valla oğulları annelerine toz kondurmuyo laf ettirmiyo huzurumuz bozulmasın diye hep biz alttan alıyoruz hep aynı kardeş hep aynı. ben Allah tan uzağım artık zor hakikaten yakın olmak sürekli bi ortalık karıştırıyolar bide benim kayınpederde kaynana gibi sizin gene bitane bende 2 tane:çok üzgünüm:
yaaaaa heralde bu kaynanalar hep aynı geçen sene kayınpederime bulaşık makinası aldırttım bide çok misafir gelir ve hep yemekli. bulaşık makinasını kullanırken ne gerek var elinizde yıkaıverin sıcak su akıo nasılsa der ilk önceleri kızıodum ve elimde yıkıodum sonra eşim kızdı dinleme süs diyemi alındı bu çok biliosa kendisi yıkasın dedi de artık makinada yıkıom.yine de arada bi laf sokar ama ben aldırmıorum
valla oğulları annelerine toz kondurmuyo laf ettirmiyo huzurumuz bozulmasın diye hep biz alttan alıyoruz hep aynı kardeş hep aynı. ben Allah tan uzağım artık zor hakikaten yakın olmak sürekli bi ortalık karıştırıyolar bide benim kayınpederde kaynana gibi sizin gene bitane bende 2 tane:çok üzgünüm:
ayyy kızlar aman azcık çıktım neler neler olmuş... hemen okuyup katılıyorum aranıza...
yaşasın kötülük :))
işte bu kadar en güseli takmıcan cevap vermicen kendi bildiğini okucaksın ama ben cevap vermeden duramam işte((
ne güsel aşılama stresini unuttuk işte .. bak aklıma ne geldi hemen anlatayım kayannam bi gün benle kavga ediyor işte ondan bundan ben saygısızmışım onun yanında eşofmanla dolaşıyormuşum etek giymiyormuşum (ki bana nişanlıyken hep etek almışlar ama bi tane bulamazsın hep verdim millete) falan filan işte bana dediki sen gelinsen ben kaynana ben dedimki ne ya ne oluyor gelin olunca gelinler kaynanaların egosunumu tatmin edicek bumu yani dedim diyoki anam bu ne diirrr ego mego çok kibar anam bu çok biliyo benim buna aklım ermiyor :roflol::roflol:
bende de bi görümce var allah düşmanıma vermesin.kaynanamla aram ıyı dıe gıdıp araya fıtne sokuo dedıkodu yapıo küstürmeye çalsıo.valla ben nelerle ugraşıorum bebek dıe elımden gelenı yapıorum hastanlere gıtmekten sıkıldım.allahım millete dert vermeyınce boş işlere sarıo kadınlar.ama az kaldı görumcemın suyunu kaynatıorummm:) bu arda eşim bana tam destek benı de ablasını da cok ıyı tanıoboshayallersmile
çok güsel söledin valla insanların derdi uğraşacak bişiyi olmayınca nelere sarıyorlar dimi bende bunu çok düşündüm eşinin destek olmasıda süper ama hep dua et allah aklındakini başına versin
akıllarında ne varsa başlarına gelsin inşallah ayy benim kaynanamın bi gelini var eltim yani mendebur ama kızkardeşinin kızı yani teyzesi ben kayananmla oturuken gelirdi bana imalı laflar sözler ikisi bir olur burnumdan getirirdi içimden dedimki rabbim sana havale ediyorum bunları birbirine düşür şimdi altlı üstlü oturuyolar düşman olsa bayramda elini öpmeye yukarıya çıkar dimi bu çıkmıyo işte öyle bozuştular allah biliyo işini hiç üzülmeyin
ben 1,5 sene aynı evde oturdum her günüm zehirdi kocamdan dayak yemek pahasına bile hiç ezdirmedim kendimi her söz ima dolu her hareketim batıyor yaptığım hiç bişi beğenilmiyor halbuki çok güsel yemek yaparım herkes der elin çok lezzetli ben hep değişik yemekler yaptığım için kıskanılıyordu o ayrı :))) neyse sonuç olarak çok bozuldu aramız ayrıldık hatta eşimden ayrılıyordum adliyeden döndük ve ayrı ev tuttuk şimdi daha iyiyiz ne kadar uzak o kadar iyi bi bulaşık yıkasam allah razı olsun diyo eskiden mecbur kılıyordu ... bebek konusunda bi kere dediki falancının gelini geldi 1 sene olmadı doğurdu dedi ben dedimki benim olmuyor ama çok kafama takmıyorum acelede etmiyorum ki öyleydim o zaman acele etceksin tabi filan zırvaladı böle bende dedimki hani para hani sigorta ki o konuda çok suçlu ve eksikler bana (uzun hikaye) neyse herkesinki paraylamı oluyor dedi benimki parayla kusura bakmayın benimki özel ben tohumuna para vercem dedim açtırmayın ağzımı dedim eltimde ordaydı kestiler seslerini
ben 3 sene oturdum 10 senelik ömrüm tükendi pkom fırladıı dr gittim depresyon hapları kullandım boşanmanın eşiginden döndüm bende
e sesizz kalması kız çok kavgalarımız oldu eşimden boşanıyordum küstüm gittim 20 gün sonra eşimin zoruyla geldim bu arada eşimide çok özlemiştim onu çok seviyordum ama özledigimi kimseye belli edemiyordum oda benim yokluguma dayanamayınca birleştik beni bir özlemş 20 günde kaçacam gibi ilk geldiğim gün sabaha kadar sarıldı canımı çıkardı öpmeye doymadı sen beni böyle seviyormuydun benmi anlayamadım yoks abuzamana kadar demiştim :))))bence senden kaynaklanıyor bacım sessiz kalma yada eşimle kötü olmıyim diyosan yapma ama bişi deyincede kale alma konuşsun dursun ben hiç olmadığım gibi biri oldum bunların sayesinde
kız bendede var karı agızlı kayınbaba hiç sevmiyorum nursuz suratlının teki oglu kendine hiçmi hiç benzemiyorvalla oğulları annelerine toz kondurmuyo laf ettirmiyo huzurumuz bozulmasın diye hep biz alttan alıyoruz hep aynı kardeş hep aynı. ben Allah tan uzağım artık zor hakikaten yakın olmak sürekli bi ortalık karıştırıyolar bide benim kayınpederde kaynana gibi sizin gene bitane bende 2 tane:çok üzgünüm:
gel bacım gel sende katılayyy kızlar aman azcık çıktım neler neler olmuş... hemen okuyup katılıyorum aranıza...
yaşasın kötülük :))
akıllarında ne varsa başlarına gelsin inşallah ayy benim kaynanamın bi gelini var eltim yani mendebur ama kızkardeşinin kızı yani teyzesi ben kayananmla oturuken gelirdi bana imalı laflar sözler ikisi bir olur burnumdan getirirdi içimden dedimki rabbim sana havale ediyorum bunları birbirine düşür şimdi altlı üstlü oturuyolar düşman olsa bayramda elini öpmeye yukarıya çıkar dimi bu çıkmıyo işte öyle bozuştular allah biliyo işini hiç üzülmeyin
ahh ahhh keşke benimde eltim olsaydıda benim kıymeti anlardı belki cadı kaynanam
kalbin temiz olunca allah onlara cezasını verio gerçekten benim kvalidem ilk gelinini çok sever ben nişanlanmadan öncede sonra da devamlı bana onu överdi. evlendim her yaptığım şeye o şöyle yapardı böle yapardı derdi sinir olurdum kızı olsa o kadae sevmez yani içimden derdim hasret kal diye 2 sene oldu yüzlerini görmeyeli ne arıolar ne soruolar ne de geliolar
ya süpersinnnn sennnnn bayıldım cvbına öle kafası karasır kalır:uhm::uhm:
işte bu kadar en güseli takmıcan cevap vermicen kendi bildiğini okucaksın ama ben cevap vermeden duramam işte((
tabi cnm artk cvp vermiorum eskiden cvp verirdim hep kötü ben olurdum şimdi susuyorum eşime havale ediorum
]
kuzunaz bravo valla. keşke senin yarın kadar olsak yaa. benimkide saf ayana yatıp oğluna yaranmaya çalışıyo bana ayrı ona ayrı konuşuyo e öyle oluncada kocam zaten aşırı anneci hemen bana kızıyodu annem çok iyide sen şöylesin sen böylesin diye şimdi ayrı şehirlerdeyiz kocam hala anneci ama annesi uzak ohhh işte Allah büyük..
simgecım duan kabul olumus ban bizi de unutma göbişlerimize dua et:ecrin_bebek:
kuzunaz bravo valla. keşke senin yarın kadar olsak yaa. benimkide saf ayana yatıp oğluna yaranmaya çalışıyo bana ayrı ona ayrı konuşuyo e öyle oluncada kocam zaten aşırı anneci hemen bana kızıyodu annem çok iyide sen şöylesin sen böylesin diye şimdi ayrı şehirlerdeyiz kocam hala anneci ama annesi uzak ohhh işte Allah büyük..
ne mutlu sana canım eş çok önemli onların desteği çok önemli kadını kocası saydıır ailesine değer bildirir karısına değer vererek onlara karşı koruyarak mesafesini koyarak benimki bunu asla yapmadı ama ben yaptım zorda olsa yaptım en başta rabbim yardım etti düşünsene millet beni tanımayanlar benden nefret ediyordu kayanam beni sağa sola nasıl anlatıyordu şimdi o insanlar diyo biz senin ismini duyunca bile kızıyorduk o ne biçim gelin diye ama sen ne kadar iyiymişsin böyle tanımıyorduk biz seni misafirperversin filan evimde 20 den fazla kadın ağırladım hepsi inanılmaz memnun kaldılar diyorlarki çocuklarımızla bile ayrı ilgilendin hepsi eşimin çevresi ve ailesi bunlar ve eşimin abisi diyorki eskiden sana kızıyordum şimdi kardeşimi tanıyorum artık sen haklısın diyorlar bana benim hala düğün resimlerim bile duruyor alınmadı ama ben çalıştım didindim şu an eşyalarım evim saray yavrusu gibi herşeyimi kendim yaptımkızlar koptum valla... :roflol:
benim kaynanam uzakta... ayrı şehirlerdeyiz. ve en baştan mesafemi koydum. kendisi çekinir benden. öyle herşeyi söyleyemez bana :))
zaten eşim en başta uyarmıştı beni. annesini iyi tanıyor ve beni kıskandığını da biliyor. ,o yüzden eşimde gayet anlayışlı... biz çok iyi anlaşıyoruz çok şükür.
kayınvaldem eşini kaybettiğinde bir ara sarmıştı bana... ama şimdi ilaç kullanıyo daha iyi ve daha mülayım oldu...
kızlar tavsiye ederim :smiley-cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?