Aşılama Ağustosta Aşılama Yaptıracaklar...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

bende umut tüp bebekte aşılama oldum aslında tüp bebek merkezleri tüpten yanadır ama nasıl oldu hayret hatta umuta ilk gittiğimde bi kadın dr vardı çok şükürki şimdi yok geçen sene buı aylarda gitmiştim neyse bana tüp bebek önerdi şansım daha çokmuş ama ben pko yum sorun yumurtlama eşimin değerleride çok çok ii değil ama çokta kötü değil aşılama için yeterli o zaman sinir olmuştum o dr a paragöz demiştim

bunun için ürolojide detaylı muayene olmak lazım bacım allah yardımcımız olsun hepimizin

ah arkadaşım benim kocamı ikna edemiyorum ki ben bana ne işlemler yapılıyo nakadar canım yanıyo dur bende bi gideyim demiyo. ben ne söylesem anlatamıyorum bana nolursa olsun mümkünse o hiçbişey yapmasın öyle bi duyarsız davranıyo kızıyorum bazen ama napcan

kuzunaz mikroenjeksiyonla tüp bebek ayı şeymi

bi ara shov tv haberlerde göstermişti hatta umut tüp bebek merkezinden dr enver bey konuşmuştu mikroskopta sperm ve yumurtaya bakarak cımbız gibi düşün ama bu bilgisayarlı işlem sanırım cımbız gibi bişiyle spermi tutup yumurtaya sokuyorlar diye biliyorum ben ama tüpte öle değil tüpte spermler ve yumurtalar bi cam tüp içine bırakılıp döllendiriliyor tabi bu konuda daha bilgili kişiler vardır ben bu kadarını biliyorum şekil bpzukluğunda sperm yumurtaya giremiyor çünki

erkeklerin hepsi aynı benimki resmen iktidarsızlık sorunu yaşıyor benden gizli ilaç alıyor bitkisel ilaçlar tabi ben hep farkediyorum kokusundan anlıyorum ama dr a gitmiyo iyide konuştum olmadı kötüde konuştum olmadı allahtan sperm vermeye ikna ettim

Allah ım inşallah çok aratmasın bizim için en kısa yol neyse onu nasip etsin bizlere..

allah allah nedenmiş o neden bişi yapmıo.ben 2 günde bir hastaneye gıdıorum ya bu sıcakta metrobusle gıdıorum park sorunu var dıe arabayı almıorum aksam kocama dıorum valla ne ezıyet cekıorum dıe o da bılıo şu yapılcak dedım mı hemen koşuo gıdıo hastaneye

:kedi::kedi::kedi: ayy kıslar ben napıcam ya gazım kesilmedi hala çok afedersiniz sürekli odamın camlarını kapadım diğer odalara ses gitmesin diye ay çok iğrenç oluyor kusura bakmayın ama önceden de olurdu gazım adet olucaksam veya geçmişse günüm filan ama bu kadarını görmedim günlerdir ya

nasıl kokusundan anladın:kedi:

Allah ım inşallah çok aratmasın bizim için en kısa yol neyse onu nasip etsin bizlere..

amin bu arada mesai saatim dolmuş toparlanıp çıkayım alalha emanet olun dua edelim bol bol sen bide canım araştır morfolojiyi ne yükseltir diye eşinide ikna et bi şekilde hem bunun için bazı yollar ararız konuşuruz tammmı

biz spermleride evde alıp bide hastaneye yetiştiriyoz yarım saat içinde hastanede de vermiyo tetkiki. sanki herkes tanıyo adamı neyaptığını biliyolarda. bana hergün alttan bakıyo dr. bizim hiç sesimiz çıkmıyo..

sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni sen bugun aksam hemen eve gıtme acık havada bi dolaşşşşsırnaşık şey

tamam canımgörüşürüz kendine iyi bak

biz biraz morfolajıyı arttırmnn yollarını arayılam sayı ıyı ama morf düşük bizde allahım sen çare ver bizlere

Kızlar benimkinin morfolojisi 1 cokmu kötü ne demek anlamadım yani benim aşılamam tutmazmı diyorsunuz

Kızlar benimkinin morfolojisi 1 cokmu kötü ne demek anlamadım yani benim aşılamam tutmazmı diyorsunuz

bizimki de1 berbat bi sonuc en az 4 olmalı.bu yuzden aşılama çok zor galıba sonuc verır ole dıolar ama doktor bana dene dedi 2.yi bakalım düştük bu yola her deneni yapıoruz nasıl olsa.ya cnm cok sııldı bu morf. nasıl düzelcek

kızlar listeyi kim hazırlıyor.beni de ekleyin listeye.yaşım 28,çatlama problemim var.s.a.t:15 temmuz.aşılama tarihim 14 ağustos.sonuç tarihim 28 ağustos dua edin bana da olur mu????
nasrettin hoca bir gün damdan düşmüş geçmiş olsuna gitmişler "benim halimden siz anlamazsınız bana damdan düşen birini getirin demiş"
biz hepimiz birbirimizin halinden anlarız.onun mümin kardeşlerimize dua edelim ki kendimiz için yaptığımız dualarda kabul olsun İnşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…