simeray hiç ateşini ölçtünmü ben bugün bi kaç kere ölçtüm şimdi yine ölçtüm 37,2 çıktı bu beni umutlandırıyor inşallah vardır
benimde ateşim yükselio ölçmedim ama belli oluo hamilelikten mi benimkide acaba
ya ben hiç ölçmedim ama benim genelde 36 veya 36.2 çıkıyordu. ama onu sabah uyandığında ölçmen gerekiyor diye biliyorum. du bakyım bi ölçeyim yinede...
36.7 çıktı... ama hava sıcak ondan bence...
turkocum sen iyimisin canım ya? hem hamilesin hem de bırak kendi evinin işini değil kaynananın evinin işinimi yapıyorsun?
hamileliğin ilk ayları çok tehlikeli hem de...
sakın kendine ve bebeğine bunu yapma bence...
o kadar yüksek çıktıysa bence sen hamilesin canım... ama ben umudumu kaybediyorum git gide...
rahat olmak lazımmış.
ama biz rahat durmuyoruz ki kaydirigubbakcemile5
36.7 çıktı... ama hava sıcak ondan bence...
turkocum sen iyimisin canım ya? hem hamilesin hem de bırak kendi evinin işini değil kaynananın evinin işinimi yapıyorsun?
hamileliğin ilk ayları çok tehlikeli hem de...
sakın kendine ve bebeğine bunu yapma bence...
benim önce 36,8 çıktı sonra 37 37,2 çıktı bugün bilmiyorum belkide progestandandır ama inşallah değildir hamişlikten dir.. turko konusunda sana katılıyorum başalrım bana o halimle iş yaptıracak kaynanaya alsanaalsanasmile turkoo bacım senin hamile olduğunu bilmiyormu bu kadın
valla bazen mecbur kalıyorum hamile oldugumu biliyor yukarıda asla kendisinden yardım istemem en ufak kendimi esirgedigimde narinsin diyor daha bana kendimi esirgeyerek yapıyorum işleri çamaşır suyu falan kullanmıyorum savan sirkelemiyorum agır kaldırmıyorum işte orayı burayı yıkıyorum açıyorum topluyorum böyle
nasıl duralım ki senelerdir bekliyoruz tedavi oluncada deli gibi ümitleniyorum ve korkular başlıor ya yoksa diye bide hep negatife alışkınız bu yüzden hep olumsuz düşünüyoruz ve öle oluyor
bendaha indim kaynanama temizlik yaptım yaaboshayallersmile
senın kaynanana sinir oluorum heeekaydirigubbakcemilekötükedihüsokötükedihüso
valla bazen mecbur kalıyorum hamile oldugumu biliyor yukarıda asla kendisinden yardım istemem en ufak kendimi esirgedigimde narinsin diyor daha bana kendimi esirgeyerek yapıyorum işleri çamaşır suyu falan kullanmıyorum savan sirkelemiyorum agır kaldırmıyorum işte orayı burayı yıkıyorum açıyorum topluyorum böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?