Aşılama Ağustosta Aşılama Yaptıracaklar...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar kalp atışını duymaya tam 2 haftam var çabuk geçseydi dr kafamı karıştırdı zaten

canım acele etme hayırlısı ile geçer zaman hem yanında 3 yaşında daha çok çok çok sevilmeye müsait bi bebeğin var onunla güsel vakit geçirirsin hergünün güsel dir senin bence maşallah kalp atışınıda duyarsın pipisinide görürsün inşallah dr neden kafanı karıştırdı yalnız ? anlayamadım

bişi dicem turkocum san acanım ya senin tıckerın hamişler için değil doğan bebekler için sanırım yani 4 haftayı geçti 1 ay yazıyor noröalde hamiş tıckerlarında hafta hafta yazıyor bence bu doğan bebekler için geçerli bakınca burdan bi oğlun olmuş ve 1 aylıkmış gibi görünüyor tabi inşallah o günlerde gelicek ama sen bilirsin ama bu hamiş tıckerı değil anne tıckerı :)

kuzunaz biliyorum ewet oglm olmuş gibi ama benim baktıkça hoşuma gidiyor boşver barı ruh dünyamızı istedigimiz gibi yaşayalım sonra zaten tekrar degiştiririm ben biş şeyde durmayan biriyim avatar degiştirmemden belli degilmi

:)) doğrudur canım tadını çıkar haklısın

kuzunaz alamsin yaa hiç bişeyde kaçmaz gözünden
yok canım ya haftana baktım gebelik haftanada ay görünce dikkatimi çekti

kuzunaz ben çok geziyorum valla bacım birçok hamilede benim gibi koymuş

olabilir doğrudur canım

dr niye mi karıştırdı ben 1 yumurtam var zannediyordum son gittigimde senin 2 yumurtan vardı kalp atışını dinlemeye geldiginden 2. süprizle karşılaşma ihtimalin var şimdilik bitane gözüküyor ama küçük bir ihtimal belli olmaz dedi birde her ihtimale karşı düşük ignesi verdi 2 tane kızımda vermemişti düşük riskimde yokmuş eee niye bu igneyi verdi çok azda olsa ikiz ihtimali için mi acaba diye düşünüyorum smgeye falan dr her ihtimale karşı düşük ignesi falan yaptırmadı ben 2. igneyide 1 hafta sonra yaptıracam onu anlamadım rabbim hayırlısını versin inşallah

kuzunaz hamile kalda gör sende gün gün sayarsın hafta geçmez kolay kolay hadi bakalım inşallahh

doğrudur bacım çok haklısın ama o zaman ne güsel dimi bi melek bekliyorsun ama kalmadan önce meleğin nerde bilmiyorsun bile senağlamaçok üzülüyorum turko valla rabbim inşallah beni yarın sevinçten ağlatır üzüntüden değil rabbim yardım etsin sabır edenlerden eylesin hamd edenlerden

kuzuna kavusursun inşallah yarın bana da umut olursun

mrb smge kuzunaz mutsuz bgn bense 13 gun nasıl gecer onun hesabındayım acaba dıorum bıyere yatılı mısafırlıgemı gıtsem 1 hafta:)

bence mümkünse iyi fikir :)) ben işyerinde gündüzleri böyleyim yalnızım ya ama akşam eltimlerde oluyorum genelde onların bina komple akraba kıslar gelinler :) çay fasılları dedikodular :)) aşılama olduğumu bile unutuyorum o zaman neyse bakalım 1 günümüz kaldı hayırlısı

Mrb kızlar nasılsınız
hoşgeldin canım bebiş nasıl sen nasılsın

canım üzülme ya a yarın tüm dualarımız seninle olacak bizdeseninle beraber aglarız sevinçten inşallah canım kalbinni ferah tut sen yüzügü taktırmışlar ya rüyada oldu bil :)))))

ooo sen teskereyı alcan yarın inşallah benım yolum uzun daha

mrb smge kuzunaz mutsuz bgn bense 13 gun nasıl gecer onun hesabındayım acaba dıorum bıyere yatılı mısafırlıgemı gıtsem 1 hafta:)

cnm biliorum beklemek çok zor zor geçio günler ama o günlerin sonunda güzel haberler alacaını düşün bol bol dua et inşallh olur yaaa ama kendine dikkat et hiç bi iş yapma

turko yaaa banada yuzuk takılsınnnnopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

cnm az kaldı güzel haberlerle döncen bize içini ferah tut

kuzuna kavusursun inşallah yarın bana da umut olursun

inşallah inşallah sadece şu listedekileri görünce üzüldüğüme utanıyorum biras ya onlar ne yapsın diyorum , hepsine duacıyım ama rabbim onlarında bizimde zamanımızı biliyor bizim için iyi olanı o biliyor rabbim inşallah nasip eder hepimize... bencil davranıyor gibi gelebilirim sana canım sende negatif sonuç aldın diceksinki dünyanın sonu değil elbette değil ama ben 4 yıllık evliyim daha yeni nasip oldu aşılama olmak tutmazsa baya bi süre yine tedavi olamıcam rabbim hayırlısını nasip etsin benden daha kötü durumda olanları düşünmem lazım dimi herşey maddiyatta değil milyarları olan defalarca tüp bebek yapıp evlat sahibi olamayanlarda var ... rabbim üzülüyorum ama haşa sana asla isyan değil senden sabır ve kalbime ferahlık vermeni diliyorum

cnm biliorum beklemek çok zor zor geçio günler ama o günlerin sonunda güzel haberler alacaını düşün bol bol dua et inşallh olur yaaa ama kendine dikkat et hiç bi iş yapma

bayram gelıo dıe halıları yıkmaya verdım o evı nasıl aklıyıp paklıcam bılmıorum hanı sankı kendıme hamıle gıbı de davranmak istıorum yorulmak ıstemıorum bı yardımcı kadın alcam bu hafta inş.boshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…