Aşılama Ağustosta Aşılama Yaptıracaklar...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kuzunaz bence cıkar senın 12.gun de

naber lover hoşgeldin canım 12. günde çıkarmı diyorsun ee testtede çıkmazsa ümidimimi keseyim o zaman (( nasıl olcak ya durumlar böle olmasa yani maddi olarak hemde çalışıyorum işten daha izin alamam böle olmasa hiç düşünmem bidaha bidaha denerim derim ama beklemek zorunda kalıcam yine hep zaman geçiyor yaş ilerliyor ama bebiş gelmiyor

cnm kan testınden bahsedıoruz dımı? idrarda deıl de kanda cıkar

allah yardımcımız olsun...kımsenın tutmuo yaaaa mafoldumbenmafoldumben

evet yaaa senağlama benimde umutlarım tükeniyor yavaş yavaş bu zamana kadar her ay aşılama topiği açıldı belki bu kadar az sayıda hamiş olan yoktur aslında aşılama ile hamile kalan 1 tane arkadaşımız var topikte oda SMGE turkonunki normal oldu sadece aşılamaya benzr yanı bizim gibi yumurta uyarıcı iğneler kullandı yani 1 hamiş senağlama

gercekten ben daha 2. aşılamamı yarın yaptırcam sabah ama kendımı kötüye alıştırıdm kabullendım bıle tutmayabılırbilmiyorumkismile

bizimm vaktimizz gelmemişş daha ondan arkaadaşlar.insaallah birgün bizde bebişlerimize hamile kalırızz

herkese mrb kızlar ayy ne güzel turko keseyi görmeye gidecek yarın olsaydıda bende kesenin içini bi görmeye gitseydim.ben böyle deikçe eşim kızıo istesen yarın suni sancı verelim doğurtturalım bebeği eve alıp gelelim diyo. çok acelecisin diye kızıo bana

kızlar acele etmeyin en azından 13 veya 14. gününüz bi olsun sonra strese giriosunuz yükselecek mi yükselmicek mi diye en azında biraz beklerseiz kesin sonuç alırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…