kızlar birkaç günlüğüne tatile çıktık eşimle... o yüzden yoktum.
az önce geldik.
ve resmen akıntım pembe oldu...
hasta oluyorum.
moralim çok bozuk!
ve beklenen son!
artık ne hissedeceğimi de bilmiyorum. bir damla yaş aktı gözümden.
ama içimde fırtınalar ve ben yine kimseye belli edemiyorum.
çok güçlüyüm ya...
Allah'ıma sığınıyorum.
ve beklenen son!
artık ne hissedeceğimi de bilmiyorum. bir damla yaş aktı gözümden.
ama içimde fırtınalar ve ben yine kimseye belli edemiyorum.
çok güçlüyüm ya...
Allah'ıma sığınıyorum.
slm kızlar birşey soracağım. benim bu ay ilk defa aşılama olacak da. adetimin 3. günündeyim. aşılama tam olarak kaçıncı günde oluyor. eğer 14. günde oluyorsa bayram olduğundan dolayı memlekete gitmemiz gerekiyor. bu ay da bu sebepten mi kaçırıyorum acaba??
evet yaklaşık o günlerde oluyor ...ama dr. bana eğer tedaviye başlayacaksak adetinin 3.gününü geçmemesi lazım demişti.. 12 gün sonra da aşılamam oldu o yumurtalarının gelişimine de bağlı tam olarak kaçıncı gün olacağı... bol şanslar
benim ilk aşılamamdı 11 ağustosta yaptık 24 ağustosta adet oldum eşimde sperm az ve bende fsh yüksek listene eklermisin.Günlerdir sizi takip ediyorum okuyorum ama yazamamıştım,galiba depresyondan çıktım bu ay dinlenip tekrar tedavi için kolları sıvıcam.Allahım isteyen herkese nasip etsin anneliği....Gece gündüz bebekle yaşıyorum Bişeyi çok istersen olurmuş belki bizlere nasip eder..
kızlar bugün aşılamamın 18.günü ve ben nihayet kan testi yaptırdım.((( Ama sonuç hiçbişey ifade etmiyo (( ne evet ne hayır dedi doktor hcg değerim 7,79 büyük ihtimalle yükselmiycek çok mutsuzumm... (((
niye öle düşünüyorsun inşallah yükselir belki daha yenidir ondan bu kadar düşük çıkmıştır doktorun herhangi bişey demedimi benimde test günüm yarın(
doktoruma ulaşamadım cuma günü gelicekmiş tanıdığım başka bir doktor vardı ona sordum. yani evet de diyemem hayır da diyemem dedi. öyle bir değer ki bu sanki bugün rahme tutunuyomuş gibi bir değer dedi geç döllenme olmuş olabilir dedi. bir hafta bekle adet olmazsan tekrar yaptır dedi ama bilmiyorum hiç umudum yok. Çok kötü hissediyorum. topicde böyle değer cıkıp sonra düşenler vardı diye hatırlıyorum yanlışmı hatırlıyorum acaba orkide??
olabilir canım herkezinki öle olacak diye bişey yok ama sen öle şeylere takılma sen ona takılıp stres yaparsan iyi olmza bak belki bebgin tutunmaya çalışıyo sana inşallah sonucun yükselmiş görürüz
kızlar bugün aşılamamın 18.günü ve ben nihayet kan testi yaptırdım.((( Ama sonuç hiçbişey ifade etmiyo (( ne evet ne hayır dedi doktor hcg değerim 7,79 büyük ihtimalle yükselmiycek çok mutsuzumm... (((
inşallah canım. inşallah senin de test günün yarınmış bak güzelim hayırlı haberlerle dön inşallah topiğimize...:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?