Aşılama Ağustosta Aşılama Yaptıracaklar...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

şimdi şöyle bişey var canım benim doktor memlekette biz başka biyerdeyiz o yüzden diyorum eşim benimle gelmesi gerekiyormu acaba herhalde yumurtalara bakar bakmaz bize igne verip o gece ilişki demez herhalde yada ben bi doktorumu arıym bakalım ne dicek eşiminde gelmesi gerekecekmi bu durumda onu merak etmiştim..

TURKO cum endişelenme canım dr. un normal demiş bak simge yede söylemiş normal bişey demekki sen rahat olki bebişin (bebişlerin) de rahat etsin

canım bebiş şimdilik bitane gözüktü hayırlısı olsun inşallah:)))

canım bu aşılama degil ki eşinle hiç alakası yok ben hiç eşimle gitmem dr yumurtalara bakarken alttan kamerayla bakıyor eşim rahatsız olabilir eşinle bir alakası yok senin yumurtan istenilen büyüklükteyse sana igne yazar şu saatte yaptır bu igneyi der şu saattede ilişkiye girin der bu normal deneme şekerim eşimle normal ilişkiye girecen eşinin başka yapacagı bişey yok

mimoza dr bana çatlatama ignesinden 3, saat sonra ilişkiye girin demişti çatlatma ignesinide gece yaptırdı bana klinige yaptırdım 3 saat sonrada uyandım agrı var zar zor ilişkiye girdik belkide benimki onda tuttu inşallah darısı sana

canıcım ben eşimle gittim zamanlarda o doktorun odasında oturur muayne odasına girmez ki .. benim demek istedim de şu ben doktor için kendi memleketime gidecem eşim memur benim biz şuan başka bi şehirdeyiz o yüzden muayne oldum gün ilişki verirse eşiminde olması lazım yanımda ama ertesi günü igneyi vurun ve ilişki derse sorun olmaz ben o saate kadar eşimin yanına giderim bizim de bu zorluk var işte doktora kendi memleketimize gidip geliyoruz buda insanı 2 kat daha yoruyo git gel amannnn...

hıı şimdi anladım canım k.b.sancım var kafam dolu geç anladım bak canım eger yumurtan istenilen büyüklükteyse yaptırır o çatlatma ignesini sen adet ooluncamı gideceksin ne zaman gideceksin dr yumurtanın gittigin gün istenilen büyklükte olması düşük ihtimal hemen igne vermeye bilir sen adetin kaçıncı günü gideceksin memlekete senin yumurtaların ilaçsız istenilen büyüklüğe geliyormu birde bulundugun yerde dr yokmu ya böyle zor olur buişlerin günü belli olmaz ki

canım benim adetin bugün bitti aşılamanın tutmadı zamanlarda aramıştım ben doktorla görüştüm eylül ayın 2-3 gibi gel dedi yumurtalara bakıp durumuna göre çatlatma ignesi vurup sanıırm ilişki i diyecek bendede yumurtalar büyümüyo sorun bu sanırım ilaçla büyütcek ve bulundugum yer ilçe canım benim küçük biyer bi tane jinekolog var o nuda pek önermiyoler ben samsunluyumşuan yaşadım yerin 6 katı samsun belkide daha fazladır o yüzden kendi memleketimi tercih ettim ben evt zor oluyor gerçekten çok yorucu yolun başımdayım ama cidden yorgun hissediyom kendimi ALLAH ım kimseleri bunaltmasın ellerimizi boş cevirmesin inşlhh ...

aaa nasıl 1 tane dr olur yaaa bizim burada çok bilgili uzman jinekologlar var..

aaa nasıl 1 tane dr olur yaaa bizim burada çok bilgili uzman jinekologlar var..

maalesef durum bu canım çok gezen mi çok okuyan mı derler ya o kadar yer gezdikki buna binbir şükür ama allahtan yakın memleketimizde gidip gelebiliyoruz ama yinede yorucu tabii umarım bu yorgunluga deger ..

CNM DR A SORMAYA UNUTMUŞUM AMA ULTRASON KAĞIDININ ÜSTÜNDE 6+2 YAZIO BENCE SENİNKİ 4 HAFTAYA GEÇMİŞTİR 5 E YANAŞIODUR YOKSA KESEYİ GÖREMEZDİNİZ 3 HAFTA OLSA ADET TARİHİNİN DAHA GEÇMEMİŞ OLMASI LAZIM AMA SENİNKİ GEÇTİ.BENİM NETTE HESAPLADIĞIMDAN SADECE 1 GÜN EKSİK ÇIKIO
günaydın kızlarr
SİMGE cim çok sevindim beişin sağlıklıymış Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

AMİN CNM ALLAH SANADA NASİP EDER İNŞALLAH EN KISA ZAMANDA

kızlar bişey merak ettim ben agustosun 21 aşılama oldum bana doktor ayın birinde yanıma gel tahlil yapalım dedi 10 gün oluyo çok eerken degilmi sonuç dogru verirmi acaba kafam karıştı gitmek istemiym o tarihte ama duramamda kendimi biliyorum:)))

cnm dr un çağırdıysa git bence bi bildiği vardır

Orkide ne guzel iste doktor cagirmis genelde gordugum kadariyla kimse cagirilmadi 10.gun bende dahil.....git bakalim belki ultrasonla bakacaktir bence iyi bisey bu..:)
Smg cok sevindim pit pit sesi duymana super bir olay allah tamamini erdirsin..
lover asilaman hayirlisi olsun ne guzel..darisi basimiza...
turko kahverengi lekelenme olayini cok duydum ben kirmizi olmadigi surece sorun yok kirmizi olunca bile korkulacak bisey yok bir igne ile hemen durduruyorlar sen hic merak etme....

öle yapacam artık zaten ilaçlar beni çok kötü yapıyo hiç evimle ilgilenemiyorum sürekli uyuyorm ama agrım falanda yok arada kasıgıma sancı giriyo okdara inşallah tutmuştur(
agar pregestan içiyorsan o çok uyku yapıyor onu içtigim zaman bende devamlı uyku istegi oluyor ruh g,bi, olurum reçetedede yazıyor zaten uyku verdiği ama sen inşallah bebekten dolayı uyuyosundur gece yarısı agrım oldu demiştin smgeyle bende öyle olduk senden umutluyum ben

destekleriniz için saolun canım çok tşkr allah kalbimnnize göre versin

inşallah arkadaşlar sizde olmasınız destek alamam buraya inşallah bende hamileyim diye yazarım 1 eylül büyük gün artık:))

cnm allah sanada nasip eder inşallah. çok güzel bi duygu. Allah bütün isteyenlere o duyguyu yaşatsın

canım bende 20 ağustosta aşılama oldum dr. ayın 5 inde tahlil yaptır dedi ... ama şuan bütün adet belirtilerim var sanırım o tarihe kalmadan adet olacam çünkü bana progesteron felan da vermedi... İnşallah tutmuştur seninki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…