Aşılama Ağustosta Aşılama Yaptıracaklar...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar adet oldum buğün çarşamba doktora gitcem büyk ihtimalle yumurta geliştirmek için bu defa iğne vericeklermiş hiç iğne kullanan varmı

Arkadaslar bende asilama yaptirmayi dusunuyorum Istanbulda tavsiye edeceginiz doktor varsa lutfen yardimci olurmusunuz bana. Ozelden mesaj atarsaniz cok sevinirim simdiden tesekkur ediyorum

bende yok ilk zamanlar oldu inşallah seninkide tutmuştur öyle düşünme sen yumurtalarını geliştrmek için hangi iğneden kullandın

merhaba kıslar topiğe bakayım dedim kimler var ama kimse yokmuş benim salı günü test günüm inşallah rabbi üzmez benim hareket ederken hep kasıklarım ağrıyor ama otururken yatarken hiç ağrım yok çok şükür ama hareket edince eğilip kalktıkça oturduğum yerdden kalkınca tam kasıklarımın ortasında ağrılar var inşallah hamilelik belirtisidir çok az kaldı rabbimin izni ile inşallah pozitif sonuç alırım rabbim bekleyen kimseyi üzmesin daha fazla bekletmesin

inşallah tutmuştur canım allah gönlüne göre versin bu mubarek ayda :Saruboceq:

yanı artmasında sebeb olmusmudur bılmıorum ama 15-50 gundur keçiboynuzu pekmezı yıyodu eşim i.saracoğlunun sitesinden aldık.onu kullanmadan 19 mılyon du kullandık 10 gun sonra 25 mılyona cıknıstı sayı ayrıca hareket de artmıştı

günaydın kıslar lover aşılaman hayırlı olsun canım inşallah tutar rabbim bu defa üzmez seni , benimde yarın test günüm şimdiden bi burukluk çöktü hiç heyecan yok şimdiden üzülüyorum (

günaydın kıslar lover aşılaman hayırlı olsun canım inşallah tutar rabbim bu defa üzmez seni , benimde yarın test günüm şimdiden bi burukluk çöktü hiç heyecan yok şimdiden üzülüyorum (

bence sen hamılesın:) herkesın ıcıne oyle dogdu.beklıcen yanı kararlısın yarına kadar valla tebrıkler iyi sabrettın sen

bence sen hamılesın:) herkesın ıcıne oyle dogdu.beklıcen yanı kararlısın yarına kadar valla tebrıkler iyi sabrettın sen

valla cumartesi niyeti bozmuştum kesin gidip test yaptıracaktım ama eltim filan bırakmadılar işte zamanı gelince öğren dediler eşim de duydu sonra kızdı acele etme dedi oda hiç heveslenmek istemiyor annem rüyasını anlatıyor bana anne ne olur anlatmayın ümitleniyoruz sonra da hayal kırıklığına uğruyoruz kötü oluyor dedi bende kendimde belirti arasam kızıyor ümitlendirme diye bekleyelim test günü göreceğiz diyor ... ama benim içim bugün neden bu kadar sıkılıyor bilmiyorum... belirtilerime gelince dün iftara misafir ağırladım yemek filan yaparken ne bilim masayı hazırlarken eğil kalk hareket ettikçe kasığımın tam ortasına ağrılar giriyordu 1 dakka kadar ağrıyor geçiyor sonra ama otururken bişi yoktu sonra akşam progestan iğnesini vurulunca geçti o ağrılarda kalmadı şu an sol göğsüm daha çok olmak üzere ağrılar var işin ilginç yanı ne biliyormusun ben daha önce puregon menagon klomen ne bilim progestan herşey kullandım hiç göğüs hassasiyeti yaşamadım bu ay herşeyden farklı kullandığım tek ilaç çatlama iğnesi oldu sence o yaparmı göğüs ağrısı

kızlar benim reglimde başladı listede yanıma maalesef yazabilirsiniz :) ya ben şimdi direk gitsemmi doktora yoksa 5. gün klomene başlayıp 5 gün sonra direk yumurtaların gelişimini göstermeyemi gitsem karar veremedim biz ara vermeden 2 . aşılamayı yapmak istiyoruz

canım sakın kafana göre ilaç kullanıp gitme dr a gideceksinki önce yumurtaların durumuna bakıcak kist vs varmı onlara bakıcak ondan sonra ilaca karar vericek sen önce dr a git adetinin en geç 3. gününe kadar

bizde ara vermeden 2. yi denıoruz ama kesınlıkle önce bı muayene ol.

inş hamılelıgını yarın ılan edersın.bende puregon kullanırken göğüslerımde hiç bir agrı olmuo nezaman çatlatmayı vuruoruz ertesı gun hem ağrıyolar bgn yıne cok agrıo ama gecen aydan tecrubem var umutlanmıcam bu agrılara

benim hiç göğüslerimde bişi olmadı çatlama iğnesi sonrası ne ağrı ne acıma ne hassasiyet ne dolgunluk hep sıkıyordum göğüslerimi acıyormu diye ama bişi yoktu şimdi var ama yanlarına dokundukça yanları ağrıyor ucları değil

amannn kuzunaz şurda 1 gunun kaldı takma kafana hayırlısı olsun ne guzel inş bu belırtıler hamılelıktır umarım...... allahım bizde yazalım burda hamıleyız dıe lutfennnn

amannn kuzunaz şurda 1 gunun kaldı takma kafana hayırlısı olsun ne guzel inş bu belırtıler hamılelıktır umarım...... allahım bizde yazalım burda hamıleyız dıe lutfennnn

bilemiyorum lover bugün içim çok sıkılıyor heleki bide uykum var ya gözlerim acıyor içim sıkılıyor herkese tatil biz çalışıyoruz oda var (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…