Aşılama Ağustosta Aşılama Yaptıracaklar...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ya ben hiç ölçmedim ama benim genelde 36 veya 36.2 çıkıyordu. ama onu sabah uyandığında ölçmen gerekiyor diye biliyorum. du bakyım bi ölçeyim yinede...

benimde ateşim yükselio ölçmedim ama belli oluo hamilelikten mi benimkide acaba

valla ben ateş basması hissediyorum kendimde ama buda ilaçların verdiği hormonel bir durum olabilir ah şu ilaçlar ahhh ahhh ama ben daha önce hiç 37 lerde görmedim ateşimi ki bilirisn belki ateş ölçme yöntemi ile yumurta takibi yaparlar her gün ateş ölçülür ateş yükselince yumurtlama olur eğer düşerse hamiş olunmaz ama eğer hamiş olunursa ateş yükselir ve öylece kalır

şimdi buldum nette progesteron hormonu vücut ısısını arttıran bir hormondur diyor demek buda kullandığımız progestana bağlı amann ya bu ne biçim iş ilaçların etkileri hep hamilelik belirtilerine benziyor

36.7 çıktı... ama hava sıcak ondan bence...

turkocum sen iyimisin canım ya? hem hamilesin hem de bırak kendi evinin işini değil kaynananın evinin işinimi yapıyorsun?
hamileliğin ilk ayları çok tehlikeli hem de...
sakın kendine ve bebeğine bunu yapma bence...

ya ben hiç ölçmedim ama benim genelde 36 veya 36.2 çıkıyordu. ama onu sabah uyandığında ölçmen gerekiyor diye biliyorum. du bakyım bi ölçeyim yinede...

simeray canım evet sabah ölçmek gerekiyor uyaır uyanmaz yataktan çıkmadan ama ben daha önce gün içinde ölçerdim ölesine hep 35,4 çıkardı 36 dan yukarı çıkmazdı doğru dürüst şimdi 37,2 çıktı ilginç ama progesteron hormonundna olabilirmiş ama progestan alttan alınınca yan etkisini yutmak gibi göstermiyor dimi ne dersin

benim önce 36,8 çıktı sonra 37 37,2 çıktı bugün bilmiyorum belkide progestandandır ama inşallah değildir hamişlikten dir.. turko konusunda sana katılıyorum başalrım bana o halimle iş yaptıracak kaynanaya alsanaalsanasmile turkoo bacım senin hamile olduğunu bilmiyormu bu kadın

o kadar yüksek çıktıysa bence sen hamilesin canım... ama ben umudumu kaybediyorum git gide...

şimdi yine ölçtüm 37,1 çıktı cihazım dijital dil altından ölçüyorum hep bilemiyorum hamileyim veya değilim onu rabbim biliyor dileğim inşallah öyledir ama varsada bana dedilerki heyecan yapma düşer öle çok kişi varmış sevinçten düşürmüşler ben şimdi kendimde bi belirti bulsam bi heyecanlanıyorum direk kasıklarıma bişi vuruyo böle kayıp gidiyor sanki ilk defa böle oluyorum ((

rahat olmak lazımmış.
ama biz rahat durmuyoruz ki kaydirigubbakcemile5

nasıl duralım ki senelerdir bekliyoruz tedavi oluncada deli gibi ümitleniyorum ve korkular başlıor ya yoksa diye bide hep negatife alışkınız bu yüzden hep olumsuz düşünüyoruz ve öle oluyor

valla bazen mecbur kalıyorum hamile oldugumu biliyor yukarıda asla kendisinden yardım istemem en ufak kendimi esirgedigimde narinsin diyor daha bana kendimi esirgeyerek yapıyorum işleri çamaşır suyu falan kullanmıyorum savan sirkelemiyorum agır kaldırmıyorum işte orayı burayı yıkıyorum açıyorum topluyorum böyle

senın kaynanana sinir oluorum heeekaydirigubbakcemilekötükedihüsokötükedihüso

nasıl duralım ki senelerdir bekliyoruz tedavi oluncada deli gibi ümitleniyorum ve korkular başlıor ya yoksa diye bide hep negatife alışkınız bu yüzden hep olumsuz düşünüyoruz ve öle oluyor

kızlar inşallah emekleriniz heyecanlarınız umutlarınız boşa gitmeze sevinirsiniz inşallah hala kuzunazın heyecanı bir başka allah esirgesin testte hamile oldugunu duysa sanki pat diye bayılacak sevinçten ayy canım yaa inşallah hadi sevinin bizleride sevindirin inşallahh

bendaha indim kaynanama temizlik yaptım yaaboshayallersmile

TURKO bende kayınvalidemle yan yana oturuorum. ve benim kayınvalidem 136 kilo boyuda çok kısa anlayacağın çok aşırı kilolu ve oturduğu yerden kalkmaz akşama kadar oturur bi yerede gitmez ve her işini ben yaparım. gitmediğim gün tavır yapar bi havalara girer. aşılama oldum15 gün yattım 1 kere bile gelmedi ne yaptı diye bikaçkere yemek gönderdi sadece bende gitmedim. eşimde gördü adet olucam heralde deidkten sonra aramadı bile. benim annemgilde çok yakınımda oturuolar annemgilde hiç kalkmam hep annem yapar herşeyi. eşim bunlarıda görüo ve bazı şeyleri yeni yeni anlıo. kayınvalidem ben hastalanmadan hastalanır. hep çok hastadır.aslında yapsam yapabilirim ama aşılama olduğum günden beri yani 1 ay oldu hiçbir işini yapmıorum sadece bulaşıklarını yıkıorum. ama kızdığım için. çünkü ben anneanneme gidecem deyince daha bi yere gitmeyin dikkat edeceksin diyo onada gitmediğim gün binbirtürlü havaya girio.offffff çok dertlenmişim ya ne çok yazdı dimi

Turkocum sen iyi niyetle yapıyosun yardımcı oluyosun Allah da sana yardım ediyodur canım.. bak halı yıkamana rağmen aşılaman tuttu dimi.. ama kendini koru dikkat et olduğu kadar olsun senin bu kadar iyi niyetine rağmen yinede laf ediyosa bırak Allah bilsin canım yaaa..

senın kaynanana sinir oluorum heeekaydirigubbakcemilekötükedihüsokötükedihüso

bende bacım aynen ama elimden gelen yok 2. katı biz yaptırdık eşim çok emek ve para harcadı birde tek erkek çocuk kız kardeşleri uzakta annemleri yanlız bırakamam dedi yukarıyı yaptı işte bizde başka yere çıkıp kira vermeyelim burayı biz yaptırdık biz oturalım diyoruz malesef mecburum burada oturmaya

evet narinim tammamı bende o gün kaynanama gittim bulaşık yıkadım hatta evi süpürdüm onuda eltim dedi eskişehirden gelmişti sen evi süpür ben mutfağı topliyim diyo zaten bulaşığı yıkamışım işte yalandan neyse dünde kayanama gittim eltimin kızları var benden uzunlar eşşek kadarlar afedersin onlara dedim kalkın bakim sofrayı toplayın evi süpürün ben dedim geçen geldim bu halimle bulaşık yıkadım ev süpürdüm benim iş yapma zamanımmmı ya şimdi ben kendi evimi bile temizlemedim annemi çağırdım taaa 40 günlük yoldan geldi dedim alsanaalsanasmile ohh ii demişim bi eltim var öle uyanıkki yer içer kaçar hep bu sfer o yaptı valla işleri napim yapsınlar her gittiğimde ben yıkıyorum bulaşıkları hayır bulaşık makinesi alsın diye parada verdik biraz birsürüde parası var evi var barkı var almıyo hanfendi paraya kıyıpta kimse kusura bakmasın valla kimsenin seni ezmesine suistimal etmesine izin verme bacım heleki bebeğin varken lütfen çekinme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…