( nasıl eşinin spermleri canım ya aslında spermde ciddi sorunlar varsa 3 aşılamaya vereceğimiz parayı tüp ebebğe vermeliyiz diye düşünüyorum ben ama tabi allah bilir kür kullansaydın eşine aşıalama olana kadar
i.saraçoğlundan kur aldım keçiboynuzu sayı arttı bıraz ama şekıl bozuk cnm ya.zaten 3. yapmıcam az daha bekler tüpe gecerız eğer allahım vermezse
lover hayırlısı olsun inşallah tutar Allahım göbüşünü doldursun inşallah tez zamanda
benim bi arkadaşım vardı 3 kere aşılama oldu olmadı sebepsiz diyordu ben morfolojisi nasıl dedim anlattım morfolojinin önemini sonra baktı %3 tü sonra öğrencisinin babası kadın doğumcuymuş ona sormuş ve oda evet önemli demiş sonra ben ona dedimki tüp bebekte yaptırırsan mikroenjeksiyon yaptır nihayetinde öle yaptı onu aşılamayla oyalayan dr a da lanet yağdırdı şimdi oğlu olacak allahın izni ile rabbim sanada nasip etsin morfoloji düzelmiyomu canım
kuzunaz ne zamandırr söylicem ama bilemiyorum doğrumu yapıyorum
sen hamile olcakmışsın gibi geliyo öyle hissediyorum..
lover benim eşimdede hem sayı az hem morfoloji bozuk şekilsiz ve yavaşlar:gitme:aslında kocam yakışıklı ama ona çekmemişler hiçyerimseniben
ohoooo 3 morfolojı bızde olsa göbrk atarım bizim yüzde 1
kuzunaz ne zamandırr söylicem ama bilemiyorum doğrumu yapıyorum
sen hamile olcakmışsın gibi geliyo öyle hissediyorum..
lover seni üzmek istemiyorum tatlım ya özür dilerim ama aşılamada kriter %4 altında olunca yapmıyor dr lar diye biliyorum ama araştırdınmı varmı bu şekilde hamile kalan canım rabbim alalhım kurban olduğum allahım inşallah tutar yani rabbim isterse herşey olur canım benim senle aynı yaştayız inşallah olur çok dua edicem sana
ayy inşallah inşallah hislerinizi sizi yanıltmaz :))) inşallah allahım dua yerine geçsin hislerin ahhh bu gönlüm ne kadar çok istiyorki her isteyen hamile kalsın rabbim biliyor ya
benim ikinci aşılamada ekime kalcak yaaa
bayramda ilaç kullansamda yumurta takibi yaptıramam zaten bayramın haftasına da kız kardeşimin düğünü var eylülüde boş geçicem ben bu durumdamafoldumben
lover seni üzmek istemiyorum tatlım ya özür dilerim ama aşılamada kriter %4 altında olunca yapmıyor dr lar diye biliyorum ama araştırdınmı varmı bu şekilde hamile kalan canım rabbim alalhım kurban olduğum allahım inşallah tutar yani rabbim isterse herşey olur canım benim senle aynı yaştayız inşallah olur çok dua edicem sana
ayy inşallah inşallah hislerinizi sizi yanıltmaz :))) inşallah allahım dua yerine geçsin hislerin ahhh bu gönlüm ne kadar çok istiyorki her isteyen hamile kalsın rabbim biliyor ya
çok saol inş sen hamılesındır.ben doktora konustum morf.düşük oyalanmıyalım dedım bana hala dene dıo.hatta 3.bıle denenır dıo.ben dedım şansın var dıosun dıe denıorum yoksa 3 . fln yapmıcam dedım neyse 2.denıorum işte varsa kısmette belkı tutar dıe:Saruboceq::Saruboceq:
ekime kadar kür kullan bence bacım ibrahim saraçoğluna danışmak lazım aslında adamın kürleri etkili aslında bak zamanın var keçi boynuzu kürü yap inciri akşamdan zeytinyağında bekletip yedir birde saraçoğlunun çayı varya az önce loverde söledi onu arkadaşımda aldı kocasına sayıyı filana arttırıyor bak ne güsel zamanında var
ben eğer bilseydim sana baştan sakın inanma derdim doktoruna canım onlar resmen para yiyo 3 aşılamadan bi tüp bebek parası alıyorlar nerdeyse sonra bide tüp bebek ama oldu oldu madem rabbim kurban olduğum allahım inşallah bi mucize verir yardım eder sana inşallah olur çok dua edicem sana allahım yardım etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?