Aşılama Ağustosta Aşılama Yaptıracaklar...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
evet alıyorum progestan az kaldı bitmek üzere inşallah senden güzel haberler bekliyoruz hayırlsını diliyorum hakkımızda

sonuç ne olursa olsun o bizim hakkımızda hayırlısıdır rabbim bizim için en iyi olanı biliyor ben şimdiden ağlama krizlerine girdim akşama hazırlık yapıyorum senağlama

sonuç ne olursa olsun o bizim hakkımızda hayırlısıdır rabbim bizim için en iyi olanı biliyor ben şimdiden ağlama krizlerine girdim akşama hazırlık yapıyorum senağlama

ayy böyle yapma bende hiç iyi degilim yüreğim daralıyo önce test günlerini umutla beklerdim şimdi hiç gitmek istemiyrm gücüm yok sonucu ögrenmeye

kızlar bılıorum sacmalama erken belırtı aramak ıcın dıceksınız de belırtı gercekten aramıcam bu aşılamada ama gecen ay göğüslerım ağrıodu bgn ise afedersiniz ama uç kısımları cok acıo

günaydın kızlar nasılsınız bugün 2 kişi sonuç alıcak sanırım inşallah olumlu sonuçlarla gelirsiniz. ama bu sonuç negatif de olabilir pozitif de tabiiki. önemli olan olumlu olması. Allah korusun sonradan düşük sıkıntısı ya da başka sıkıntılar olup da Allah hevesmizi kursağımızda bırakmaz inşallah. morallerinizi yüksek tutmaya çalışın. biliyorum şuan için çok zor bir şey ama gayret edin. ben test yaptıracağım sabahın gecesi karın ağrısıyla kalkıp ağladım tüm gece istifra ettim. hasta olurken ne yaşıyorsam aynısını yaşadım. ama çok şükür aldatmacaymış:)) Allah inşalah hepimizin gönlüne göre verir..

teşekkürler arkdaşım desteğin için rabbim ikizlerini sana bağışlasın kavuştursun sizi kolaylıkla inşallah bende anlamadım bende belirtiler yaşıyorum adet belirtisimi hamilelikmi ama içime sorarsan hamile değilim senağlamasenağlama

canım inşallah hamilelik belirtisidir dualarımız seninle sana o gün eşimin morfolojisi düşük dediğin gün çok içten dua ettim rabbim biliyor ya inşallah tutmuştur olabilir hatat ben bişi okudum bi yerde kadın araştırmış yabancı topiklerde genelde kadınlar çöyle demiş meme hassasiyeti filan adete yakın başlarsa adet belirtisi ama adetten 10 gün önce filan başlarsa hamilelik belirtisidir demişler ben bilgi olsun diye söylüyorum sen yinede kötüye hazırla kendini dicem ama sen zaten biliyorsun arkadaşım neyin ne olduğunu

ya arkadaşlar progynex iğne kullanan yok mu aranızda ben uykusuzluktan ölüyorum bu ilaçmı yaptı beni böle çok fenayım dün akşam eve gidince hemen yatağa girdim uyudum 1,30 saat gecede 12 de yattım yine ölüyrum esnemekten

kuzunaz heralde sen hamilesin çok duygusal oldun hadi inşallah

olabilir sürekli uyku halide bir belirti inşallah kuzunaz olumlu düşün sende biraz sonuç ne olursa olsun er yada geç bu duyguyu bizde tadıcaz Rabbim vercek inşallah....:Saruboceq::Saruboceq:

olabilir sürekli uyku halide bir belirti inşallah kuzunaz olumlu düşün sende biraz sonuç ne olursa olsun er yada geç bu duyguyu bizde tadıcaz Rabbim vercek inşallah....:Saruboceq::Saruboceq:

canım sağol inşallah öyledir ama progynex iğnede yapabilir bunu boşa ümitlenmemem gerek yok ben olumsuz hissediyorum olumlu olursa ne mutlu bana .. rabbim sanada avatarındaki gibi üçüz nasip etsin ama sağlıklı ve hayırlı ise çünki ikizler üçüzler erken doğabiliyor bi arkadaşım 6 aylık doğurdu ikizlerini ve kaybetti o yüzden kucağına alabileceğin evlat hamileliği nasip etsin rabbim

bak 15 güne gelmişsin ihtimal yüksek aslında benim 12. gün gelmişti adetim. progesteron bittimi devam ediyomusun

progestanı fitil olarak alıyordum kaşıntı ve tahriş yapınca iğnesini verdi dr progynex o yüzden hala adet olmamış olabilrim sen progestanı bıraktıktan sonramı oldun

amin canım rabbim sağlıklı hamilelik ve evlatlar nasip etsin hepimize..

progestanı fitil olarak alıyordum kaşıntı ve tahriş yapınca iğnesini verdi dr progynex o yüzden hala adet olmamış olabilrim sen progestanı bıraktıktan sonramı oldun

ben de fitil kullanıyodum. cuma bıraktım pazar akşamı adet olmuştum.senağlama

inşallah kızlar dediniz gibidir de umutlatımz boşa çıkmaz neyse bgn sırası olanlar bı versınde haberlerını benım daha cok gunum var

lover inşallah canım umutluyum ben senden..

ben de fitil kullanıyodum. cuma bıraktım pazar akşamı adet olmuştum.senağlama

kızlar kaç gün kullancaz bu fıtılı bana ne dedıler hatırlamıorum adet olana kadarmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…