yaa ben denedim bu keçiboynuzunu gerçi 1 ay denedim ama 25 milyondu sperm sayısı geçensene aşılamadan önce 13 mlyon çıktı varikoselmi var acaba
amin inşallah işte ben bıraz yaşımızn genç olmasına guvendım bıde benım yumurtlıklarım çok ıyı dedı doktor bana her defasında.umut tüp bebeğe gıttım degerlerımı bı baska doktora göstermek ıcın onlarda bana en fazla 2 kez dene 3. yapma 8-10 ay ara ver olmamıssa tüp dene dedıler.ona da guvendım bıraz
bunun için ürolojide detaylı muayene olmak lazım bacım allah yardımcımız olsun hepimizin
kuzunaz mikroenjeksiyonla tüp bebek ayı şeymi
ah arkadaşım benim kocamı ikna edemiyorum ki ben bana ne işlemler yapılıyo nakadar canım yanıyo dur bende bi gideyim demiyo. ben ne söylesem anlatamıyorum bana nolursa olsun mümkünse o hiçbişey yapmasın öyle bi duyarsız davranıyo kızıyorum bazen ama napcan
bi ara shov tv haberlerde göstermişti hatta umut tüp bebek merkezinden dr enver bey konuşmuştu mikroskopta sperm ve yumurtaya bakarak cımbız gibi düşün ama bu bilgisayarlı işlem sanırım cımbız gibi bişiyle spermi tutup yumurtaya sokuyorlar diye biliyorum ben ama tüpte öle değil tüpte spermler ve yumurtalar bi cam tüp içine bırakılıp döllendiriliyor tabi bu konuda daha bilgili kişiler vardır ben bu kadarını biliyorum şekil bpzukluğunda sperm yumurtaya giremiyor çünki
ah arkadaşım benim kocamı ikna edemiyorum ki ben bana ne işlemler yapılıyo nakadar canım yanıyo dur bende bi gideyim demiyo. ben ne söylesem anlatamıyorum bana nolursa olsun mümkünse o hiçbişey yapmasın öyle bi duyarsız davranıyo kızıyorum bazen ama napcan
erkeklerin hepsi aynı benimki resmen iktidarsızlık sorunu yaşıyor benden gizli ilaç alıyor bitkisel ilaçlar tabi ben hep farkediyorum kokusundan anlıyorum ama dr a gitmiyo iyide konuştum olmadı kötüde konuştum olmadı allahtan sperm vermeye ikna ettim
Allah ım inşallah çok aratmasın bizim için en kısa yol neyse onu nasip etsin bizlere..
erkeklerin hepsi aynı benimki resmen iktidarsızlık sorunu yaşıyor benden gizli ilaç alıyor bitkisel ilaçlar tabi ben hep farkediyorum kokusundan anlıyorum ama dr a gitmiyo iyide konuştum olmadı kötüde konuştum olmadı allahtan sperm vermeye ikna ettim
:kedi::kedi::kedi: ayy kıslar ben napıcam ya gazım kesilmedi hala çok afedersiniz sürekli odamın camlarını kapadım diğer odalara ses gitmesin diye ay çok iğrenç oluyor kusura bakmayın ama önceden de olurdu gazım adet olucaksam veya geçmişse günüm filan ama bu kadarını görmedim günlerdir ya
nasıl kokusundan anladın:kedi:
amin bu arada mesai saatim dolmuş toparlanıp çıkayım alalha emanet olun dua edelim bol bol sen bide canım araştır morfolojiyi ne yükseltir diye eşinide ikna et bi şekilde hem bunun için bazı yollar ararız konuşuruz tammmı
biz spermleride evde alıp bide hastaneye yetiştiriyoz yarım saat içinde hastanede de vermiyo tetkiki. sanki herkes tanıyo adamı neyaptığını biliyolarda. bana hergün alttan bakıyo dr. bizim hiç sesimiz çıkmıyo..
Kızlar benimkinin morfolojisi 1 cokmu kötü ne demek anlamadım yani benim aşılamam tutmazmı diyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?