar ya aranızda adet sancısı çeken varmı bende progestanın etkis geçti sanırm bugün bayag adet görüyorum ama çok fenayım ya 30 yaşıma geldim kurtulamadınm şu sancılardan sanırım igne vurunmam gerekiyo agrıların geçmesi için..

aa ne kadar geç polikliiniğe filanmı verdin bazı yerlerin kendi bünyesinde laboratuvarı olmuyor dışarıya başka laboratuvara gönderiyorlar o yüzden yarına kalıyor keşke bi hastanede verseydin laboratuvarı olan bir yerde bu arada fanu ben seni listeye ekledim bi ara ama sonra nasıl olduysa silindin heralde tekrar ekliyimmi :kedi:

KUZUNAZ bence senin aşılaman tuttu benim içmden öyle gelio ama keşke o fiki fikiyi yapmasaydınız. tam yerleşme zamanı olabilir. doktorlar bile aşılamadan sonra alttan muayne yapmıolar hiç. inşallah bişi olmamıştır.

bugün kaçıncı günün niye okadar geç alacaksın ki bu sonucu yaa hayırlı haberler verirsin inşallahh bizlere
bacım ya nerdesin sana bişi sorucam test yapmadan önce hamile kaldığını hissettiren en belirgin şey neydi mesela ilişkiden 9 gün sonra filan ağrın sızın belirli bişi varmıydı anlatsana bize ((

9 gün sonra agrılarım minimuma inmişti çok azdı tutmadı galiba dedim sonra sabahları kalktıgımda hafif midem bulanır gibi oluyordum gün içindede oluyordu pkolojiktir kesin dedim ara ara biraz belim agrırdı birde benden 2 gece gögüsümden sıvı gelmişti sütyen takmadan yatıyorum atletimde 2 gün gördüm şaşırdım ama sıktıgımda bişey gelmiyordu gece ben uyurken oldu 2 kere ter degildi tabikide tam gögüs ucumun oldugu yerde böyle süt akmış gibi leke gördüm ve araştırdım bi yerde hamilelik belirtisi oldugu yazısını okumuştum gögüsüm biraz dolgunlaştı ama agrımıyor çok az incedeb bazeb sızlıyor belli belirsiz oda ama 9 günden sonra agrılarım yoktu yani

yaa gerçekten ölemi gelio sana ayy heyecan yaptım inşallah öyledir ... fikfiki yappmasamıydık ben hesaplayıcıya baktımda geçen rahim içine ekilme günüm bugünmüş eğer tuttuysa tabi fikfikte hiç ileri gitmedi ama eşim çok zorlamadı zaten ben hep kızdım zaten yavaş ileri gitme dur filan diye bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…