bilemiyorum lover bugün içim çok sıkılıyor heleki bide uykum var ya gözlerim acıyor içim sıkılıyor herkese tatil biz çalışıyoruz oda var(
HANI HAMILE KALANLAR DIORLARDI YA bu hamılelık bizi çok duygusal ve dengesız sıkıntılı yapıo dıe belkı ondandır:))))
benı de aşılamdan sonra bi ateş basıo içimi içim kavruluo kızlar tum hafta sonu klıma altında pinekledım sizde ateş yapıomu bu ilaçlar
avcı82 dun bana sperm sayısını arttırmak ıcın naptınız demıstıde biz keçi boynuzu pekmezı kullandık ama doktor keçi boynuzunu kendınız kaynatın ıcın dıo o kuru uygulucam bundan sora bgn gıdıcem mısır carsısına taze tazenordan alcam çünkü pekmezde işlem gördüğü için etkısı azalıomus
kuzunaz sen bgn tatıl dıe mı test yaptırmıosun yoksa eşinin sözünü mü dınlıosun ?
cumartesi yaptırsaydım olurdu sorun yoktu evdeydim o zaman tektim ama eltim bırakmadı ona söledim gidicem diye izin vermedi şimdide sabah akşam işe eşimle gidip geliyorum eşim zamanı gelmeden yapmama izin vermez o yüzden yarın akşam iş çıkışı hastaneye uğrayıp kan vericez 2 saat sonra sonucu alıyoruz zaten aslında istesem bu akşamda yaptırırım eşimi ikna ederim belki ama hazır değilim( heleki bugün bu yorgunlukla o üzüntüyü yaşamak istemiyorum
sen neden bukdar kotuye yoruosun kı sonucu olumlu dusunmen lazım.kötüyü çağırma bence
inşallah yazarsın canım yaa senin o gece agrını duyunca ümitlendim senden inşallah tutmuşturinşallah arkadaşlar sizde olmasınız destek alamam buraya inşallah bende hamileyim diye yazarım 1 eylül büyük gün artık:))
adet sancısını kafaya takma ben hala adet sancısı gibi sancılar yaşıyorum adet olacakmışım gibi oagrıya kafayı takma inşallah kırmızıları görmezsincanım bende 20 ağustosta aşılama oldum dr. ayın 5 inde tahlil yaptır dedi ... ama şuan bütün adet belirtilerim varsanırım o tarihe kalmadan adet olacam çünkü bana progesteron felan da vermedi... İnşallah tutmuştur seninki...
aminn canım amin yarın sabırsızlıkla beklicez haberinimerhaba kıslar topiğe bakayım dedim kimler var ama kimse yokmuş benim salı günü test günüm inşallah rabbi üzmez benim hareket ederken hep kasıklarım ağrıyor ama otururken yatarken hiç ağrım yok çok şükür ama hareket edince eğilip kalktıkça oturduğum yerdden kalkınca tam kasıklarımın ortasında ağrılar var inşallah hamilelik belirtisidir çok az kaldı rabbimin izni ile inşallah pozitif sonuç alırım rabbim bekleyen kimseyi üzmesin daha fazla bekletmesin
passhaa nerelerdesin bacım özledik seni buralara pek ugramaz oldun yaainşallah tutmuştur canım allah gönlüne göre versin bu mubarek ayda :Saruboceq:
benimde hiç gögüsüm agrımazdı size hep söylerdim ne hassasiyet ne agrı yoktu yeni yeni agrılar başladı büyüdü bazen el vurduramıyorum keşke hep böyle dolgun kalsa yaa sexsi sexsi kaydirigubbakcemile3valla cumartesi niyeti bozmuştum kesin gidip test yaptıracaktım ama eltim filan bırakmadılar işte zamanı gelince öğren dediler eşim de duydu sonra kızdı acele etme dedi oda hiç heveslenmek istemiyor annem rüyasını anlatıyor bana anne ne olur anlatmayın ümitleniyoruz sonra da hayal kırıklığına uğruyoruz kötü oluyor dedi bende kendimde belirti arasam kızıyor ümitlendirme diye bekleyelim test günü göreceğiz diyor ... ama benim içim bugün neden bu kadar sıkılıyor bilmiyorum... belirtilerime gelince dün iftara misafir ağırladım yemek filan yaparken ne bilim masayı hazırlarken eğil kalk hareket ettikçe kasığımın tam ortasına ağrılar giriyordu 1 dakka kadar ağrıyor geçiyor sonra ama otururken bişi yoktu sonra akşam progestan iğnesini vurulunca geçti o ağrılarda kalmadı şu an sol göğsüm daha çok olmak üzere ağrılar var işin ilginç yanı ne biliyormusun ben daha önce puregon menagon klomen ne bilim progestan herşey kullandım hiç göğüs hassasiyeti yaşamadım bu ay herşeyden farklı kullandığım tek ilaç çatlama iğnesi oldu sence o yaparmı göğüs ağrısı
valla canım belli bir yerden almıyorum google ye canlı avatar yazıyorum gezip duruyorum hoşuma gideni alıyorum belli bir yerden degil yaniturko bu avatarlarını hangi siteden yukluosun sen?
içim sıkılıyor anlam veremiyorum çok yorgunluk var üzerimde((
Lover avatarımı begendinmi ki canım sık sık degiştiriyorum hoşuma gidiyor :)))
mavi gözlü bebişine bayıldım çok tatlı
rabbiz bizlerede böyle bebeiş versin demi bende hergün bakayımda belki benzer benim kızım dogdugunda gözleri açık maviydi sonra döndü çok üzüldüm maviş kızım olacaktı kendide sarışın ama gözler döndü rabbim esirgesin
benım eşimin gözlerıde ela inşallah bebeğimiz olurda gözlerını ona benzetır rabbım:) ay bana bakın bebği bulduk da gözleri kaldılmaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?