bgn ıne bı yazı okudum cnm sıkıldı doktorun bırı yazmıs morfolojı düşükse 4 un altındaysa tüp bebek önerılır hatta mıcro enjek. dıo.bunları okudukca doktorumu bogazlamak gelıo ıcımden..
adama kendım dıorum kı tup bbek mı yapsak yok dıo en az3 aşılama dene.sen bekle 3.yaptırmıcam ona
o nasıl oluyor canım yeni duydum sen baktınmı neymiş :))))
internette çin takvimleri var yaşını ve hamile kaldığın ayın karşısına gelen cinsiyet senin bebeğinin cinsiyetidir :)) senin doğum tarihin ne turko ay ve yıl olarak canım
cnm ben baktım kız çıkıo istersen doğum tarihini son adet tarihini söyle ben bakıyım netten sende bakabilisin çin takvmi diye dün yengemle baktık yengemsin son adet tarihine göre bakınca doğru çıkıo
dogum tarihim 10 :09:1986 şekerim az kaldı dogum günüme bayramın 2. günü benim dogum günüm
canım internetteki yaş hesaplayıcılara göre öncelikle sen 23 yaşındasın eylülün 10 unda 24 e gireceksin çin takvimine göre ağustosta hammile kaldıysan kız çıkıyor 24 te olsan kız çıkıyor bakalım SMGE ne dicek o ne bulcak :))
canım internetteki yaş hesaplayıcılara göre öncelikle sen 23 yaşındasın eylülün 10 unda 24 e gireceksin çin takvimine göre ağustosta hammile kaldıysan kız çıkıyor 24 te olsan kız çıkıyor bakalım SMGE ne dicek o ne bulcak :))
25 girecem 24 bitecek canım ya
ya kızlar allahın dedigi olu ben hiç inanmam böyle şeylere ya işte fala inanma falsız kalma hesabı :))) rabbim hayırlısını versin
ya kızlar allahın dedigi olu ben hiç inanmam böyle şeylere ya işte fala inanma falsız kalma hesabı :))) rabbim hayırlısını versin
kızlar benim reglimde başladı listede yanıma maalesef yazabilirsiniz :) ya ben şimdi direk gitsemmi doktora yoksa 5. gün klomene başlayıp 5 gün sonra direk yumurtaların gelişimini göstermeyemi gitsem karar veremedim biz ara vermeden 2 . aşılamayı yapmak istiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?