Aşılama Ağustosta Aşılama Yaptıracaklar...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

bende de bi görümce var allah düşmanıma vermesin.kaynanamla aram ıyı dıe gıdıp araya fıtne sokuo dedıkodu yapıo küstürmeye çalsıo.valla ben nelerle ugraşıorum bebek dıe elımden gelenı yapıorum hastanlere gıtmekten sıkıldım.allahım millete dert vermeyınce boş işlere sarıo kadınlar.ama az kaldı görumcemın suyunu kaynatıorummm:) bu arda eşim bana tam destek benı de ablasını da cok ıyı tanıoboshayallersmile

ooooffffffff ooofffffffff sanki derdimiz az gibi bide kayınvalidelerle uğraşıoz benim kayınvalidemin evi 7 o da bi salon 4 tuvalet 4 banyo var banada yanımda otur dediler ama eşime dedim gerekirse onca şeyi aşmamıza rağmen nişanı atarım yinede aynı evde oturmam dedim iyikide oturmamışım bizde boşanırdık heralde. çünkü ilk evlendiğim zamanlar kayınvalidem yüzünde çok tartıştık ben hergün anlatırdım annen şunu yaptı bunu yaptı diye eşimle de kavga ederdik. ama şimdi annesini ne olduğunu anladı beni dinlio sakinleştirio annesine de benim cvp vermeme kalmadan kendi cvp verio artık kvalidem de eskisi gibi bişey diyemio

işte bu kadar en güseli takmıcan cevap vermicen kendi bildiğini okucaksın ama ben cevap vermeden duramam işte ((

evt en güseli uzak olmak fazla gidip gelmiceksin benim kocam anne manyağıdı şimdi annesine benim sayemde gidiyor ben gidelim demesem aklına gelmez...

ayyy kızlar aman azcık çıktım neler neler olmuş... hemen okuyup katılıyorum aranıza...
yaşasın kötülük :))

ne güsel aşılama stresini unuttuk işte .. bak aklıma ne geldi hemen anlatayım kayannam bi gün benle kavga ediyor işte ondan bundan ben saygısızmışım onun yanında eşofmanla dolaşıyormuşum etek giymiyormuşum (ki bana nişanlıyken hep etek almışlar ama bi tane bulamazsın hep verdim millete) falan filan işte bana dediki sen gelinsen ben kaynana ben dedimki ne ya ne oluyor gelin olunca gelinler kaynanaların egosunumu tatmin edicek bumu yani dedim diyoki anam bu ne diirrr ego mego çok kibar anam bu çok biliyo benim buna aklım ermiyor :roflol::roflol:

ya süpersinnnn sennnnn bayıldım cvbına öle kafası karasır kalır:uhm::uhm:

çok güsel söledin valla insanların derdi uğraşacak bişiyi olmayınca nelere sarıyorlar dimi bende bunu çok düşündüm eşinin destek olmasıda süper ama hep dua et allah aklındakini başına versin

çok güsel söledin valla insanların derdi uğraşacak bişiyi olmayınca nelere sarıyorlar dimi bende bunu çok düşündüm eşinin destek olmasıda süper ama hep dua et allah aklındakini başına versin

verıo bılıomusun allah onun kalbıne göre verıo hiç mutlu olamıo bi turlu hep aksi gidio işleri

kalbin temiz olunca allah onlara cezasını verio gerçekten benim kvalidem ilk gelinini çok sever ben nişanlanmadan öncede sonra da devamlı bana onu överdi. evlendim her yaptığım şeye o şöyle yapardı böle yapardı derdi sinir olurdum kızı olsa o kadae sevmez yani içimden derdim hasret kal diye 2 sene oldu yüzlerini görmeyeli ne arıolar ne soruolar ne de geliolar

kuzunaz bravo valla. keşke senin yarın kadar olsak yaa. benimkide saf ayana yatıp oğluna yaranmaya çalışıyo bana ayrı ona ayrı konuşuyo e öyle oluncada kocam zaten aşırı anneci hemen bana kızıyodu annem çok iyide sen şöylesin sen böylesin diye şimdi ayrı şehirlerdeyiz kocam hala anneci ama annesi uzak ohhh işte Allah büyük..

simgecım duan kabul olumus ban bizi de unutma göbişlerimize dua et:ecrin_bebek:

ya süpersinnnn sennnnn bayıldım cvbına öle kafası karasır kalır:uhm::uhm:

ben balayı yaşamadımki inan ben onların yüzünden eşimden 15 günlük evli iken dayak yedim eşim kafayı yemişti artık annesi ile benim aramda kalmaktan ki eşimde ailesinden aşırı çekinen bi insan bana diyordu anneme bişi diyemiyorum annem başkalarına beni öle bi anlatırki hayırsız evlat olurum ki nihayetindede öle oluyordu sana yemin ediyorum benim sölediğim kelimenin vurgusunu tonunu değştirerek anlamını değiştiriyor ve eşime anlatıyordu neler neler neyse işte eski kafa cahil insanlar kapalılık farzdır sen bunu sevdirerek anlatsaydın severek anlatsaydın bende kapanırdım herşey inada bindi şimdi yanında bikini bile giyiyorum denizde filan görüyor hiç bişi demiyor ama yinede ben o bikiniyle görünce üzerime bişi alıyorum yani

kızlar koptum valla... :roflol:

benim kaynanam uzakta... ayrı şehirlerdeyiz. ve en baştan mesafemi koydum. kendisi çekinir benden. öyle herşeyi söyleyemez bana :))
zaten eşim en başta uyarmıştı beni. annesini iyi tanıyor ve beni kıskandığını da biliyor. ,o yüzden eşimde gayet anlayışlı... biz çok iyi anlaşıyoruz çok şükür.

kayınvaldem eşini kaybettiğinde bir ara sarmıştı bana... ama şimdi ilaç kullanıyo daha iyi ve daha mülayım oldu...
kızlar tavsiye ederim :smiley-cool:

sorma ilk evlendiğimde eltim ben kaynım çocuklar eşim bir oturduk 6 ay akşam oğulları eve gelince hastalanırdı kadın onlarda nazlıyolar tabi ... evet allah büyük bacım mazlumun yanında

evt en güseli uzak olmak fazla gidip gelmiceksin benim kocam anne manyağıdı şimdi annesine benim sayemde gidiyor ben gidelim demesem aklına gelmez...

of ne güzel...
ne güsel aşılama stresini unuttuk işte .. bak aklıma ne geldi hemen anlatayım kayannam bi gün benle kavga ediyor işte ondan bundan ben saygısızmışım onun yanında eşofmanla dolaşıyormuşum etek giymiyormuşum (ki bana nişanlıyken hep etek almışlar ama bi tane bulamazsın hep verdim millete) falan filan işte bana dediki sen gelinsen ben kaynana ben dedimki ne ya ne oluyor gelin olunca gelinler kaynanaların egosunumu tatmin edicek bumu yani dedim diyoki anam bu ne diirrr ego mego çok kibar anam bu çok biliyo benim buna aklım ermiyor :roflol::roflol:[/QUOTE]
allah hayrını versin güldürdün beniii
ayyy darısı başıma aramızda şehirler olsun istemişimdir hep 6.seneye giriyoruz yarın bizim evlilik yıldönümümüz ama yok ayrılık falan yok korkuyorum onlar ölene kadar bir arada kalacaklava:klava::kedi:eyvahedigeldismile-tatlicadiarzu-zzzzzzz

beim kayınpederim iyi allahtan onun tek istediği saygısız olmıcan gelecen gidecen o başka bişey istemez ben oraya gidince hep kızım kızm der bana eşim bile şaşırıo. normalde kpederim kolay kolay öyle olmaz her zaman çok serttir kimse yanında ağzını açamaz eşim bile konuşamaz.ama biz iyi anlaşıoruz

kızlar bu arada sayfamız maşallh 400 sayfaya doru gıdıo hergun aktıf bı sayfamız oldu cok sevıorum bu sayfayı sankı 40 yıllık arkadaslarıla konusuorum gibi içim rahatlıo

ne mutlu sana canım eş çok önemli onların desteği çok önemli kadını kocası saydıır ailesine değer bildirir karısına değer vererek onlara karşı koruyarak mesafesini koyarak benimki bunu asla yapmadı ama ben yaptım zorda olsa yaptım en başta rabbim yardım etti düşünsene millet beni tanımayanlar benden nefret ediyordu kayanam beni sağa sola nasıl anlatıyordu şimdi o insanlar diyo biz senin ismini duyunca bile kızıyorduk o ne biçim gelin diye ama sen ne kadar iyiymişsin böyle tanımıyorduk biz seni misafirperversin filan evimde 20 den fazla kadın ağırladım hepsi inanılmaz memnun kaldılar diyorlarki çocuklarımızla bile ayrı ilgilendin hepsi eşimin çevresi ve ailesi bunlar ve eşimin abisi diyorki eskiden sana kızıyordum şimdi kardeşimi tanıyorum artık sen haklısın diyorlar bana benim hala düğün resimlerim bile duruyor alınmadı ama ben çalıştım didindim şu an eşyalarım evim saray yavrusu gibi herşeyimi kendim yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…