Aşılama Ağustosta Aşılama Yaptıracaklar...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
monalisa ben yanlislikla orkide yazmisim amacim sana yazmakti...ilac kullanmaya baslamadan once doktora gorunmen iyi karar...regli oldum bende eger kistler erimisse asilamam senden sonra olacak hepimiz icin hayirlisi....

günaydın kimse yokmu şimdi be çıkarım siz gelirsiniz bugün büyük gün KUNUNAZZZZZZZZZZZ hayırlı haberlerini okuyacagız inşallah arkadaşım akşam geç gelirim meraktan çatlarım kesin annemlerde annemlere gidecem çünkü bugün kaynanama hiç sevmedigim birisi gelecek eşimlede hiç muhattap olmasını istemedigimbirisi inşallah eve geldigmde gitmş olur dün akşam oşahıs yüzüne baya bi sinir yaptım kaynanamın yüzüne aşagı kattalar biliyosunuz amabugün çekip gidecemgece gelirim

kuzunaz buyuk gun bgn bende aksam görümceme gıdıcem kalmaya ama mutlaka gırıp bakıcam sonucuna saat 10 da nette olurum lutfen hayırlı haberlerını yaz da umut ol tekrardan bıze

kıslar günaydın bu akşam kan vericem test için ama diplerdeyim senağlamasenağlama biliyorum olmadığını hissediyorum gerçekten yok rabbimden sabır diliyorum sadece

ya niye olmadıgını düşünüyorsun ki klava:

bilmiyorum canım öyle hissediyorum ya çok mutsuzum birazcık ümidim varsa oda Allaha olan inancımdandır gerisi sıfır yani olmadığını hissediyorum yanılmayı tabiki isterim ama biliyorum yokkk senağlamasenağlama

sen daha umutluydun ne oldu böyle belkide bu depresyonda hamilelik belirtisidir hıı :)))

sen daha umutluydun ne oldu böyle belkide bu depresyonda hamilelik belirtisidir hıı :)))

bilmiyorum canım benim senağlama sabahtan beri senin gibi arkadaşlarımın desteği ve tesellisiyle rahatlamaya çalışıyorum öyle olmasını çok isterdim ama eğer depresyon hali bişiden kaynaklanıyorsa progestan iğnesindendir bu arada dr un sana verdiği iğne nin adı ne bacım benimkinin progynex hani seninkide oysa etkisi nasıl diyecektim

ben sana dünde soledım sen boş yere olumsuz dusunuosun neden bole yapıosun anlamadm evet bu işin ucunda negatıf sonuc görmek de var ki çoğumuz görduk ve tekrar umutla sarıldık ılaçlara koşa koşa gıttık doktora ama sen ok yere kendını uzuosun.neden daha sonucu bılmeden bukadar sıktın kı kendını inşallah aksama hamıle haberını verıceksın bize .allahın gucune gıder toparlan ve kendını hamıle gıbı hisset biraz mutlu olmaya çalış bak ben 4 gunum görsen kendımı 6 aylık hamıle sanıorum enazından 10 gun daha bole yaşama sansım var

kuzunaz progynex i göbekten mı yapıosun kolundan mı bende biraz kaşıntı var fitilden dolayı da iğneye gecebılırım

ayy canım ya inşallah hamilesindir inşallah oduyguyu 9ay yaşarsın tatlım yaa:1hug:

evt bende öle hissediyordum ama bugün geldi çattı o kaçınılmaz gün geldi çattı maalesef kendimi kandırmak istemiyorum ... rabbim hepinize maddi manevi daha çok fırsatlar versin evinize huzur bereket versin ama benim tedaviye devam etme şansım hemen yok ama yinede rabbim büyüktür diyorum ... evet üzgünüm ama rabbimin gücüne gider diye bende korkuyorum ve dua ediyorum sabır istiyorum bana başka kapılar açmasını diliyorum rabbim yardım etsin

allahım inşallah sana menevi ve özelliklede maddi güç versin ve diledıklerını yap ama boşa uzulme bi bekle bakalım nolcak aksam

kuzunaz progynex i göbekten mı yapıosun kolundan mı bende biraz kaşıntı var fitilden dolayı da iğneye gecebılırım

yok canım poliklinikte kalçadan yaptırıyorum bende kaşıntı tahriş filan oldu hatta kanadı baya vajinanın iç kısımları tahrişten

turko senın bebiş de 4 hafta 6 gunluk olmus yazıo bak ne cabuk buyuyo keratalar dimikaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
keratamı keratalarmı bilmiyorum valla şu bayram hemen geçsin istiyorum dr gitmek için

rabbim tüm kapıları kapatmaz canım elbet bir kapı açar ya böyle negatif çıkmış gibi ne bu yaa bizimde içimizi karattın haa bak benden büyüksün ama kızacam sana haaa aaa topla kendini benim teyze kızımın 10 sene olmadı 10 seneden sonra kendiliginden2 ogllu 1kızı oldu peş peşe ya rabbim sabrımızı deniyor bol dua et dua rahatlatır kendine gel canımklava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…