Aşılama Ağustosta Aşılama Yaptıracaklar...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

valla nasıl geçiyor biliyormusun banka hesapları birikmiş durumda işlemiyorum habire fatura geliyor işlemiyorum birikti işler soğudum herşeyden tek sonucumu düşünüyorum akşama kadar belirti arıyorum ve burdayım zor allah yardımcımız olsun sendede pko var demek pıhtılaşma içinde bebe aspirini iyidir diye duydum daha önce hamiş kaldınmı

henüz hiç hamile kalmadım. yani bu ilk hamileliğim olacak inşallah... :)))
2. aşılamam bu benim. pıhtılaşma için hergün coasprin kullanıyorum. hamilelik belli olunca iğne olmaya başlıycam galiba... doktorum ona o zaman karar vericez dedi. 2 ay önce polip aldırdım. o ay adetim gecikti meğer normal yolla yumurtam gelişmiş ama çatlayamamış. o yüzden geçen ay doğum kontrol hapı kullandım. hep böyle şanssızlıklar yaşadım. bu ay ilk defa bu kadar umutluyum. ama yinede hayal kırıklığına uğramaktan çok korkuyorum.

pko var birde... kilom çok fazla... ilaçlar falan derken acayip bişey oldum yani...
memlekete gidince kimseyi görmek istemiyorum. birileriyle karşılaşınca kilom için bişeyler duymaktan ve herşeyin bu kadar üst üste gelmesinden resmen depresif bi insan oldum çıktım.

ama şimdi bebişim gelirse herşey yoluna girecek inşallah...

kızlar yaa bendede pko var ama hiç kilo almıyorum sivilcemde olmaz ilk yüksek oldugu dönemde saçlarım döküldü incelmişti tüyleniyordum çok merak ediyordum ama okadarkalmadı onlarda kızımdan sonra ben hiç kilolu olmadım normal kilodayım hep bende o etkiyi göstermedi ama hiç kendiligimden yumurta geliştiremiyorum

bende bebeğim gelirse herşey yoluna girecek diye düşünüyorum ilaçlardan filan bende çok kilo aldım boyum 1,51 kilom 63,5 du en son ben çok zayıftım 45 kilolarda ayy ne güseldi o hallerim ahhh ahh ahh eşim bile peşimden çok koşmuştu şimdii diyoki sen hamile kalsan ne olursun artık yuvarlanarak gidersin

canım senin çok ileri derecede değil sen iğne tedavisi ile hamile kalmışsın kızına çok fazla ilaç tedaviside görmemişsin sendeki hafif pko bence pko var birde pkos var yani polikistikover sendromu sivilce bende de olmaz ama bu ay oldu kilo almaya nişanlandığımda başladım sonra tüylenmeler başladı hele bu ay öyle tüylenmişim ki meme uçlarım iyice dolmuş erkeğe dönüşüyorum yavaş yavaş

bu arada off benim yine kötü bi şekilde midem kazınıyor yarım saattir ya nasıl olacak bu böle turko dr um bana insülin direnci olduğu için 4 saatten fazla aç kalmıyacaksın demişti ama bi çok şeyde yasak sağlıklı ve dikkatli beslenmem gerekiyordu ama ben 4 saatte acıkmazdım normalde ihtaşı olan biriyim ama bu kadar değil şimdi saat 1,30 da yedim 3,30 da midem kazınmaya başladı

bendede anlattıgın şekilde tüylenmeler oldu kızımdan önce pkostum canım ignelerle kızıma hamile kalmam onda bşr mücize gibiydi bana sanki allahım diledi oldu çok tüylenmeler saç dökülmeleri falan oldu bi arada gögüsümden süt gelmeye başladı ilaç içtim geçti ben ilaçsız adet olmuyordum 3 ayda bir faalan ama ilk defa bu son aylarda biraz düzeldigini fark ettim dogumdan sonra hafifledi benim pkos şimdi agır seviyede degilim önce berbattım o tüylerde kolay kolay dökülmüyor kuzunaz malesef hep gidermek ve ugraşmak zorunda kaldım eşim görmmesin diye çok can sıkıcı bişey yaa lazerde bile pkolu oldugumuz için sonradan çıkma ihtimali varmış kalıcı bi tedavisi yokmu ya üüyyf bu hormonların elinden ne yapacaz biz esmer degilim ama tüysüz kaymak gibi olanlarada imreniyorum benim gögüsümdede var ve hep gideriyorum

ben valla bebişim olsun diyorum bi kilo vereyim yediklerime dikkat edeyim ve soğan suyu yok ediyor o zaman çalışmazsam soğan suyu içerim tüylenme için nane yerim bişiler yaparım rabbimin izni ile inşallah hhele bi bebişim olsunda senin göğsünden süt gelmesinin sebebide prolaktin yüksekliği seninki prolaktin kaynaklı pko da olabilir yani mesela prolaktin süt hormonu yükseliyor adet gecikiyor her geciken adetle incilere yenisi ekleniyor sonra oluyor pko ilelerse pkos rabbim bize şifa versin

ewet canım ben ilk tedaviye başladıgımda prolaktin hormonum yüksekti adet olamazdım işte kızımı tedavmin 7. ayında 2. igne denemesinden sonra tutturdum rabbimin gönlü oldu verdi dogumdan sonrada ohormon seviyeme baktırdım sütten kestikten sora kızı normal çıkmıştı işte ignelerden sonra gögüsümden ben uyurken sıvı gelmş dedim ya çok korkmuştum genemi ohormon yüksel diye ama şükür hamileliktenmiş öyle okumuştum yani çok uzattım dogumdan sonra pkom hafifledi hormonlarım fırlamıyordu ama çocukta olmuyordu

Son düzenleme:
kızlar geldım doktordan cuma deıl cumartesı olacak inşallah aşılama.bgn 17 ve 17,5 olmus 1 gun daha bekleyelım dedı yarın gece 11 de çatlatmayı vurucaz cumartesi sabah 11 de de aşılama olucak

2. doğumdan sonra dahada iyi olabilir lohusalık dönemin çok önemli bacım özellikle psikolojine dikkat et çok önemli kendine de ii bakman lazım lohusayken

kızlar geldım doktordan cuma deıl cumartesı olacak inşallah aşılama.bgn 17 ve 17,5 olmus 1 gun daha bekleyelım dedı yarın gece 11 de çatlatmayı vurucaz cumartesi sabah 11 de de aşılama olucak

hadi gözün aydın hayırlı olur inşallah bebişine kavuşursun..

hayırlı olsun cnm inşallah bu sefer emeklerin boşa gitmez ve inşallah bebişin sana tutunur

ooo maşallah canım benim hadi bakalım inşallah ikizler geliyor topiğimize

yok kızlar ne ikizi
gecen ay da 2 tane olmustu ama sonuc husran.eşimden kalıtelı sperm gelmıo ki

( nasıl eşinin spermleri canım ya aslında spermde ciddi sorunlar varsa 3 aşılamaya vereceğimiz parayı tüp ebebğe vermeliyiz diye düşünüyorum ben ama tabi allah bilir kür kullansaydın eşine aşıalama olana kadar

kıslar yaaa bu gaz sorunu hiç bitmicekmi he turko ne diyorsun sürekli sürekli hava solu içim sanki yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…