Aşılama Ağustosta Aşılama Yaptıracaklar...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar kaç gün kullancaz bu fıtılı bana ne dedıler hatırlamıorum adet olana kadarmı

valla ben çalışıyorum diye günde 3 taneydi 2 tane kullandım bide 10 gün kullanıp bıraktım kaşıntı yapmaya başlamıştı artık bende bıraktım. progestan 1 kutu vermişti bana o bitene kadardır heralde

yok bugün alabilirsem keçiboynuzu alcam bugün yada yarın başlarım canım. aktardanmı alcaz bu keçiboynuzunu??

evet cnm aktarlarda fln var ve mıgros varsa yakınında orda da var.kırılmamıs olnalarını ve rengi koyu kahve olanlarını secmeye dıkkat et sitede ole yazıo açık renk alma

kafamı kaldıramıyorum ya bu hapları nezaman kullanmayı bırakacaz bi bilginiz varmı içtikten 1 saat sonra uyku bastırıyo kafamı kaldıramıyorum

kafamı kaldıramıyorum ya bu hapları nezaman kullanmayı bırakacaz bi bilginiz varmı içtikten 1 saat sonra uyku bastırıyo kafamı kaldıramıyorum

canım hamiş olunca devamda edebiliyorsun ama eğer bebiş yoksa kesinlikle bırakıyorsun adet olmak için allah hayırlısını versin

canım hamiş olunca devamda edebiliyorsun ama eğer bebiş yoksa kesinlikle bırakıyorsun adet olmak için allah hayırlısını versin

inşallah öyledrde kurtulurum inan çok kötü oluyorum sabah içmiyordum önce sadace gece alıyordum ve ilk defa 200 lük kullandım bana ondan agır geldi galiba sen kaçta vereceksin testi ayy çok merak ediyırum sonucunu senin

kızlar çıkıyorum ben ,,
kuzunaz hakkında hayırlısı olsun canım haberini sabırsızlıkla bekliyorum pozitif olcak inşallah...
bebiş gelcek inşallah :Saruboceq:

200 mg ı oral kullanmak evt baya ağır gelebilir biz işte onu vajinadan atıyorduk inşallah geçer bende vajinal yoldan kaşıntı tahriş yapınca iğneye geçtim akşam 8 de veririm kanı 11 gibi sonuç alırım bakalım kasıklarımda ağrı var hayrolsun
kızlar çıkıyorum ben ,,
kuzunaz hakkında hayırlısı olsun canım haberini sabırsızlıkla bekliyorum pozitif olcak inşallah...
bebiş gelcek inşallah :Saruboceq:

allah razı olsun canım inşallah en büyük istedğim o şimdilik rabbimden ama dediğim gibi yok yok yok

şu an işyerindeyim mecbur iş çıkışı vercem izin alıp giderdim ama istemiyorum sonucu aldığımda işyerinde üzülmektense evde üzülürüm daha iyi ((

hmmm üzülmezsin ya öyle düşün inşallah Allah ım seni sevindirir genelde sabah yapılıyorda o yüzden merak ettim... sende karın şişliği oldu mu hiç adet sancısı gibi ağrılar ???

hmmm üzülmezsin ya öyle düşün inşallah Allah ım seni sevindirir genelde sabah yapılıyorda o yüzden merak ettim... sende karın şişliği oldu mu hiç adet sancısı gibi ağrılar ???

evet var hala var benim mesela cumartesi evde misafirim vardı iftara çağırdım yemek yaparken filan eğilip kalkınca adet sancısı gibi sancılarım giriyordu oturuyordum geçiyordu ben hiç göğüs hassasiyeti yaşamadım ama şimdi göğüslerim ağrıyor ama yanları dokununca bide gaz problemim aşılama olduğumdna beri hep var hala daha kesilmedi

aynen ya bende de hepsi var da adet oldum olacam diye bekliyorum artık her lavobaya gittiğimde stres oluyor... bende biran önce tahlil yapıp kurtulsam mı beklemekten???

aynen ya bende de hepsi var da adet oldum olacam diye bekliyorum artık her lavobaya gittiğimde stres oluyor... bende biran önce tahlil yapıp kurtulsam mı beklemekten???

bende bunların hiç biri yok adetime 7 gün var test günüm yarın ara ara sancım oluyo çok korkuyorum sizin ilk aşılamnızmı kızlar benim ilk genelde ilk aşılamnın şansı az oluyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…