şimdi ilkerözge rabiak ve kuzunaz zın tahlilleri yakın glaliba liste nerdeydi bi baksak kuzunazcım yaaa
ya kızlar ben sunu anlamıorum bıde bız bu progestanı neden kullanıoruz aşılamadan sonra kullanmasam nolur ki bilen var mı
14. gün desek canım bence 2 gün daha bekle eğer regl olmazsan testi tekrarlarsın.
çünkü benim doktorum 'biz aşılamada rahmin içine 3 günlük sperm bırakıyoruz' demişti. sonuçta çatlatma iğnesi kullanıyoruz ama belki birkaçgün geç gelişen sonradan büyüyen yumurtanda olmuş olabilir... yada geç döllenme olabilir. regl olmadığın sürece hamile olma ihtimalin var.
FANU progestan bittikten 3 gün sonra adet olmuştum ben geçen ay hemde pko lu olduğum halde sen neden olmadın ki 3-4 gün olduysa varmı belirtiler ne hissediyorsun bakalım
yaa evet ya inşallah burdaki erkes hamile kalır. bizden başka hamile yok dimi.ilerözgeninki daha bellli deil
insallh canım yaaaa inşallh
kuzunaz 1 tahminin doğru çıkmış 1 tahminin muallakta 1 tahminin ise henüz beklemede...
hadi bakalım hayırlısı...
sen testi alıp geldin ya ismini altta gördüm dah asen yazmadan dedimki rabbim eğer fanu hamileyse bende hamileyim dilek tuttum yani senden bu sonucu beklemiyordum canım üzüldüm inşallah bi mucize olur yükselir değerlerin geç döllenme filan olmuştur ama yinede çok ümitlenme daha fazla üzülürsün insan kabullenemiyor dimi ben nolucam acaba o zaman mafoldumben allah yardımcın olsun canım senin ve hepimizin
şimdilik pek fazla bir degişiklik yok bende sen benden öncesin ya belkide bendede sonra olur
inşallh canım benim sen hamilesindir nasipten öteye gidilmiyo olmayınca olmuyo demekki rabbimin istemesi önemli allahım en kısa zaman da isteyen herkese versin inşallhh bir umut ihtimal vermiyorum ama günüm geçerse belkii
smge sen yatarakmı geçiriyorsun hamileligi benim elime yatmak geçmiyor benim zilli kızım genelde yatırmıyor beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?