ay canım dur hele daha görmedim ki keseyi ne ustası kız zar zor işte baksana benim yan komşumda karşı komşumda dogal olarak ikiz hamile kaldılar ve dugurdular kucaklarında asıl usta onlar biz 1 taneyi zar zor daha dün dedim ya ikiz bebek görmeye gittim diye valla oda kendiliginden kaldı bi duydu ikiz biz 1 taneyi tutturana kadar pkoloji falan kalmıyor herşeyi hamilelik zannediyoruz ben 11.gün falan sinirden deli oluyordum neden sırf şu varmı yokmu merakından sizleri anlıyorum rabbim benim gibi sizlerede nasip etsin inşallah bu ay çok ugurlu gelsin güzel haberleriniz gelir inşallah
inşallah canım benim inşallah hepimizin olur gerçi bu ay olmasa başka zaman elbet olacak rabbimin izni ile ama yıpranıyoruz o ayrı seninde inşallah sağlıklı sıhhatli oğluşun olacak inşallah kızının bebekliği erkek çocuğuna benziyormuydu hani kıslar bebekken erkek bebeğe benzerse derler ya bunun arkası erkek diye
sağ kolumu kaldırdıkça sağ göğsüm ağrıyor ama dokununca yok 1 saattir dikkat ettim emin olmak istedim evet çok az da olsa ağrı oluyor sağ kolumu kaldırınca sanki kitle var gibi hanammm
yaş 29
sat 30 temmuz
pko ve pıhtılaşma
16 ağustos aşılama
31 ağustos test
ne kitlesi bacım yav sende bana döndün pkolojin bozulacak inşallah hamileliktendir bişey olmaz geçer o şu günün gelseydide hamile haberini alsaydınhiçbirşeyin kalmaz rahatlarsın seni çok iyi anlıyorum hadi bakalım inşallah kendinede hamiş yazcaksın
evet kafayı yiyorum snaırım senağlamasenağlama aşılama olmadan önce ne rahattım dimi herkese teselli veriyordum sua ediyordum rahatlatmaya çalışıyordum şimdi ise benim ihtiyacım var senağlama
valla canım kendimi dinlememeye çalışıyorum ama yinede hissettiğim şeyler var.
göğüslerimin uçları çok hassas. en ufacık dokunmada irkiliyorum. bilmiyorum bu adet belirtisi de aynı zamanda...
bazen de kasığımda hafif bi sancı desem değil batma desem değil garip bi his oluyo...
aşılamadan sonra kasığımda baya bi şişkinlik hissi ve hafif ağrılar olmuştu. şimdi o kadar yoğun değil. senin var mı hissettiğin şeyler?
bu arada simeray ismin yabancı gelmedi canım bana sen eğer tanıyorsam seni diğer açtığım topikten tanıyorumdur ben bayadır girmeidm oraya ordada çok canyoldaşım avrdı ama çoğu msnde artık
smge neye aşeriyorsun hıı benim ara ara azcık canım tatlı istiyor antep dolmasını bilirmisiniz ben hiç yapmam annem yapar ben gider yerim hiç aramazdım geçen gün canım bi dolma istedi ayy hiç erinnmedim hemen yaptımda gözüm açıldı sanki anne dolma yaptım yedim dedim hayret sen dolma yaparmıydın dedi bana sen ne alemdesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?