günaydın kızlar dün gece bana çök kötü bişe oldu kasıklarımın sancıyla uyandım tam sahur vakti allahım yataktan kalkamadım kıpırdayamıyrm iki büklüm agladım artık acısından bana ilk defa böle bişe oldu eşim hast gidelim dedide istemedim bende kasık agrısı vardı aşılamadan sonra ama bu kadar degildi acaba tutmadımı aşılamam böle sancı çeken oldumu şuanda şeyimin üstü agrıyo sadce((
günaydın kızlar dün gece bana çök kötü bişe oldu kasıklarımın sancıyla uyandım tam sahur vakti allahım yataktan kalkamadım kıpırdayamıyrm iki büklüm agladım artık acısından bana ilk defa böle bişe oldu eşim hast gidelim dedide istemedim bende kasık agrısı vardı aşılamadan sonra ama bu kadar degildi acaba tutmadımı aşılamam böle sancı çeken oldumu şuanda şeyimin üstü agrıyo sadce((
kızlar günaydın. Bugün aşılamamın 14.günü bu progestanı vajinal yolla alıyodum aşılamadan beri. İki gündür aşırı kaşıntım var hemşireyi aradım progestanı ağız yoluyla almaya başlayalım vajinal yolla değil dedi günde üc kere dedi Karbonatlı su bepanten falan önerdi başına böyle bişey gelen varmı kızlar merak ediyorum. Test falan da yaptırmıyorlar bana adet günümünde gecmesini bekleyip idrar testi yaptırcaklarmış idrarda çıkarsa kan değerlerine bakıcaklarmış nasıl iş anlamadım bişey vardır diye ilac da önermiyorlar
günaydın canım 14.günse idrar testi yapsana benimki 14.gün evde yaptıgım teste belli olmuştu keşke sabah ilk idrarında yapsaydın testi
canım bende test yapmayı düşünüyorum ama eşim ısrarla yapma diyo. ikinci çizgi çıkmazsa umudun hala devam edicek diyo çıkarsa boşuna sevinebilirsin diyo bizim hemşire bekleyelim dedi valla ben dayanamıyorum yarın sabah yapıcam galiba şu anda hala idrarda çıkmama şansı varmıdır turko bugün 14.günüm
aynen güzelim. ilk gün çok hafif vardı benimde şu iki gündür baya baya kaşınıyo. bu sabah mahvetti beni hemen aradım hemşireyi hani korkuyorumda progestanı vajinal yolla alıyodum hani daha da içeri bulaşıcak diye neyseki artık ağız yoluyla al dedi bakalım umarım geçer teşekkür ederim canım önerin için sirkeli suyu duymamıştım onu da deneyim. sen nasılsın kaçıncı günün bugün varmı bişiyler belirtiler falan
zaten canım d rlarda 14. gün test yaptırıyor bi dene bence benimki valla 14.gün silikte olsa çıkmıştı iyki beklememişim demiştim :)))))))
canım bu iyiye işaret smgeyle bende öyle olduk 8gün falandı benimki smgeninkide9.gündü heralde oagrıyı çekeli krap gibimiydi saga sola dönemedinmi nefesinimi kesiyordu aynen bende gece yarısı öyle agrı çektim smgede bak ikimizinde heralte rahme ekilme günüydü ogün inşallah seninkide öyle olmuştur bugün kaçıncı günün..
benimde öle kilitleyen ağrılarım oldu ama çok kısa sürdü turko( demekki yok bende bişi
Kızlar şimdi gördüm sitede fortel gebelik testi diye birşey varmış adete 1 hafta kala %99 kesin sonuç veriyormuş kullanan var mı acaba yaptırsam mı ya stresten kurtulurmm
beta hcg idrara geçmediyse henüz ne kadar hassas olursa olsun çıkmaz ki :kedi:
canım bu iyiye işaret smgeyle bende öyle olduk 8gün falandı benimki smgeninkide9.gündü heralde oagrıyı çekeli krap gibimiydi saga sola dönemedinmi nefesinimi kesiyordu aynen bende gece yarısı öyle agrı çektim smgede bak ikimizinde heralte rahme ekilme günüydü ogün inşallah seninkide öyle olmuştur bugün kaçıncı günün..
çatlatma yaptırdıgım günden hesap ediyorum çünkü dr vurunduktan 3 saat sonra ilişkiye girin ve 3 gün tekrarlayın dedi benimki belkide çatlatma yaptırdugım gece tutmuştur çünkü 3 saat sonra agrılarım vardı
ilişkiden 5 gün sonra çıkıyor diyor da .. ama zaten yumurta o an döllendiyse bhcg salgılamaya başlamıyor mu ??? yani çıkabilir bence ama cesarette edemiyorum yapmaya ama benim test günüme de daha çok var 5 eylül.. ve sahurdan beri adet sancısı gibi sancılarım var ve karnım acayip şiş... hakkımızda hayırlısı olsun artık
ekilme günü ne zaman olur kızlar anlatırmısınız hiç duymamıştım da bunu
kızlar benim vaktim kalmadı hazırlanıp çıkacam bana şans dileyin
biz çatlama iğnesinden 36 saat sonra aşılama olduk yani senden 1,5 gün sonrasını saymaya başlıyoruz yani buna göre eğer varsa bizde daha erken çıkmazmı bacım sence yani ben yarın 12. Günümde yapsam test çıkmazmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?