kızlar kalp atışını duymaya tam 2 haftam var çabuk geçseydi dr kafamı karıştırdı zaten
bişi dicem turkocum san acanım ya senin tıckerın hamişler için değil doğan bebekler için sanırım yani 4 haftayı geçti 1 ay yazıyor noröalde hamiş tıckerlarında hafta hafta yazıyor bence bu doğan bebekler için geçerli bakınca burdan bi oğlun olmuş ve 1 aylıkmış gibi görünüyor tabi inşallah o günlerde gelicek ama sen bilirsin ama bu hamiş tıckerı değil anne tıckerı :)
:)) doğrudur canım tadını çıkar haklısınkuzunaz biliyorum ewet oglm olmuş gibi ama benim baktıkça hoşuma gidiyor boşver barı ruh dünyamızı istedigimiz gibi yaşayalım sonra zaten tekrar degiştiririm ben biş şeyde durmayan biriyim avatar degiştirmemden belli degilmi
yok canım ya haftana baktım gebelik haftanada ay görünce dikkatimi çektikuzunaz alamsin yaa hiç bişeyde kaçmaz gözünden
kuzunaz ben çok geziyorum valla bacım birçok hamilede benim gibi koymuş
canım acele etme hayırlısı ile geçer zaman hem yanında 3 yaşında daha çok çok çok sevilmeye müsait bi bebeğin var onunla güsel vakit geçirirsin hergünün güsel dir senin bence maşallah kalp atışınıda duyarsın pipisinide görürsün inşallah dr neden kafanı karıştırdı yalnız ? anlayamadım
kuzunaz hamile kalda gör sende gün gün sayarsın hafta geçmez kolay kolay hadi bakalım inşallahh
doğrudur bacım çok haklısın ama o zaman ne güsel dimi bi melek bekliyorsun ama kalmadan önce meleğin nerde bilmiyorsun bile senağlamaçok üzülüyorum turko valla rabbim inşallah beni yarın sevinçten ağlatır üzüntüden değil rabbim yardım etsin sabır edenlerden eylesin hamd edenlerden
mrb smge kuzunaz mutsuz bgn bense 13 gun nasıl gecer onun hesabındayım acaba dıorum bıyere yatılı mısafırlıgemı gıtsem 1 hafta:)
hoşgeldin canım bebiş nasıl sen nasılsınMrb kızlar nasılsınız
doğrudur bacım çok haklısın ama o zaman ne güsel dimi bi melek bekliyorsun ama kalmadan önce meleğin nerde bilmiyorsun bile senağlamaçok üzülüyorum turko valla rabbim inşallah beni yarın sevinçten ağlatır üzüntüden değil rabbim yardım etsin sabır edenlerden eylesin hamd edenlerden
bence mümkünse iyi fikir :)) ben işyerinde gündüzleri böyleyim yalnızım ya ama akşam eltimlerde oluyorum genelde onların bina komple akraba kıslar gelinler :) çay fasılları dedikodular :)) aşılama olduğumu bile unutuyorum o zaman neyse bakalım 1 günümüz kaldı hayırlısı
mrb smge kuzunaz mutsuz bgn bense 13 gun nasıl gecer onun hesabındayım acaba dıorum bıyere yatılı mısafırlıgemı gıtsem 1 hafta:)
hoşgeldin canım bebiş nasıl sen nasılsın
canım üzülme ya a yarın tüm dualarımız seninle olacak bizdeseninle beraber aglarız sevinçten inşallah canım kalbinni ferah tut sen yüzügü taktırmışlar ya rüyada oldu bil :)))))
bence mümkünse iyi fikir :)) ben işyerinde gündüzleri böyleyim yalnızım ya ama akşam eltimlerde oluyorum genelde onların bina komple akraba kıslar gelinler :) çay fasılları dedikodular :)) aşılama olduğumu bile unutuyorum o zaman neyse bakalım 1 günümüz kaldı hayırlısı
kuzuna kavusursun inşallah yarın bana da umut olursun
cnm biliorum beklemek çok zor zor geçio günler ama o günlerin sonunda güzel haberler alacaını düşün bol bol dua et inşallh olur yaaa ama kendine dikkat et hiç bi iş yapma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?