Aşılama Ağustosta Aşılama Yaptıracaklar...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

güzelim ben çatlatma iğnemi 11 ağustosta oldum. Yani anlamadım ben aşılamadan sonra hcg alanlar mı var nasıl yani ben aşılamadan sonra sadece progestan,folikasit aspirin ve bide estrofem diye bi ilaç verdi doktorum onu kullanıyorum. Estrofemde varmıdır acaba hcg bilmiyorum ki(

kuzunaz önce seni sonrada orkide seni heyecanla bekliyorum hamile haberlerinizle bizde sevinelim.Bende bugün gittim doktoruma kendi kendime başlamıyım dedim klomene kist filan varsa diye ay doktorumu çok seviyorum ya adamcağız benden çok üzüldü ben çok umutluydum çok güzel geçmişti neyse sakın moralini bozma bu ay olucak inş dedi tekrar deniycez bugün reglimin 3. günü klomene başlattı bir de estrofem diye bir ilaca başlattı rahmi destekliycek dedi bayram arefesi kontrole gidicem sanırım bayramda da aşılamam olur 2. deneme olucak 6 ya kadar yolu var dedi doktorum eşimde dalga geçiyo tabii alacağı parayı hesaplıyodur söle biz baştan peşin verelim de spermleri öle sağa sola fıttırtmasın adam gibi yerleştirsin rahme diyo :):):):) bakalım ya inş 2. de tutar ya simgeninki 2. aşılamasındamı tutmuştu kızlar bilen var mı, bide bu estrofemin etkileri neymiş moonlight sen daha önce kullanmışmıydın bence regl olmazsan 3-4 gün sonra tekrar test yap geç döllenmiş olabilir

kuzunaz nerdesin çok merak ediyorum sonucunu hadi pozitif çıkmış olsun inşallah:Saruboceq:

kuzunaz seni bekliyorum sabah erken kalkıcam ama sen haber alamadan uyuyamam iyi haberlere ihtiyacım var hadi inş.arkadaşım.....

ben sizin kullandığınız ilaçların hiçbirini kullanmadım.iğneyle aşılama oldum.10 gün boyunca iki tane iğne yaptım ve çatlatma iğnesi olup aşılama yapıldı.sonrasındada doktor hiçbir ilaç vermedi.sonuç olumsuz oldu zaten

allahım inşallah pozitif sonuçlar veririz bende kuzunazı çok merak ediyorum

senin sonucun yarın dimi Orkidecim kaç gibi belli olur işte olucam ama merak ederim çok bi ara bulup nete girip bakarım güzel haberlerini alırız inşallah canım

inşallah canım inşallah 2.de tutar. Evet hatırladığım kadarıyla simgeninde 2 de tutmuş. Ben bu estrofemi daha önce hiç kullanmadım benim de ilk aşılamam bu ama dr bana da rahim tabakasını kalınlaştırıcak gibi bişeyler söylemişti.Cumaya kadar sabredicem kızlar cumadan sonra yapıcam bidaha test bakalım kısmet artık.Bu arada kuzunazz hadi gel artık pozitife ihtiyacımız var:)))

gonalf 75 ve merinol 150 kullandım 3 yumurta oldu ama sperm yeterli değildi vs vsvs..

bende gonal f kullandım 75 le başladım sora 100 e çıktım 2 yumurta vardı ama aşılamada 1 milyon sperm verildi baya azdı tabi tutmadı.....

senin sonucun yarın dimi Orkidecim kaç gibi belli olur işte olucam ama merak ederim çok bi ara bulup nete girip bakarım güzel haberlerini alırız inşallah canım

evet yarın 1.30 gidicem hastaneye 4 gibi sonucum çıkar sizi haberdar ederim inşallah güzel sonuçlarla dönerim

evet sorun var heralde online olanlar gözükmüyo ya kızlar kuzunaz bu saate kadar gelmedi ya acaba negatifmi çıktı sonucu diye endişelenmeye başladım

kuzunaz nerdesin yaa meraktan öldüm eve gelir gelmez bilgisayarı açtım meraktan sen yoksun nerdesin ya hadi bize güzel haber verrrrrrrr

bende gonal f kullandım 75 le başladım sora 100 e çıktım 2 yumurta vardı ama aşılamada 1 milyon sperm verildi baya azdı tabi tutmadı.....

bizde 1 milyondan daha düşüktü ve olmadı şimdi eşime keçiboynuzu kürüne başladık hayırlısı bakalım.Kuzunaz 23.00 çıkar sonuç demişti galiba eve gelmedi daha..

evet yarın 1.30 gidicem hastaneye 4 gibi sonucum çıkar sizi haberdar ederim inşallah güzel sonuçlarla dönerim

hayırlı haberler inallah canım. inşallah pozitif çıkar.. bi bebiş haberide senden gelir inşallah. bide bugün kuzunazdan:Saruboceq:

bizde 1 milyondan daha düşüktü ve olmadı şimdi eşime keçiboynuzu kürüne başladık hayırlısı bakalım.Kuzunaz 23.00 çıkar sonuç demişti galiba eve gelmedi daha..

bende başlıycam keçiboynuzuna faydasını gören çok inşallah bizede fayda eder

Son düzenleme:
Herkese mrb kızlar merve hoşgeldin aramıza monalisa inşallah senin bu aşılaman tutar çokça dua et. Kuzunaz nerde kaldı ya saat 10 da haber verecekti hala tık yok eve gelir gelmez nete girdim. Belkide pozitiftir eşiyle dışarda kutluodur. Ayyyyyy inşallah öyledir yaaa çok istiorum burdaki herkesin hamile kalmasını

kızlar ben de kuzunazı bekliyorum okadar heyecanlıyım sanki ben sonuç alacağım ama çok geç kaldı inşallah herşey yolundadır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…