herkese mrb kızlar ayy ne güzel turko keseyi görmeye gidecek yarın olsaydıda bende kesenin içini bi görmeye gitseydim.ben böyle deikçe eşim kızıo istesen yarın suni sancı verelim doğurtturalım bebeği eve alıp gelelim diyo. çok acelecisin diye kızıo bana
:Saruboceq:
bende turkodan gelcek haberı beklıorum cnm inşallah sen yarın bebeğını gorursun bende yarın aşılamamı yaptırcam bende bebeğimin temellerını atarım yarın allahımın iznıyle:Saruboceq:
ayy inşallah tutarcnm ya artık güzel haberler almak istioruz. benim içime KUZUNAZın bide ORKİDE ninki tutacakmış gibi gelio inşallah seninkide tutar
ben 12.gun yaptım hatırlamımusun 1,90 fln cıktı benım ve 3 gun sora adet oldum
ayy inşallah tutarcnm ya artık güzel haberler almak istioruz. benim içime KUZUNAZın bide ORKİDE ninki tutacakmış gibi gelio inşallah seninkide tutar
cnm geçen hafta keseyi görmeye gittik bu hafta da allah izin verirse bebişimizi förcez bi daha ne zaman çağırcak bilmiorumamin inşallh bende kuzunazdan ümitliyim ya...pekı hanı sen hamılesın ya kaç gunde bır gıdılıo kontrole doktora bebeği görmeye
canım yarın 12. günüm test yaptırayımmı kan testi
kıslar benden ümitlisiniz inşallah yanılmazsınız yani bunu çok isterim :)) herkes herkesin hamile kalmasını zaten çok istiyor bunu biliyorum da ... sanırım ben belirtilerimden bahsediyorum ya ondan mı acaba öyle geliyor size? ama belirtiler var SMGE canım bak masam da oturuyorum ya ayağa kalkıyorum sancım oluyor adet sancısı gibi ama öyle kasılma kitlenme kramp gibi ağrı değil adet olucakmışım gibi aynen ama adet sancısı olsa onlar bu kadar erken olurmu acaba
ya ben yarın yaptırayım çünki sabredemiyorum ama eğer çıkmazsada eşime demicem çarşamba günü bi daha yaptırırız
üzülme demekle olmuyor arkadaşım biliyorum ama ben daha test yaptırmaya bile kalamadım kırmızı kart yedim hayırlısı olsun...mafoldumben
bu hayırlı cuma vaktı arkadaşlar allahım olmayan herkese hayırlı evlat versin inşallah tek sığınağımız dualar lütfen herkes biribirne dua etsin allah başkasının başkasına ettıgı dauyı pek sever ve kabul edermiş
SMGE canım ya senide soru yağmuruna tutuyorum ama sen testi kaçıncı gün yaptırdın ve değer kaç çıktı söylermisin sana zahmet bacım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?