monalisa nın test günü 25 ağustos aranızda 1 gün varsa senin test yapmış olman gerekmiyormu arkadaşım yoksa yaptında hamişmisin :))) inşallahcanım üzülme ama adet olduguna eminmisin adet olman için erken degilmi senle aşılamamızda birgün ara varda ondan merak ettim doktora gitmeden hiç bişey yapma derim
kuzunazcım benım test tarıhımde 11 eylul yazabılırmızn
ayy benim kızımda çatlatma ignesiyle oldu arkadaşlar o eşlerin sperminin hangisinin dha güçlü olmasına bakar ya yaşla falan ne alakası var yok gün yok ay çok saçma bence bunlarevt kesinlikle haklısın ama çin takviminin doğruluğunu çok kişiden duydum ben canım ama çatlama iğnesi olanların genelde oğlu oluyormuş :))) allah hayırlısını versin
monalisa nın test günü 25 ağustos aranızda 1 gün varsa senin test yapmış olman gerekmiyormu arkadaşım yoksa yaptında hamişmisin :))) inşallah
heheeee benim doğumgünümden 1 gün önce ve bayramın son günü ben anlamam ben senden hediyemi isterim ve hediye olarak güzel bi haber istiyorum
heheeee benim doğumgünümden 1 gün önce ve bayramın son günü ben anlamam ben senden hediyemi isterim ve hediye olarak güzel bi haber istiyorum
ayy benim kızımda çatlatma ignesiyle oldu arkadaşlar o eşlerin sperminin hangisinin dha güçlü olmasına bakar ya yaşla falan ne alakası var yok gün yok ay çok saçma bence bunlar
hada test yapmadı inşallah vardır ya ben orkideden umutluyum
inşallah turko kalbine dogdugu gibidr ama o geceden sonra bidaha bende hiç sancı falan olmadı hayırlısı diyorum inşallah bende burda hamileyim derim:))
bende test yaptıgım zamanlarda biryerlerimde agrı yoktu agrıya takılmayın arkadaşlar illede agrı olacak diye bişey yok herkesin bünyesi farklıdır
turko senin sık idrara çıkma olayın başladımı bide şu an neler hissediyorsun belirti olarak şu günlerde hele biraz anlatta umudumuz artsın
turko senin sık idrara çıkma olayın başladımı bide şu an neler hissediyorsun belirti olarak şu günlerde hele biraz anlatta umudumuz artsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?