Aşılama Ağustosta Aşılama Yaptıracaklar...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım bence iyiye işaret tam hatırlamıyorum ama sanırm simge de de aynısı olmuş ve o hamile yerleşme ağrısıymış...

canım bu iyiye işaret smgeyle bende öyle olduk 8gün falandı benimki smgeninkide9.gündü heralde oagrıyı çekeli krap gibimiydi saga sola dönemedinmi nefesinimi kesiyordu aynen bende gece yarısı öyle agrı çektim smgede bak ikimizinde heralte rahme ekilme günüydü ogün inşallah seninkide öyle olmuştur bugün kaçıncı günün..

günaydın canım 14.günse idrar testi yapsana benimki 14.gün evde yaptıgım teste belli olmuştu keşke sabah ilk idrarında yapsaydın testi

kızlar bu arada hepinize günaydın bugün benim evlilik yıldönümüm ve saat 11 de keseyi görmeye gidecem heyecanlıyım inşallah görürüm darısıda hepinizin başına arkadaşlarımmmmmmmm

günaydın canım 14.günse idrar testi yapsana benimki 14.gün evde yaptıgım teste belli olmuştu keşke sabah ilk idrarında yapsaydın testi

canım bende test yapmayı düşünüyorum ama eşim ısrarla yapma diyo. ikinci çizgi çıkmazsa umudun hala devam edicek diyo çıkarsa boşuna sevinebilirsin diyo bizim hemşire bekleyelim dedi valla ben dayanamıyorum yarın sabah yapıcam galiba şu anda hala idrarda çıkmama şansı varmıdır turko bugün 14.günüm

zaten canım d rlarda 14. gün test yaptırıyor bi dene bence benimki valla 14.gün silikte olsa çıkmıştı iyki beklememişim demiştim :)))))))

canım kusura bakma geç cevap veriyorum ben bugün 11. günümdeyim ağrılarımö oluyor arada dün akşam uyudum biraz ara da uyandım baya hissedilir derecede ağrım vardı adets ancısı gibiydi eltimlerdeydim orda uyumuştum kalktım eltime söledim adet olacaksındır diyor umudum azalıyor üzülüyorum alalh yardımcımız olsun dediğim gibi ağrılarım oluyor arada onun dışında bişi yok ((
zaten canım d rlarda 14. gün test yaptırıyor bi dene bence benimki valla 14.gün silikte olsa çıkmıştı iyki beklememişim demiştim :)))))))

turko canım bu 14. günü sen neye göre hesaplıyorsun çatlama iğnesine göremi biliyorsun sen aşılama olmadın normal yolla kaldın çok şükür

benimde öle kilitleyen ağrılarım oldu ama çok kısa sürdü turko ( demekki yok bende bişi

Kızlar şimdi gördüm sitede fortel gebelik testi diye birşey varmış adete 1 hafta kala %99 kesin sonuç veriyormuş kullanan var mı acaba yaptırsam mı ya stresten kurtulurmm

turko canım bu 14. günü sen neye göre hesaplıyorsun çatlama iğnesine göremi biliyorsun sen aşılama olmadın normal yolla kaldın çok şükür[/QUOTE]
çatlatma yaptırdıgım günden hesap ediyorum çünkü dr vurunduktan 3 saat sonra ilişkiye girin ve 3 gün tekrarlayın dedi benimki belkide çatlatma yaptırdugım gece tutmuştur çünkü 3 saat sonra agrılarım vardı
benimde öle kilitleyen ağrılarım oldu ama çok kısa sürdü turko ( demekki yok bende bişi

benim agrım en fazla yarım saat sürmüştü ama her bünye bir olmaz kimisi hiç bilmez agrı falan duymaz hemen umutsuzlanma adet agrılarına gelince bende hala ara ara adet olacakmışım gibi agrıyor

Kızlar şimdi gördüm sitede fortel gebelik testi diye birşey varmış adete 1 hafta kala %99 kesin sonuç veriyormuş kullanan var mı acaba yaptırsam mı ya stresten kurtulurmm

beta hcg idrara geçmediyse henüz ne kadar hassas olursa olsun çıkmaz ki :kedi:

kızlar 1 ay bekleyecez aşılama sonra olacak ara verdik bu arada normal deneyeceğiz dua edin lütfen inşallah normal tutar bebişimiz bu sefer inşallah

beta hcg idrara geçmediyse henüz ne kadar hassas olursa olsun çıkmaz ki :kedi:

ilişkiden 5 gün sonra çıkıyor diyor da .. ama zaten yumurta o an döllendiyse bhcg salgılamaya başlamıyor mu ??? yani çıkabilir bence ama cesarette edemiyorum yapmaya ama benim test günüme de daha çok var 5 eylül.. ve sahurdan beri adet sancısı gibi sancılarım var ve karnım acayip şiş... hakkımızda hayırlısı olsun artık

ekilme günü ne zaman olur kızlar anlatırmısınız hiç duymamıştım da bunu

biz çatlama iğnesinden 36 saat sonra aşılama olduk yani senden 1,5 gün sonrasını saymaya başlıyoruz yani buna göre eğer varsa bizde daha erken çıkmazmı bacım sence yani ben yarın 12. günümde yapsam test çıkmazmı

döllenmeden 5 gün sonra kanda bile çıkmıyor idrar kandan önce çıkaramaz yani bilemiyorum ama ilginç mesela aşılama olduğumuz gün döllendiğini düşünürsek yumurtanın aşılamadan 5 gün sonra değild e14. günü kan testi öneriyorlar öyle değil mi

ekilme günü ne zaman olur kızlar anlatırmısınız hiç duymamıştım da bunu

google gebelik hesaplayıcı diye yaz canım ilk değilde ikinci site dr nevranın sitesinde son adet tarihini girersen rahim içine ekilme gününü gösteriyor benim hesaplamama göre benimki bu hafta çarşamba günü ne geliyordu hayırlısı inşallah ekilmiştir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…