Aşılama Ağustosta Aşılama Yaptıracaklar...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bilemiyorum lover bugün içim çok sıkılıyor heleki bide uykum var ya gözlerim acıyor içim sıkılıyor herkese tatil biz çalışıyoruz oda var (

HANI HAMILE KALANLAR DIORLARDI YA bu hamılelık bizi çok duygusal ve dengesız sıkıntılı yapıo dıe belkı ondandır:))))

benı de aşılamdan sonra bi ateş basıo içimi içim kavruluo kızlar tum hafta sonu klıma altında pinekledım sizde ateş yapıomu bu ilaçlar

HANI HAMILE KALANLAR DIORLARDI YA bu hamılelık bizi çok duygusal ve dengesız sıkıntılı yapıo dıe belkı ondandır:))))

inşallah inşallah rabbimin duası olsun hamilelerin böle olmasının sebebi de progestan hormonudur bende 2 gündür iğnesini vuruluyorum ondan heralde

benı de aşılamdan sonra bi ateş basıo içimi içim kavruluo kızlar tum hafta sonu klıma altında pinekledım sizde ateş yapıomu bu ilaçlar

aman dikkat et öncelikle klima dokunur filan dikkat et ama benimde ateş basmalarım oluyordu söylüyordum da zaten

turkocum gelmiş ay bugün herkes burda olsun istiyorum çünki hiç iyi hissetmiyorum kendimi off keşke bugün bize tatil olsaydı ya uykusuzum bi yandan

avcı82 dun bana sperm sayısını arttırmak ıcın naptınız demıstıde biz keçi boynuzu pekmezı kullandık ama doktor keçi boynuzunu kendınız kaynatın ıcın dıo o kuru uygulucam bundan sora bgn gıdıcem mısır carsısına taze tazenordan alcam çünkü pekmezde işlem gördüğü için etkısı azalıomus

kesinlikle katılıyorum ibrahim saraçoğlunun tarifine göre uygulanmalı kür

kuzunaz sen bgn tatıl dıe mı test yaptırmıosun yoksa eşinin sözünü mü dınlıosun ?

cumartesi yaptırsaydım olurdu sorun yoktu evdeydim o zaman tektim ama eltim bırakmadı ona söledim gidicem diye izin vermedi şimdide sabah akşam işe eşimle gidip geliyorum eşim zamanı gelmeden yapmama izin vermez o yüzden yarın akşam iş çıkışı hastaneye uğrayıp kan vericez 2 saat sonra sonucu alıyoruz zaten aslında istesem bu akşamda yaptırırım eşimi ikna ederim belki ama hazır değilim ( heleki bugün bu yorgunlukla o üzüntüyü yaşamak istemiyorum

sen neden bukdar kotuye yoruosun kı sonucu olumlu dusunmen lazım.kötüyü çağırma bence

inşallah arkadaşlar sizde olmasınız destek alamam buraya inşallah bende hamileyim diye yazarım 1 eylül büyük gün artık:))
inşallah yazarsın canım yaa senin o gece agrını duyunca ümitlendim senden inşallah tutmuştur
adet sancısını kafaya takma ben hala adet sancısı gibi sancılar yaşıyorum adet olacakmışım gibi oagrıya kafayı takma inşallah kırmızıları görmezsin
aminn canım amin yarın sabırsızlıkla beklicez haberini
inşallah tutmuştur canım allah gönlüne göre versin bu mubarek ayda :Saruboceq:
passhaa nerelerdesin bacım özledik seni buralara pek ugramaz oldun yaa
benimde hiç gögüsüm agrımazdı size hep söylerdim ne hassasiyet ne agrı yoktu yeni yeni agrılar başladı büyüdü bazen el vurduramıyorum keşke hep böyle dolgun kalsa yaa sexsi sexsi kaydirigubbakcemile3
turko bu avatarlarını hangi siteden yukluosun sen?
valla canım belli bir yerden almıyorum google ye canlı avatar yazıyorum gezip duruyorum hoşuma gideni alıyorum belli bir yerden degil yani
içim sıkılıyor anlam veremiyorum çok yorgunluk var üzerimde ((

ayy canım seni tahlil stresi bastı ondan böylesin sen inşallah yarın mutlu olacaksın arkadaşım inşalllah ya

mavi gözlü bebişine bayıldım çok tatlı

rabbiz bizlerede böyle bebeiş versin demi bende hergün bakayımda belki benzer benim kızım dogdugunda gözleri açık maviydi sonra döndü çok üzüldüm maviş kızım olacaktı kendide sarışın ama gözler döndü rabbim esirgesin

benım eşimin gözlerıde ela inşallah bebeğimiz olurda gözlerını ona benzetır rabbım:) ay bana bakın bebği bulduk da gözleri kaldılmaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…