Geldim kızlar dün bebişimi gördüm kalbide atıodu ekrandan gördük ama sesini çok az derin den dyabildik dr küçük olduğu için öyle duyulur dedi. şu anda çok sağlıklıymış benim tahlil sonuçlarımda güzel çıkmış düşük tehlikesi şu anda görünmüo ama yinede dikkat edeceksin dedi. Kızlar bu duyguyu allah sizede yaşatır inşallah ekranda görünce o kadar duygulanıosunuz ki anlatamam. Ekranda görüoduk kalbinin attığını pıt pıt atıodu.
Geldim kızlar dün bebişimi gördüm kalbide atıodu ekrandan gördük ama sesini çok az derin den dyabildik dr küçük olduğu için öyle duyulur dedi. şu anda çok sağlıklıymış benim tahlil sonuçlarımda güzel çıkmış düşük tehlikesi şu anda görünmüo ama yinede dikkat edeceksin dedi. Kızlar bu duyguyu allah sizede yaşatır inşallah ekranda görünce o kadar duygulanıosunuz ki anlatamam. Ekranda görüoduk kalbinin attığını pıt pıt atıodu.
maşallah dıyelım ve allahım bizi de nasıp etsın.
tam senden bahsediyordum gözün aydın canımrabbim esirgesin saglıkla kucagına almayı nasip etsin darısıda tümm isteyenlere inşallah bende kalp atışını duyarsam dahada rahatlıcam
amin canım allah bütün isteyelere nasip etsin.bu bambaşka bi duygu. Ne güzel sizin spermlerinizde çoğalmış bizimde yıkanmış 15 milyondu. Inşaqllah allah emeklerini boşa çıkarmaz
simgecım pekı hareket oranı nsaıldı aşılamada hatırlıyabılıomusun bizim gecen aydan çok dha artış olmus bıraz moralım yuksek başladık bakalım nolcak
smge senden hiç kahverengi leke gelmedimi benen dün geldi korktum yaa dr bişey olmaz çok gelirse ara dedi kimiside yerleşme lekesi genelde hamilelerde olur diyor ama kimisininde düşük tehlikesi olursa lurmuş allahtan dr bana odüşük igneelrini yazdı ben onu her ihtimale karşı verdim dedi tehlike gözükmüyordu dedi dün telefonda
cnm dün bana dr kahveengi leke gelirse merak etme eğer kırmızı olursa hemen geliosun dedi. Kahverengi lekenin gelmesi normalmiş.
ayy kızımda başıma gelmedi dün görünce endişelendim işte şükür kırmızı degil tedbir olsun diyede dr bana düşük ignesi verdiya 2 tane birini cuma günü yaptırmıştım
merak etme cnm normalmiş o bende öyle bişey yok ama dr olabilir merak etme dedi
saol canım senin kasıgındaki hislerde tek taraflımı iki tarafında agrı hissi varmı benim 2 tarafımdada agrı hissi var
benim ağrım kalmadı cnm sadece geceleri karnım ağrıo o da geçio bende arada bi kasığımda gerilme oluo o da kese büyüyomuş ondanmış
turo sana bişey sorcam canım şimdi çatltma ignesi sende vurundun bilirsin ilk gittinde yumurtalara bakılıp sonrasında ne zaman igne vurumuştun yıllar önce bende vurundum ama unuttum canım ya şimdi yine vuruncam için nasıldı hatırlamaya çalışıyorum igneden önce bikaç kere gidilyomuydu merak ettim..
günaydın kızlar size bişey dicem belki başınıza gelir korkmayın dünden beri benden kahverengi leke geliyor korktum hemen dr aradım onormal dedi genelde hamilelerin çogunda olur dedi çok gelirse kana dönüşürse beni ara dedi ilişki zaten yasaktı bize ilişkiye girmeyin dedi ilişkiye girmiyoruz zaten etrafındaki kadınlarda bebek yerinii temizliyor kahverengiyse hiç korma dediler bana dr önemli degil deyince içim biraz rahatladı genede rahatsız oluyorum ayy bebegimi almasın rabbim benden çok istiyorum onu kızımda hiç başıma gelmemşti
kötü bişey düşünme turko iyi düşün iyi olsun bu arada olabilir bu tarz şeyler çok duyuyoruz bak doktorunda zaten normal demiş ALLAHın izniyle bişeycik olmaz yorma kendini dikkat et ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?