moonlight iyi akşamlar.ben değeri önce yüksek sonra düşük çıkanlardanım.sana bişey sorcam.sen en son hcg ne zaman aldın.yani çatlatma iğneni ne zaman oldun?bazen aşılamadan sonra hcg alanlar var.eğer senin öyle bi durumun yoksa bence kesin hamilesin.çünkü çatlatma iğnesindeki hcg en geç 10 gün sonra vücuttan atılır.senin değerinin 7 çıkması çok güzel.inşallah bir an önce yükselir de senin de için rahatlar.ama ben eminim:))
allahım inşallah pozitif sonuçlar veririz bende kuzunazı çok merak ediyorum
kuzunaz önce seni sonrada orkide seni heyecanla bekliyorum hamile haberlerinizle bizde sevinelim.Bende bugün gittim doktoruma kendi kendime başlamıyım dedim klomene kist filan varsa diye ay doktorumu çok seviyorum ya adamcağız benden çok üzüldü ben çok umutluydum çok güzel geçmişti neyse sakın moralini bozma bu ay olucak inş dedi tekrar deniycez bugün reglimin 3. günü klomene başlattı bir de estrofem diye bir ilaca başlattı rahmi destekliycek dedi bayram arefesi kontrole gidicem sanırım bayramda da aşılamam olur 2. deneme olucak 6 ya kadar yolu var dedi doktorum eşimde dalga geçiyo tabii alacağı parayı hesaplıyodur söle biz baştan peşin verelim de spermleri öle sağa sola fıttırtmasın adam gibi yerleştirsin rahme diyo :):):):) bakalım ya inş 2. de tutar ya simgeninki 2. aşılamasındamı tutmuştu kızlar bilen var mı, bide bu estrofemin etkileri neymiş moonlight sen daha önce kullanmışmıydın bence regl olmazsan 3-4 gün sonra tekrar test yap geç döllenmiş olabilir
gonalf 75 ve merinol 150 kullandım 3 yumurta oldu ama sperm yeterli değildi vs vsvs..
senin sonucun yarın dimi Orkidecim kaç gibi belli olur işte olucam ama merak ederim çok bi ara bulup nete girip bakarım güzel haberlerini alırız inşallah canım
bende gonal f kullandım 75 le başladım sora 100 e çıktım 2 yumurta vardı ama aşılamada 1 milyon sperm verildi baya azdı tabi tutmadı.....
evet yarın 1.30 gidicem hastaneye 4 gibi sonucum çıkar sizi haberdar ederim inşallah güzel sonuçlarla dönerim
bizde 1 milyondan daha düşüktü ve olmadı şimdi eşime keçiboynuzu kürüne başladık hayırlısı bakalım.Kuzunaz 23.00 çıkar sonuç demişti galiba eve gelmedi daha..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?