kızlar kaç gün kullancaz bu fıtılı bana ne dedıler hatırlamıorum adet olana kadarmı
kızlar kaç gün kullancaz bu fıtılı bana ne dedıler hatırlamıorum adet olana kadarmı
avcı 82 başladın mı kurlerı uygulamaya cnm
kaç tane koyuyorsun canım içinde 30 tane var ben günde 2 tane koyunca 15. güne denk geliyordu ram olarak ama 4 günlük kalınca iğneye geçtim
yok bugün alabilirsem keçiboynuzu alcam bugün yada yarın başlarım canım. aktardanmı alcaz bu keçiboynuzunu??
evet cnm aktarlarda fln var ve mıgros varsa yakınında orda da var.kırılmamıs olnalarını ve rengi koyu kahve olanlarını secmeye dıkkat et sitede ole yazıo açık renk alma
3 tanemı aaa bana progenyx 200 lük olanından 1 tane onuda gece yatrken kullanıorumm
tamam canım inşallah şifa olur ....
kafamı kaldıramıyorum ya bu hapları nezaman kullanmayı bırakacaz bi bilginiz varmı içtikten 1 saat sonra uyku bastırıyo kafamı kaldıramıyorum
canım hamiş olunca devamda edebiliyorsun ama eğer bebiş yoksa kesinlikle bırakıyorsun adet olmak için allah hayırlısını versin
inşallah öyledrde kurtulurum inan çok kötü oluyorum sabah içmiyordum önce sadace gece alıyordum ve ilk defa 200 lük kullandım bana ondan agır geldi galiba sen kaçta vereceksin testi ayy çok merak ediyırum sonucunu senin
kızlar çıkıyorum ben ,,
kuzunaz hakkında hayırlısı olsun canım haberini sabırsızlıkla bekliyorum pozitif olcak inşallah...
bebiş gelcek inşallah :Saruboceq:
kuzunaz neden akşam yaptırıyorsun testi??
şu an işyerindeyim mecbur iş çıkışı vercem izin alıp giderdim ama istemiyorum sonucu aldığımda işyerinde üzülmektense evde üzülürüm daha iyi((
hmmm üzülmezsin ya öyle düşün inşallah Allah ım seni sevindirir genelde sabah yapılıyorda o yüzden merak ettim... sende karın şişliği oldu mu hiç adet sancısı gibi ağrılar ???
evet var hala var benim mesela cumartesi evde misafirim vardı iftara çağırdım yemek yaparken filan eğilip kalkınca adet sancısı gibi sancılarım giriyordu oturuyordum geçiyordu ben hiç göğüs hassasiyeti yaşamadım ama şimdi göğüslerim ağrıyor ama yanları dokununca bide gaz problemim aşılama olduğumdna beri hep var hala daha kesilmedi
aynen ya bende de hepsi var da adet oldum olacam diye bekliyorum artık her lavobaya gittiğimde stres oluyor... bende biran önce tahlil yapıp kurtulsam mı beklemekten???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?