Aşılama Ağustosta Aşılama Yaptıracaklar...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar birkaç günlüğüne tatile çıktık eşimle... o yüzden yoktum.
az önce geldik.
ve resmen akıntım pembe oldu...
hasta oluyorum.
moralim çok bozuk!

ve beklenen son!
artık ne hissedeceğimi de bilmiyorum. bir damla yaş aktı gözümden.
ama içimde fırtınalar ve ben yine kimseye belli edemiyorum.
çok güçlüyüm ya...
Allah'ıma sığınıyorum.

slm kızlar birşey soracağım. benim bu ay ilk defa aşılama olacak da. adetimin 3. günündeyim. aşılama tam olarak kaçıncı günde oluyor. eğer 14. günde oluyorsa bayram olduğundan dolayı memlekete gitmemiz gerekiyor. bu ay da bu sebepten mi kaçırıyorum acaba??

ve beklenen son!
çok güçlüyüm ya...
Allah'ıma sığınıyorum.

ne oldu canım yokmu senağlamasenağlama iyice umutlarım yok oldu

ve beklenen son!
çok güçlüyüm ya...
Allah'ıma sığınıyorum.

geçmiş olsun inşallah birdahaki ay kendiliğinden hamile kalırsın canım öyle çok oluyor... kendi üzme bol bol dua et... hakkımızda hayırlısı ...

evet yaklaşık o günlerde oluyor ...ama dr. bana eğer tedaviye başlayacaksak adetinin 3.gününü geçmemesi lazım demişti.. 12 gün sonra da aşılamam oldu o yumurtalarının gelişimine de bağlı tam olarak kaçıncı gün olacağı... bol şanslar

sağol canım cevapladığın için. bana da 2. gün gel dedi veya ilk 5 gün içinde görmem lazım dedi. dr. izindeydi. o yüzden ancak 4. güne randevu alabildim. bu ay bayram dolayısıyla olmaz herhalde. arık ekim ayında deneyebiliriz.

merhabe kızlar nasılsınız bende ekim ayında yaptıracağım herhalede ilk haftasına falan denk gelir gülnihaal ne yaptın canım sen ee kaç hamiş var şimdi

Kuzunaz senden iyi haber bekliyorum iyi haberlere ihtiyacımız var.İnşallah hamilesiindir.dualarım seninle

benim ilk aşılamamdı 11 ağustosta yaptık 24 ağustosta adet oldum eşimde sperm az ve bende fsh yüksek listene eklermisin.Günlerdir sizi takip ediyorum okuyorum ama yazamamıştım,galiba depresyondan çıktım bu ay dinlenip tekrar tedavi için kolları sıvıcam.Allahım isteyen herkese nasip etsin anneliği....Gece gündüz bebekle yaşıyorum Bişeyi çok istersen olurmuş belki bizlere nasip eder..

amin inşallah herkeze nasip etsin bende 21 agustosda oldum 1 eylülde gel demişti doktorum yarın için çok sıkıntılıyım bended pkos var eşimin spermleri normal ama içim hiç rahat degil en kısa zamanda hepimizi anne oluruz inşallah allahın izniyle

kızlar bugün aşılamamın 18.günü ve ben nihayet kan testi yaptırdım.((( Ama sonuç hiçbişey ifade etmiyo (( ne evet ne hayır dedi doktor hcg değerim 7,79 büyük ihtimalle yükselmiycek çok mutsuzumm...(((

niye öle düşünüyorsun inşallah yükselir belki daha yenidir ondan bu kadar düşük çıkmıştır doktorun herhangi bişey demedimi benimde test günüm yarın (

niye öle düşünüyorsun inşallah yükselir belki daha yenidir ondan bu kadar düşük çıkmıştır doktorun herhangi bişey demedimi benimde test günüm yarın (

doktoruma ulaşamadım cuma günü gelicekmiş tanıdığım başka bir doktor vardı ona sordum. yani evet de diyemem hayır da diyemem dedi. öyle bir değer ki bu sanki bugün rahme tutunuyomuş gibi bir değer dedi geç döllenme olmuş olabilir dedi. bir hafta bekle adet olmazsan tekrar yaptır dedi ama bilmiyorum hiç umudum yok. Çok kötü hissediyorum. topicde böyle değer cıkıp sonra düşenler vardı diye hatırlıyorum yanlışmı hatırlıyorum acaba orkide??

olabilir canım herkezinki öle olacak diye bişey yok ama sen öle şeylere takılma sen ona takılıp stres yaparsan iyi olmza bak belki bebgin tutunmaya çalışıyo sana inşallah sonucun yükselmiş görürüz

olabilir canım herkezinki öle olacak diye bişey yok ama sen öle şeylere takılma sen ona takılıp stres yaparsan iyi olmza bak belki bebgin tutunmaya çalışıyo sana inşallah sonucun yükselmiş görürüz

inşallah canım. inşallah senin de test günün yarınmış bak güzelim hayırlı haberlerle dön inşallah topiğimize...:))

moonlight iyi akşamlar.ben değeri önce yüksek sonra düşük çıkanlardanım.sana bişey sorcam.sen en son hcg ne zaman aldın.yani çatlatma iğneni ne zaman oldun?bazen aşılamadan sonra hcg alanlar var.eğer senin öyle bi durumun yoksa bence kesin hamilesin.çünkü çatlatma iğnesindeki hcg en geç 10 gün sonra vücuttan atılır.senin değerinin 7 çıkması çok güzel.inşallah bir an önce yükselir de senin de için rahatlar.ama ben eminim:))

Simeray uzgunum arkadasim diyecke birsey yok...bu arada kuzunaz umarim sen guzel haberler verirsin...

inşallah canım. inşallah senin de test günün yarınmış bak güzelim hayırlı haberlerle dön inşallah topiğimize...:))

inşallah güzel haberlerle gelirim ama umudum yok benimde degerim bi kere çatlatma iğnesi yüzünden yüksek çıkmıştı 13.gününde 147 falandı sonra düştü yne aynısı olacak diye korkuyorum sadce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…