hoşgeldin canım bebiş nasıl sen nasılsın
cnm bebiş iyide ben bi tuhafım bugünlerde çok durgunum yanlız kalmak istiorum herşeye ağlayasım gelio eşimle konuşmak bile istemiorum ya bi tuhafım işte herkes sinirime gidio
inşallah inşallah sadece şu listedekileri görünce üzüldüğüme utanıyorum biras ya onlar ne yapsın diyorum , hepsine duacıyım ama rabbim onlarında bizimde zamanımızı biliyor bizim için iyi olanı o biliyor rabbim inşallah nasip eder hepimize... bencil davranıyor gibi gelebilirim sana canım sende negatif sonuç aldın diceksinki dünyanın sonu değil elbette değil ama ben 4 yıllık evliyim daha yeni nasip oldu aşılama olmak tutmazsa baya bi süre yine tedavi olamıcam rabbim hayırlısını nasip etsin benden daha kötü durumda olanları düşünmem lazım dimi herşey maddiyatta değil milyarları olan defalarca tüp bebek yapıp evlat sahibi olamayanlarda var ... rabbim üzülüyorum ama haşa sana asla isyan değil senden sabır ve kalbime ferahlık vermeni diliyorum
canım üzülme ya a yarın tüm dualarımız seninle olacak bizdeseninle beraber aglarız sevinçten inşallah canım kalbinni ferah tut sen yüzügü taktırmışlar ya rüyada oldu bil :)))))
cnm az kaldı güzel haberlerle döncen bize içini ferah tut
inşallah inşallah sadece şu listedekileri görünce üzüldüğüme utanıyorum biras ya onlar ne yapsın diyorum , hepsine duacıyım ama rabbim onlarında bizimde zamanımızı biliyor bizim için iyi olanı o biliyor rabbim inşallah nasip eder hepimize... bencil davranıyor gibi gelebilirim sana canım sende negatif sonuç aldın diceksinki dünyanın sonu değil elbette değil ama ben 4 yıllık evliyim daha yeni nasip oldu aşılama olmak tutmazsa baya bi süre yine tedavi olamıcam rabbim hayırlısını nasip etsin benden daha kötü durumda olanları düşünmem lazım dimi herşey maddiyatta değil milyarları olan defalarca tüp bebek yapıp evlat sahibi olamayanlarda var ... rabbim üzülüyorum ama haşa sana asla isyan değil senden sabır ve kalbime ferahlık vermeni diliyorum
cnm bebiş iyide ben bi tuhafım bugünlerde çok durgunum yanlız kalmak istiorum herşeye ağlayasım gelio eşimle konuşmak bile istemiorum ya bi tuhafım işte herkes sinirime gidio
allah razı olsun canım dua edenlerin duaları kabul olsun inşallah annem görmüş ama rüyasında benim yüzük taktığımı sonra ablam görmüş bi arkadaş bana 2 tane yeşil taşlı yüzük göndermiş bide annem geçen söledi sabah namazında bana dua edip yatmış rüyasında benim elimde makas varmış ve makas kız çocuğudur dedi annem bende netten baktım ikiz kız çocuğu olabilir ve evdeki her canlıdan çifter olur diyordu :)))
allah razı olsun canım benim turkoda sende hamiş kaldınız ama bizi bırakmadınız desteğinizi duanızı esirgemediniz çok düşüncelisiniz rabbim bebeğinizi korusun ikinizinde inşallah
o hain progesteron hormonu yapıyor bunu sana canım benim :)) hamilelikte artıyor ya
cnm daha önce kendinizmi istemediniz niye bu kadar geç kaldınız aşılama için drlar bi sene içinde olmazsa hemen gçiolar aşılamaya
takılsın bacım akrabalara haber sal rüyana girsinler taksınlar veya onların rüyasına girsin :)))turko yaaa banada yuzuk takılsınnnnopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
allah razı olsun canım dua edenlerin duaları kabul olsun inşallah annem görmüş ama rüyasında benim yüzük taktığımı sonra ablam görmüş bi arkadaş bana 2 tane yeşil taşlı yüzük göndermiş bide annem geçen söledi sabah namazında bana dua edip yatmış rüyasında benim elimde makas varmış ve makas kız çocuğudur dedi annem bende netten baktım ikiz kız çocuğu olabilir ve evdeki her canlıdan çifter olur diyordu :)))
ayy inşallah çifter çifter olsunn
allah razı olsun canım benim turkoda sende hamiş kaldınız ama bizi bırakmadınız desteğinizi duanızı esirgemediniz çok düşüncelisiniz rabbim bebeğinizi korusun ikinizinde inşallah
AYYY NE GÜZEL belkide şu anda ikiz bebeklerini taşıosun:ecrin_bebek:
anavatan :))) süperinşallah canım ....biz burayı bırakamayız bu yola beraber başladık çocugu tutturdum bidaha burayla işim olmaz diyemem asla sizleride çok merak ediyorum ve olmadıgınızda sohbetinizi özlüyorum başka yerlerede girdigim oluyor ama burası ana vatan :)))) degişmem öteki yerlere:umursamaz:kaydirigubbakcemile3:1hug:
maddi olarak müsait olamadık diyebilirim canım ben çalışamsam eşimin ssk sı bile yok abileri ile birlikte çalışıyor sömürülüyor anlayacağın birde ben evlendiğimde kayınvalidemin yanındaydık sonra ayrıldık evimizi dizdik toparlandık derken anca geçen seen aralıkta başladım aşılamaya aslında ama iptal oldu sonra ben ara verdim stres oluyorum diye zaten hepi topu 3 kere adet olmuşumdur bu arada yaz geldi küçük bi tatil yapalım dedik uygun bi yerde moral olsun diye ilk defa fırsat bulduk çünki derken bu aya kaldı işte inşallah rabbim boşa çıkarmaz elim boş kalmaz inşallah belirtilerim çok değişik inşallah boş değildir hayatımda ilk defa göğüslerime yanlardan dokununca ağrıyor ve şiştiler mesela hiç adet olacakken filan yaşamadım bunu ne bilim belirti filan arıyorum ama biliyorum mantıksız ne belirtisi olursa olsun sonucu o test belirleyecek yarın akşam
inşallah inşallah keşke öyle bişi olsa bana millet çocuklarına kızınca allah sana iki tane birden versinde uğraş diyorlardı beddua eder gibi :)) halbuki o benim için duadır :)
cnm inşallah allah emeklerini boşa çıkarmaz
amin amin amin loverde inşallah bu ay hamile kalır rabbim yardım etsin sonra şu listede hamiş olmayan arkadaşlar onlarda eğer maddi manevi yıprandığı için ara veriyorlarsa rabbim kendiliğinden versin bekletmesin içindede beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?