Aşılama Ağustosta Aşılama Yaptıracaklar...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Geldim kızlar dün bebişimi gördüm kalbide atıodu ekrandan gördük ama sesini çok az derin den dyabildik dr küçük olduğu için öyle duyulur dedi. şu anda çok sağlıklıymış benim tahlil sonuçlarımda güzel çıkmış düşük tehlikesi şu anda görünmüo ama yinede dikkat edeceksin dedi. Kızlar bu duyguyu allah sizede yaşatır inşallah ekranda görünce o kadar duygulanıosunuz ki anlatamam. Ekranda görüoduk kalbinin attığını pıt pıt atıodu.

maşallah dıyelım ve allahım bizi de nasıp etsın.

tam senden bahsediyordum gözün aydın canımrabbim esirgesin saglıkla kucagına almayı nasip etsin darısıda tümm isteyenlere inşallah bende kalp atışını duyarsam dahada rahatlıcam

tam senden bahsediyordum gözün aydın canımrabbim esirgesin saglıkla kucagına almayı nasip etsin darısıda tümm isteyenlere inşallah bende kalp atışını duyarsam dahada rahatlıcam

rahatlamaz olur musun. Ben o kadar rahtladım ki anlatamam bugüne kadar iiçimde bi şüpe vardı hep

amin canım allah bütün isteyelere nasip etsin.bu bambaşka bi duygu. Ne güzel sizin spermlerinizde çoğalmış bizimde yıkanmış 15 milyondu. Inşaqllah allah emeklerini boşa çıkarmaz

simgecım pekı hareket oranı nsaıldı aşılamada hatırlıyabılıomusun bizim gecen aydan çok dha artış olmus bıraz moralım yuksek başladık bakalım nolcak

smge senden hiç kahverengi leke gelmedimi benen dün geldi korktum yaa dr bişey olmaz çok gelirse ara dedi kimiside yerleşme lekesi genelde hamilelerde olur diyor ama kimisininde düşük tehlikesi olursa lurmuş allahtan dr bana odüşük igneelrini yazdı ben onu her ihtimale karşı verdim dedi tehlike gözükmüyordu dedi dün telefonda

cnm dün bana dr kahveengi leke gelirse merak etme eğer kırmızı olursa hemen geliosun dedi. Kahverengi lekenin gelmesi normalmiş.

cnm dün bana dr kahveengi leke gelirse merak etme eğer kırmızı olursa hemen geliosun dedi. Kahverengi lekenin gelmesi normalmiş.

ayy kızımda başıma gelmedi dün görünce endişelendim işte şükür kırmızı degil tedbir olsun diyede dr bana düşük ignesi verdiya 2 tane birini cuma günü yaptırmıştım

ayy kızımda başıma gelmedi dün görünce endişelendim işte şükür kırmızı degil tedbir olsun diyede dr bana düşük ignesi verdiya 2 tane birini cuma günü yaptırmıştım

merak etme cnm normalmiş o bende öyle bişey yok ama dr olabilir merak etme dedi

saol canım senin kasıgındaki hislerde tek taraflımı iki tarafında agrı hissi varmı benim 2 tarafımdada agrı hissi var

benim ağrım kalmadı cnm sadece geceleri karnım ağrıo o da geçio bende arada bi kasığımda gerilme oluo o da kese büyüyomuş ondanmış

canım gözün aydın ne güzel minicik kalp atışlarını duymuşsunuz canım ya ALLAH ım bebginizi kucagınızada almayı nasip etsin inşlhh...

benim ağrım kalmadı cnm sadece geceleri karnım ağrıo o da geçio bende arada bi kasığımda gerilme oluo o da kese büyüyomuş ondanmış

canım seninki şimdi kaç haftalık benimki 3 haftalık senle aramızda kaç hafta var dr bana çatlatma ignesi vurundugunun ertesi gününden say dedi oda 3 hafta olmuş oluyor benimki 3 haflıkken kese üstten gözüktü hemen

turo sana bişey sorcam canım şimdi çatltma ignesi sende vurundun bilirsin ilk gittinde yumurtalara bakılıp sonrasında ne zaman igne vurumuştun yıllar önce bende vurundum ama unuttum canım ya şimdi yine vuruncam için nasıldı hatırlamaya çalışıyorum igneden önce bikaç kere gidilyomuydu merak ettim..

canım ben ignesiz yumurta geliştiremiyorum önce adetin 3.günü puregomn denilen igneden 6gün 50 unite yaptım sonra dr büyüklügüne baktı ve tamam yeter dedi ben yarın çatlatma igneni yaptır 3 saat sonra ilişkiye gir ve 3 gece ilişkiye devam dedi ewet önce yumurtan istenilen büyüklükteyse çatlatma igneni yaptırır ilişki günleri verir eger normal deniceksen ilişkilerden 2 saat önce eşine sıkı bir türk kahvesi içir spermleri hareketlendiriyormuş ben hergün eşime içirirdim onuda burdan bir arkadaş söylemişti birde dr yazısında okudum sende öyle yap

kötü bişey düşünme turko iyi düşün iyi olsun bu arada olabilir bu tarz şeyler çok duyuyoruz bak doktorunda zaten normal demiş ALLAHın izniyle bişeycik olmaz yorma kendini dikkat et ...

günaydın kızlarr
SİMGE cim çok sevindim beişin sağlıklıymış Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

TURKO cum endişelenme canım dr. un normal demiş bak simge yede söylemiş normal bişey demekki sen rahat olki bebişin (bebişlerin) de rahat etsin

LOVER canım hayırlı olsun aşılaman. sperm değerleriniz çok güzel inşallah iyi haberler gelcek gibi gözüküyo... nasıl arttırdın sperm sayısını bişeyler yaptınmı bitkisel kür falan nasıl arttırdıysan paylaşırmısın canım benim de ihtiyacım var böyle bi artışa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…