kızlar inşallah emekleriniz heyecanlarınız umutlarınız boşa gitmeze sevinirsiniz inşallah hala kuzunazın heyecanı bir başka allah esirgesin testte hamile oldugunu duysa sanki pat diye bayılacak sevinçten ayy canım yaa inşallah hadi sevinin bizleride sevindirin inşallahh
kızlar bence de raha olun ben bu ay çok rahattım hatta bu aşılama nasılsa tutmaz bikaç ay sonra 3. yüde yaptırırım olmazsa biraz daha ara verip tüp bebeğe geçerim diodum allah bu ay nasip etti sizde kafanızı rahat tutun
evet narinim tammamı bende o gün kaynanama gittim bulaşık yıkadım hatta evi süpürdüm onuda eltim dedi eskişehirden gelmişti sen evi süpür ben mutfağı topliyim diyo zaten bulaşığı yıkamışım işte yalandan neyse dünde kayanama gittim eltimin kızları var benden uzunlar eşşek kadarlar afedersin onlara dedim kalkın bakim sofrayı toplayın evi süpürün ben dedim geçen geldim bu halimle bulaşık yıkadım ev süpürdüm benim iş yapma zamanımmmı ya şimdi ben kendi evimi bile temizlemedim annemi çağırdım taaa 40 günlük yoldan geldi dedim alsanaalsanasmile ohh ii demişim bi eltim var öle uyanıkki yer içer kaçar hep bu sfer o yaptı valla işleri napim yapsınlar her gittiğimde ben yıkıyorum bulaşıkları hayır bulaşık makinesi alsın diye parada verdik biraz birsürüde parası var evi var barkı var almıyo hanfendi paraya kıyıpta kimse kusura bakmasın valla kimsenin seni ezmesine suistimal etmesine izin verme bacım heleki bebeğin varken lütfen çekinme
Turkocum sen iyi niyetle yapıyosun yardımcı oluyosun Allah da sana yardım ediyodur canım.. bak halı yıkamana rağmen aşılaman tuttu dimi.. ama kendini koru dikkat et olduğu kadar olsun senin bu kadar iyi niyetine rağmen yinede laf ediyosa bırak Allah bilsin canım yaaa..
dün kaynanam eltilerim ve kaynanamın annesi yani eşimin nenesi (85) :)) oturuyorduk nene bişi anlattı böle bir sürü kadın bir arada oturuyormuş birisi demişki kaynanasından razı olan elini kaldırsın hiç kimse kaldırmamış kadının biri kaldırmış sormuşlar demişlerki oo maşallah sen neden razısın demişler erkenden öldüde ondan demiş kadın da nenem bunu anlatınca herkes güldü bende dedimki eee zaten en iyi kaynana ölü kaynana :roflol::roflol: kaynanamda güldü tabi şaka ya ondan gülüyo evet en iyi gelin ölü gelin diyo oda :roflol:
TURKO bende kayınvalidemle yan yana oturuorum. ve benim kayınvalidem 136 kilo boyuda çok kısa anlayacağın çok aşırı kilolu ve oturduğu yerden kalkmaz akşama kadar oturur bi yerede gitmez ve her işini ben yaparım. gitmediğim gün tavır yapar bi havalara girer. aşılama oldum15 gün yattım 1 kere bile gelmedi ne yaptı diye bikaçkere yemek gönderdi sadece bende gitmedim. eşimde gördü adet olucam heralde deidkten sonra aramadı bile. benim annemgilde çok yakınımda oturuolar annemgilde hiç kalkmam hep annem yapar herşeyi. eşim bunlarıda görüo ve bazı şeyleri yeni yeni anlıo. kayınvalidem ben hastalanmadan hastalanır. hep çok hastadır.aslında yapsam yapabilirim ama aşılama olduğum günden beri yani 1 ay oldu hiçbir işini yapmıorum sadece bulaşıklarını yıkıorum. ama kızdığım için. çünkü ben anneanneme gidecem deyince daha bi yere gitmeyin dikkat edeceksin diyo onada gitmediğim gün binbirtürlü havaya girio.offffff çok dertlenmişim ya ne çok yazdı dimi
evet narinim tammamı bende o gün kaynanama gittim bulaşık yıkadım hatta evi süpürdüm onuda eltim dedi eskişehirden gelmişti sen evi süpür ben mutfağı topliyim diyo zaten bulaşığı yıkamışım işte yalandan neyse dünde kayanama gittim eltimin kızları var benden uzunlar eşşek kadarlar afedersin onlara dedim kalkın bakim sofrayı toplayın evi süpürün ben dedim geçen geldim bu halimle bulaşık yıkadım ev süpürdüm benim iş yapma zamanımmmı ya şimdi ben kendi evimi bile temizlemedim annemi çağırdım taaa 40 günlük yoldan geldi dedim alsanaalsanasmile ohh ii demişim bi eltim var öle uyanıkki yer içer kaçar hep bu sfer o yaptı valla işleri napim yapsınlar her gittiğimde ben yıkıyorum bulaşıkları hayır bulaşık makinesi alsın diye parada verdik biraz birsürüde parası var evi var barkı var almıyo hanfendi paraya kıyıpta kimse kusura bakmasın valla kimsenin seni ezmesine suistimal etmesine izin verme bacım heleki bebeğin varken lütfen çekinme
valla ne laf ne laf oda bazı sözleri tokat gibidir bazen çok acı sözler sarf eder bana ama ben eşimle kötü olmamamk için bazı şeylere katlanıyorum onlara tavır alırsam eşimlede aram geriliyor sogukluk oluyor ozaman ben çok steres yapıyorum ne yapayım idare etmeye mecburum bir süöz vardır ya > ya bu deveyi güdecen ya bu elden gidecen> bende bu deveyi 5senedir ne zorluklarla güdüyorum bir bilseniz şükürbu sene birazcık huzurum var bu bebebkte bana moral kaynagı oldu işte rabbim her yönden yıkmıyor insanı bir tarafı yıkarsa diger tarafı yapıyor ben bunca sıkıntılarımın içinde birde bebegim olmazsa ben kafayı yerim derdim ben zaten mömerak ediyorum birde çocugum olmuyor diye çok acı sözler duyardım oglumuzda sorun yok hepsi kendinde onun yüzüne çocuk olmuyor topu topu 2 sene olmadı 2. sene karnıma düştü kızım smge bak ben senden dertliymişim bacım daha çok yazdım
benimkinin bulaşık makinesi var salak kurdurmuyor onca dil dökmeme ragmen bende herzaman yıkamıyorum valla makinesini kursun makinesi var bir ara kavga çıkardı ki sen benim bulaşıkları makinene çıkarıp atmıyosun diye gelde deli olma geçen seneydi çok çektim ben bu cadın çoooooooooookkkkkkkkokötükedihüsoklava:
valla ne laf ne laf oda bazı sözleri tokat gibidir bazen çok acı sözler sarf eder bana ama ben eşimle kötü olmamamk için bazı şeylere katlanıyorum onlara tavır alırsam eşimlede aram geriliyor sogukluk oluyor ozaman ben çok steres yapıyorum ne yapayım idare etmeye mecburum bir süöz vardır ya > ya bu deveyi güdecen ya bu elden gidecen> bende bu deveyi 5senedir ne zorluklarla güdüyorum bir bilseniz şükürbu sene birazcık huzurum var bu bebebkte bana moral kaynagı oldu işte rabbim her yönden yıkmıyor insanı bir tarafı yıkarsa diger tarafı yapıyor ben bunca sıkıntılarımın içinde birde bebegim olmazsa ben kafayı yerim derdim ben zaten mömerak ediyorum birde çocugum olmuyor diye çok acı sözler duyardım oglumuzda sorun yok hepsi kendinde onun yüzüne çocuk olmuyor topu topu 2 sene olmadı 2. sene karnıma düştü kızım smge bak ben senden dertliymişim bacım daha çok yazdım
çok harika ya
benimkinin bulaşık makinesi var salak kurdurmuyor onca dil dökmeme ragmen bende herzaman yıkamıyorum valla makinesini kursun makinesi var bir ara kavga çıkardı ki sen benim bulaşıkları makinene çıkarıp atmıyosun diye gelde deli olma geçen seneydi çok çektim ben bu cadın çoooooooooookkkkkkkkokötükedihüsoklava:
cnm benim kayınvalidem açık açık söyler ya bizim dediğimiz yapacaksın yada evlenmicektin biz böyleyiz der ya gidecen yada bize uyacaksın der. bide biz eşimle severek evlendik çok şeyler atlattık biraz zor oldu evlenmemiz birazda onun için yapıor. ben oğluna yanmışımda gelmişim öyle der. aslında oğlu benim için arkamdan çok koştu onuda bilio ama işine gelmio
ayy ben öyle şaka yapsam beni parçalar :)))))))dün kaynanam eltilerim ve kaynanamın annesi yani eşimin nenesi (85) :)) oturuyorduk nene bişi anlattı böle bir sürü kadın bir arada oturuyormuş birisi demişki kaynanasından razı olan elini kaldırsın hiç kimse kaldırmamış kadının biri kaldırmış sormuşlar demişlerki oo maşallah sen neden razısın demişler erkenden öldüde ondan demiş kadın da nenem bunu anlatınca herkes güldü bende dedimki eee zaten en iyi kaynana ölü kaynana :roflol::roflol: kaynanamda güldü tabi şaka ya ondan gülüyo evet en iyi gelin ölü gelin diyo oda :roflol:
cnm benim kayınvalidem açık açık söyler ya bizim dediğimiz yapacaksın yada evlenmicektin biz böyleyiz der ya gidecen yada bize uyacaksın der. bide biz eşimle severek evlendik çok şeyler atlattık biraz zor oldu evlenmemiz birazda onun için yapıor. ben oğluna yanmışımda gelmişim öyle der. aslında oğlu benim için arkamdan çok koştu onuda bilio ama işine gelmio
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?