Aşılama Ağustosta Aşılama Yaptıracaklar...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
fanu bişi sormuş canım afedersin konuşmaya daldık yeni gördüm anestezili çekilmedim ama anestezisiz çekildim

canım bende anastesiz daha önce çekildim çok ağrılı dayanamadım o zaman çekildiğimde tüpler açıktı eşimle ben tekrardan rahim filmi çektirsek diye düşünüyoz acaba sonradan kapanırmı tüpler ne olu kızlar biribirimize yarım edelim ama ilk aşılamadada tutma olasılığı düşükmüş ne dersiniz kızlar çektirsemmi

cnm herkes bişeyler geçerek mutlu oluo ama biraz zaman var işte

rabbim hepimizin evladını rızkıyla göndersin bol rızıklarla rabbim kulunu hep üzmez canım benim inşallah oğluşunda daha bol rızıklarla gelir huzurlar getirir size .... bende bu arada kaçayım kızlar mesaim bitti az öncede fena ağrılar girdi kasığıma hayırdır inşallah bakalım görelim mevlam neyler neylerse güsel eyler... size doyum olmuyor yarın görüşürüz ...

belkide bebişin sana tutunmaya çalışıodur dikkat et cnm fazla yorma kendini görüşürüz bende kaçıorum arkadaşlar görüşürüz sonra

smge yarın keseyi görmeye gidecem şimdiden hemen yatalım sabah olsun diyorum sanki çocugum yok gibi..

buarada smge kaç senelik evlisin çıkmada merak eetim sorayım dedim bende çıkacam cüz sürecem günlük sürüyorum allaha şükür ediyorum olmayanlarada dua ediyorum rabbim versin diye

smge yarın keseyi görmeye gidecem şimdiden hemen yatalım sabah olsun diyorum sanki çocugum yok gibi..
canım bende ctesiyi bekliorum heycanla her uyandığımda az kaldı diyorum çocuk gibi
buarada smge kaç senelik evlisin çıkmada merak eetim sorayım dedim bende çıkacam cüz sürecem günlük sürüyorum allaha şükür ediyorum olmayanlarada dua ediyorum rabbim versin diye

canım 2 senelik evliyim 15 ağustosta 2 sene oldu bebeğim bize evlilik yıl döümü hediyemiz oldu

canım bende ctesiyi bekliorum heycanla her uyandığımda az kaldı diyorum çocuk gibi

canım 2 senelik evliyim 15 ağustosta 2 sene oldu bebeğim bize evlilik yıl döümü hediyemiz oldu

ay sen tam bana dönmüşsün bende kızıma evliligimin 2. senesinde kavuşmuştum oda bize hediye olmuştu bak yarın 5 bitip 6 ya girecek evliligimiz inşallah 2. bebekte 6 senede hediye olacak bize..

ay sen tam bana dönmüşsün bende kızıma evliligimin 2. Senesinde kavuşmuştum oda bize hediye olmuştu bak yarın 5 bitip 6 ya girecek evliligimiz inşallah 2. Bebekte 6 senede hediye olacak bize..

canım biraz önce eşimle konuşuodukta oda çocuğumuz 5 yaşına girince 2. Yi deneriz dedi heralde tam senin dediğin gibi olacak inşallah tabi allahın izniyle gerçi benimkide laf hele 1. Bi olsunda

aşılama derken canım iğneleremi başladın sen anlamadım bizler adetliyken iğnelere başladık ben 12. Gün catlatma iğnesi oldum 14. Gün sabah aşılama yapıldım sen neyden bahsediyorsun

benim adetime bir gün vardı ben aşılama oldum ama neyse artık bir önemi yok çünkü kırmızı kart yedik oyun dışı kaldık.:gitme:

slm kızlar fanu ben aneztezili hsg çektirmiştim bi doktorun slm dediğini hatırlıyorum sonrada asistanın koluma anestezi iğnesini yaptığı anı gözümü açtığımda mevzu bitmiş hemşire beni giydirmişti bile yalnız benim doktorum gece ağrım olucak diye ağrı kesici söylemeyi unuttu bana gece çok ağrım olunca hastaneyi aradık ağrı kesici ve bi ilaç daha sölediler içtim anında geçti yani anestezili çok rahat hiçbişey hissetmiyosun.Bu arada bugün benim 14. gün de bitti sabah biraz kahverengi leke geldi ama devamı gelmedi gerçi benim regl öncesi de hep kahverengi lekelenmem olur ama bilmiyom umut ya belki yerleşmedir diyorum test yapmadım tekrardan 10. gün 0,84 dü

canım biraz önce eşimle konuşuodukta oda çocuğumuz 5 yaşına girince 2. Yi deneriz dedi heralde tam senin dediğin gibi olacak inşallah tabi allahın izniyle gerçi benimkide laf hele 1. Bi olsunda

yok canım benim kızım degil evliligim 5 bitip altıya girecek kızım şimdi 3 yaşın içinde

günaydın kızlar dün gece bana çök kötü bişe oldu kasıklarımın sancıyla uyandım tam sahur vakti allahım yataktan kalkamadım kıpırdayamıyrm iki büklüm agladım artık acısından bana ilk defa böle bişe oldu eşim hast gidelim dedide istemedim bende kasık agrısı vardı aşılamadan sonra ama bu kadar degildi acaba tutmadımı aşılamam böle sancı çeken oldumu şuanda şeyimin üstü agrıyo sadce((

kızlar günaydın. Bugün aşılamamın 14.günü bu progestanı vajinal yolla alıyodum aşılamadan beri. İki gündür aşırı kaşıntım var hemşireyi aradım progestanı ağız yoluyla almaya başlayalım vajinal yolla değil dedi günde üc kere dedi Karbonatlı su bepanten falan önerdi başına böyle bişey gelen varmı kızlar merak ediyorum. Test falan da yaptırmıyorlar bana adet günümünde gecmesini bekleyip idrar testi yaptırcaklarmış idrarda çıkarsa kan değerlerine bakıcaklarmış nasıl iş anlamadım bişey vardır diye ilac da önermiyorlar

günaydın canım benimde kaşıntım oluyor aşırı değil henüz ama sanırım ıslak kalıyor ya progestan geri akınca mantar oluyor o yüzden ben öyle düşündüm karbonatlı suda zaten mantar enfeksiyonu için öneriliyor ve sirkeli su tabiki canım geçmiş olsun bende dün kaşıntım vardı gece çok kaşımıyorumki tahriş olmasın

aynen güzelim. ilk gün çok hafif vardı benimde şu iki gündür baya baya kaşınıyo. bu sabah mahvetti beni hemen aradım hemşireyi hani korkuyorumda progestanı vajinal yolla alıyodum hani daha da içeri bulaşıcak diye neyseki artık ağız yoluyla al dedi bakalım umarım geçer teşekkür ederim canım önerin için sirkeli suyu duymamıştım onu da deneyim. sen nasılsın kaçıncı günün bugün varmı bişiyler belirtiler falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…