canım bende 20 ağustosta aşılama oldum dr. ayın 5 inde tahlil yaptır dedi ... ama şuan bütün adet belirtilerim varsanırım o tarihe kalmadan adet olacam çünkü bana progesteron felan da vermedi... İnşallah tutmuştur seninki...
merhaba kıslar topiğe bakayım dedim kimler var ama kimse yokmuş benim salı günü test günüm inşallah rabbi üzmez benim hareket ederken hep kasıklarım ağrıyor ama otururken yatarken hiç ağrım yok çok şükür ama hareket edince eğilip kalktıkça oturduğum yerdden kalkınca tam kasıklarımın ortasında ağrılar var inşallah hamilelik belirtisidir çok az kaldı rabbimin izni ile inşallah pozitif sonuç alırım rabbim bekleyen kimseyi üzmesin daha fazla bekletmesin
günaydın kızlarr
SİMGE cim çok sevindim beişin sağlıklıymış Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
TURKO cum endişelenme canım dr. un normal demiş bak simge yede söylemiş normal bişey demekki sen rahat olki bebişin (bebişlerin) de rahat etsin
LOVER canım hayırlı olsun aşılaman. sperm değerleriniz çok güzel inşallah iyi haberler gelcek gibi gözüküyo... nasıl arttırdın sperm sayısını bişeyler yaptınmı bitkisel kür falan nasıl arttırdıysan paylaşırmısın canım benim de ihtiyacım var böyle bi artışa..
günaydın kıslar lover aşılaman hayırlı olsun canım inşallah tutar rabbim bu defa üzmez seni , benimde yarın test günüm şimdiden bi burukluk çöktü hiç heyecan yok şimdiden üzülüyorum(
bence sen hamılesın:) herkesın ıcıne oyle dogdu.beklıcen yanı kararlısın yarına kadar valla tebrıkler iyi sabrettın sen
kızlar benim reglimde başladı listede yanıma maalesef yazabilirsiniz :) ya ben şimdi direk gitsemmi doktora yoksa 5. gün klomene başlayıp 5 gün sonra direk yumurtaların gelişimini göstermeyemi gitsem karar veremedim biz ara vermeden 2 . aşılamayı yapmak istiyoruz
kızlar benim reglimde başladı listede yanıma maalesef yazabilirsiniz :) ya ben şimdi direk gitsemmi doktora yoksa 5. gün klomene başlayıp 5 gün sonra direk yumurtaların gelişimini göstermeyemi gitsem karar veremedim biz ara vermeden 2 . aşılamayı yapmak istiyoruz
valla cumartesi niyeti bozmuştum kesin gidip test yaptıracaktım ama eltim filan bırakmadılar işte zamanı gelince öğren dediler eşim de duydu sonra kızdı acele etme dedi oda hiç heveslenmek istemiyor annem rüyasını anlatıyor bana anne ne olur anlatmayın ümitleniyoruz sonra da hayal kırıklığına uğruyoruz kötü oluyor dedi bende kendimde belirti arasam kızıyor ümitlendirme diye bekleyelim test günü göreceğiz diyor ... ama benim içim bugün neden bu kadar sıkılıyor bilmiyorum... belirtilerime gelince dün iftara misafir ağırladım yemek filan yaparken ne bilim masayı hazırlarken eğil kalk hareket ettikçe kasığımın tam ortasına ağrılar giriyordu 1 dakka kadar ağrıyor geçiyor sonra ama otururken bişi yoktu sonra akşam progestan iğnesini vurulunca geçti o ağrılarda kalmadı şu an sol göğsüm daha çok olmak üzere ağrılar var işin ilginç yanı ne biliyormusun ben daha önce puregon menagon klomen ne bilim progestan herşey kullandım hiç göğüs hassasiyeti yaşamadım bu ay herşeyden farklı kullandığım tek ilaç çatlama iğnesi oldu sence o yaparmı göğüs ağrısı
inş hamılelıgını yarın ılan edersın.bende puregon kullanırken göğüslerımde hiç bir agrı olmuo nezaman çatlatmayı vuruoruz ertesı gun hem ağrıyolar bgn yıne cok agrıo ama gecen aydan tecrubem var umutlanmıcam bu agrılara
benim hiç göğüslerimde bişi olmadı çatlama iğnesi sonrası ne ağrı ne acıma ne hassasiyet ne dolgunluk hep sıkıyordum göğüslerimi acıyormu diye ama bişi yoktu şimdi var ama yanlarına dokundukça yanları ağrıyor ucları değil
amannn kuzunaz şurda 1 gunun kaldı takma kafana hayırlısı olsun ne guzel inş bu belırtıler hamılelıktır umarım...... allahım bizde yazalım burda hamıleyız dıe lutfennnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?