Aşılama Ağustosta Aşılama Yaptıracaklar...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

haklısınız canım haklısınız elbette ama kolayda değill bunu yaşayan bilir ama ben daha öncede söyledim imkanım olsa ben hep sonuna kadar tedavi olurum hiç bırakmam tedavimi diye ben en çokta buna üzülüyorum ama bu konudada rabbime sığınıyorum rabbim yardım etsin

nomadic senin tahlil yarınmıydı benmi yanlış hatırlıyorum

benim tahlil ayın 5 inde bugün 11.günüm.... Ama bütün adet belirtilerim var. Benim bu 3. Denemem öncekilerde de 10 gün sonra adet olmuştum
ya herşey nasip kısmet bir arkadaşım pko lu geçen yıl tüp bebek yaptırmıştı olmamıştı bu ayda da adet olmayı bekliyordu tekrar tedaviye başlıycaktı adeti gecikti öylesine tahlil yaptırmış meğer hamileymiş... Bende bunu duyunca birkez daha anladım ki vakit saat dolmadan hiçbirşey olmuyor..

adet sancıları hamilelerdede oluyor onu sorun etme dua et canım rabbim kısmet eder inşalalh

kesinlikle öyle arkadaşım vakit saat gelmeden olmuyor sen demi pko lusun bide bişi sorucam canım önceki aşılamalarında progestan almışmıydın ve progestan alırkenmi 10 gün sonrasında adet oldun

kesinlikle öyle arkadaşım vakit saat gelmeden olmuyor sen demi pko lusun bide bişi sorucam canım önceki aşılamalarında progestan almışmıydın ve progestan alırkenmi 10 gün sonrasında adet oldun

benim prolaktinim genelde yüksek ama birkaç aydır düzene girdi yani görünen başka bir sorun yok.. Ben hiç progesteron kullanmadım sanırım o yüzden 10 gün sonra adet oldum..
Senin için dua ediyorum inşallah pozitif sonuç alırsın şuan ki ruh halini de çok iyi anlıyorum allah ım inşallah olur bunları okuyup da gülersin sonra...
Biraz önce bir arkadaş hamile kaldı demiştim ya ona bir dua söylemiştim onu okumuş '71000 defa lem yelid' ben o duaya bağlıyorum onu tabi ki herşeyin sebebi var ben fırsat bulup kendiminkini bitiremedim ama bu ay bitirmeyi düşünüyorum... Inşallah ssebep olur da bizim bebişlerde gelir..

günaydın kızllaaaaaaaaaaaarrrrrr..
kuzunaz cım yapma böyle ama. sen bu topikte hepimize moral veren motive edendin niye böyle yapıyosun canım Allah ım hayırlısını versin canım Rabbim inşallah vermiştir bebişini. sakın ümidini kaybetme tamammı canım benim..

bende daha adet olmadım kan tahlilimde negatif 35 güne kadar adet olmazsam dr.a gitcem aşılamamda ekime kaldı yaa dertler bitmiyo işte hepimizde ayrı ayrı. Rabbim dermansız dert vermesin inşallah ....

üzülme benimde kızımda prolaktinim çok yüksekti ilk igne denemelrinde olmadı kise dönüştü 2.de hiç umudum yktu tuttu şükür bak şimdi 3 yaşında bol dua et canım

orkide kırmızı kart görmedin degilmi seni inan merak ediyorum içimden bşr his var diyor testi ne zaman yapıyorsun

evet canım ne varsa dualarda var bende bu ay ruh gibiydim fazla dua edemedim ama dua edenim çok oldu allah razı olsun inşallah düzelirim hepimiz düzeliriz inşallah

işte uzaktan davulun sesi hoş geliyor bacım başkalarına moral vermek teselli etmek kolay oluyorda insan kendine pek söz geçiremiyor ama banada sizin desteğiniz yetiyor allah razı olsun herkesten

orkide kırmızı kart görmedin degilmi seni inan merak ediyorum içimden bşr his var diyor testi ne zaman yapıyorsun

yok görmedim daha inşallah görmem yarın saat 1.30 doktorda randevum var bilmiyorum inşallh umutlandıgın kadar vardır inanın ruh halim iyi degil cesaretim yok tahlil yaptırmaya ama allah büyük diyorum hayırlısı ne ise o olsun kızlr hakkımızda iyi düşünelim iyi olsun yarın büyük gün:)

bende akşam kan vericem canım bende hiç iyi değilim sağolsunlar arkadaşlar beni teselli ediyorlar işte progestan alıyormuydun sen ?

hadi inşallah orkide hayırlı haberler ver inşallah heycanla sizden gelcek haberleri bekliyoruz inşallah simgeyle turkoya katılın sizde sonrada biz geliriz arkanızdan. topiğimizde hamile olmayan kalmasın hadi bakalımhihoyyythihoyyythihoyyyt

bende akşam kan vericem canım bende hiç iyi değilim sağolsunlar arkadaşlar beni teselli ediyorlar işte progestan alıyormuydun sen ?

evet alıyorum progestan az kaldı bitmek üzere inşallah senden güzel haberler bekliyoruz hayırlsını diliyorum hakkımızda

inşallah güzel haberler veririz alah hepimzi anne olmayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…