Aşılama Ağustosta Aşılama Yaptıracaklar...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

adama kendım dıorum kı tup bbek mı yapsak yok dıo en az3 aşılama dene.sen bekle 3.yaptırmıcam ona

aynen sana dediğim gibi canım %4 ün altında aşılama kriterine uygun değil dir hatat tüp bebektede mikroenjeksiyon olması gerekir diye ama canım herşey kısmet yani olur ya rabbim isterse öyle bir nasip ederki dr un bile şaşırır ama normalde olmaması gerekirdi aşılamaya vericeğin parayı tüüp için harcardın

o nasıl oluyor canım yeni duydum sen baktınmı neymiş :))))

cnm ben baktım kız çıkıo istersen doğum tarihini son adet tarihini söyle ben bakıyım netten sende bakabilisin çin takvmi diye dün yengemle baktık yengemsin son adet tarihine göre bakınca doğru çıkıo

ben baktım eğer hamişsem erkek :)) olacak ya onun spermle ilgisi var bence benim kaynanamın ve kızkardeşinin hep oğlu var birnin 5 birinin 6 tane diğer kızkardeşinin hep kızı var hiç oğlu yok zaten yani baba ile alakalı olabilir yumurtalar kuvvetli spermler hareketli ise erkek olabilir bence

ama yaşını hesaplarken mesela 29 yaşında 9 aylıksın 30 a bakıosun son adet tarihine göre bakıosun yengemin sat 15 mayıs yaş 30 orda kız diyo ve doğru çıktı

internette çin takvimleri var yaşını ve hamile kaldığın ayın karşısına gelen cinsiyet senin bebeğinin cinsiyetidir :)) senin doğum tarihin ne turko ay ve yıl olarak canım

dogum tarihim 10 :09:1986 şekerim az kaldı dogum günüme bayramın 2. günü benim dogum günüm

son adet tarihim 28 temmuz canım birazdan bakayımm şimdi ben cüz sürüyorum gözüm yorulunca buraya giriyorum onu bitirip bakarım benden önce siz bi bakın benim yerime aklinialirimsmile

dogum tarihim 10 :09:1986 şekerim az kaldı dogum günüme bayramın 2. günü benim dogum günüm

canım internetteki yaş hesaplayıcılara göre öncelikle sen 23 yaşındasın eylülün 10 unda 24 e gireceksin çin takvimine göre ağustosta hammile kaldıysan kız çıkıyor 24 te olsan kız çıkıyor bakalım SMGE ne dicek o ne bulcak :))

mesela işaretlerden bişi dikkatimi çekti 21 yaşında hamile kalınca ocak ayı hariç hangi ayda kalınırsa kalınsın hep kız gösterior :))

25 girecem 24 bitecek canım ya

cnm bende baktım kız çıkıo ama sat a göre bakarsan erkek olma ihtimalide var ama büyük ihtima kız çıkıo

ya kızlar allahın dedigi olu ben hiç inanmam böyle şeylere ya işte fala inanma falsız kalma hesabı :))) rabbim hayırlısını versin

cnm tabi öylede genelde doğru çıkıo biz bikaçkişiye baktık doğru çıktı tabi kısmet meselesi

canım bende 12 yelülde doğumgünüm dü ya 27 ye giricem dedim bi arkadaş 84 lüsün eylül doğumluysan 26 ya gireceksin dedi internetten yaş hesaplayıcılarla hesaplamamı istedi baktım evet doğruymuş canım yani doşarken 0 yaşında doğuyoruz 1 değil bize hep yanlış öğretti büyükler :))

ya kızlar allahın dedigi olu ben hiç inanmam böyle şeylere ya işte fala inanma falsız kalma hesabı :))) rabbim hayırlısını versin

evt kesinlikle haklısın ama çin takviminin doğruluğunu çok kişiden duydum ben canım ama çatlama iğnesi olanların genelde oğlu oluyormuş :))) allah hayırlısını versin

canım üzülme ama adet olduguna eminmisin adet olman için erken degilmi senle aşılamamızda birgün ara varda ondan merak ettim doktora gitmeden hiç bişey yapma derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…