Aşılama Ağustosta Aşılama Yaptıracaklar...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar bence de raha olun ben bu ay çok rahattım hatta bu aşılama nasılsa tutmaz bikaç ay sonra 3. yüde yaptırırım olmazsa biraz daha ara verip tüp bebeğe geçerim diodum allah bu ay nasip etti sizde kafanızı rahat tutun

amin bacım amin ay ben bayılmaya razıyım keşke sonuç pozitif çıksa ama ilk aşılama ya bu tutmayabilir rabbim yardım etsin bize

kızlar 1.2 den düşük değer ne kadar oluyo acaba

iyi yapmışsın cnm uyuz olurum öylr uyanık tiplere benim iki eltim va ikiside küs gelmiolar yani bitek ben varım

dün kaynanam eltilerim ve kaynanamın annesi yani eşimin nenesi (85) :)) oturuyorduk nene bişi anlattı böle bir sürü kadın bir arada oturuyormuş birisi demişki kaynanasından razı olan elini kaldırsın hiç kimse kaldırmamış kadının biri kaldırmış sormuşlar demişlerki oo maşallah sen neden razısın demişler erkenden öldüde ondan demiş kadın da nenem bunu anlatınca herkes güldü bende dedimki eee zaten en iyi kaynana ölü kaynana :roflol::roflol: kaynanamda güldü tabi şaka ya ondan gülüyo evet en iyi gelin ölü gelin diyo oda :roflol:

valla ne laf ne laf oda bazı sözleri tokat gibidir bazen çok acı sözler sarf eder bana ama ben eşimle kötü olmamamk için bazı şeylere katlanıyorum onlara tavır alırsam eşimlede aram geriliyor sogukluk oluyor ozaman ben çok steres yapıyorum ne yapayım idare etmeye mecburum bir süöz vardır ya > ya bu deveyi güdecen ya bu elden gidecen> bende bu deveyi 5senedir ne zorluklarla güdüyorum bir bilseniz şükürbu sene birazcık huzurum var bu bebebkte bana moral kaynagı oldu işte rabbim her yönden yıkmıyor insanı bir tarafı yıkarsa diger tarafı yapıyor ben bunca sıkıntılarımın içinde birde bebegim olmazsa ben kafayı yerim derdim ben zaten mömerak ediyorum birde çocugum olmuyor diye çok acı sözler duyardım oglumuzda sorun yok hepsi kendinde onun yüzüne çocuk olmuyor topu topu 2 sene olmadı 2. sene karnıma düştü kızım smge bak ben senden dertliymişim bacım daha çok yazdım

çok harika ya

benimkinin bulaşık makinesi var salak kurdurmuyor onca dil dökmeme ragmen bende herzaman yıkamıyorum valla makinesini kursun makinesi var bir ara kavga çıkardı ki sen benim bulaşıkları makinene çıkarıp atmıyosun diye gelde deli olma geçen seneydi çok çektim ben bu cadın çoooooooooookkkkkkkkokötükedihüsoklava:

cnm benim kayınvalidem açık açık söyler ya bizim dediğimiz yapacaksın yada evlenmicektin biz böyleyiz der ya gidecen yada bize uyacaksın der. bide biz eşimle severek evlendik çok şeyler atlattık biraz zor oldu evlenmemiz birazda onun için yapıor. ben oğluna yanmışımda gelmişim öyle der. aslında oğlu benim için arkamdan çok koştu onuda bilio ama işine gelmio

kafamçokkarıştı
aaaa ne mantıklı kadınmış haklı tabı o yesın kırletsın sen tepsılerle taşı yıka gerı ındır ve yerleştır:) :jeyyar:çok bişi istememişki cnm ya biz gelınler cok sevıoruz abartmayı yaaaasempatiksalakcinni

ben 1,5 sene aynı evde oturdum her günüm zehirdi kocamdan dayak yemek pahasına bile hiç ezdirmedim kendimi her söz ima dolu her hareketim batıyor yaptığım hiç bişi beğenilmiyor halbuki çok güsel yemek yaparım herkes der elin çok lezzetli ben hep değişik yemekler yaptığım için kıskanılıyordu o ayrı :))) neyse sonuç olarak çok bozuldu aramız ayrıldık hatta eşimden ayrılıyordum adliyeden döndük ve ayrı ev tuttuk şimdi daha iyiyiz ne kadar uzak o kadar iyi bi bulaşık yıkasam allah razı olsun diyo eskiden mecbur kılıyordu ... bebek konusunda bi kere dediki falancının gelini geldi 1 sene olmadı doğurdu dedi ben dedimki benim olmuyor ama çok kafama takmıyorum acelede etmiyorum ki öyleydim o zaman acele etceksin tabi filan zırvaladı böle bende dedimki hani para hani sigorta ki o konuda çok suçlu ve eksikler bana (uzun hikaye) neyse herkesinki paraylamı oluyor dedi benimki parayla kusura bakmayın benimki özel ben tohumuna para vercem dedim açtırmayın ağzımı dedim eltimde ordaydı kestiler seslerini

valla çok çektirdi bana şimdi yalnız diye üzülüyorum bazen bizde o yaşa gelcez kayanan olcaz diyorum ama yüz vermeye gelmiyor bacım bunlara alsanaalsanasmile

bence senden kaynaklanıyor bacım sessiz kalma yada eşimle kötü olmıyim diyosan yapma ama bişi deyincede kale alma konuşsun dursun ben hiç olmadığım gibi biri oldum bunların sayesinde

yaaaaa heralde bu kaynanalar hep aynı geçen sene kayınpederime bulaşık makinası aldırttım bide çok misafir gelir ve hep yemekli. bulaşık makinasını kullanırken ne gerek var elinizde yıkaıverin sıcak su akıo nasılsa der ilk önceleri kızıodum ve elimde yıkıodum sonra eşim kızdı dinleme süs diyemi alındı bu çok biliosa kendisi yıkasın dedi de artık makinada yıkıom.yine de arada bi laf sokar ama ben aldırmıorum

valla oğulları annelerine toz kondurmuyo laf ettirmiyo huzurumuz bozulmasın diye hep biz alttan alıyoruz hep aynı kardeş hep aynı. ben Allah tan uzağım artık zor hakikaten yakın olmak sürekli bi ortalık karıştırıyolar bide benim kayınpederde kaynana gibi sizin gene bitane bende 2 tane:çok üzgünüm:

ayyy kızlar aman azcık çıktım neler neler olmuş... hemen okuyup katılıyorum aranıza...
yaşasın kötülük :))

akıllarında ne varsa başlarına gelsin inşallah ayy benim kaynanamın bi gelini var eltim yani mendebur ama kızkardeşinin kızı yani teyzesi ben kayananmla oturuken gelirdi bana imalı laflar sözler ikisi bir olur burnumdan getirirdi içimden dedimki rabbim sana havale ediyorum bunları birbirine düşür şimdi altlı üstlü oturuyolar düşman olsa bayramda elini öpmeye yukarıya çıkar dimi bu çıkmıyo işte öyle bozuştular allah biliyo işini hiç üzülmeyin

ayy ben öyle şaka yapsam beni parçalar :)))))))

benim kaynanada der bize uyacaksın sen mecbursun bu ein gelinisin bu evin işleride sana düşer falan beni delirtecek şeyler söyle geçen 2 senedir kandi evimde oturuyorum eskisi kadar takmıyorum kızımın elinden tutup annemlere ablamlamlara eşimde izin veriyor dahha önceleri burnumdan getirirdi bu tak gidemez gelin başıyla burnumdan gelirdi kıyamet kopardı bide uymaca akıllı kayınbababm var karı agızlı ayy şükür biraz attlattım oseneleri şimdi eşim izin veriyor gidiyorum istedigim yere tınlamıyorum kaynanayı evde çok huzursuz olmayayım diye ara sıra işini yapıyorum işte dil tutamagı anlayacagınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…