Aşılama Ağustosta Aşılama Yaptıracaklar...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ORKİDE senden de çok umutluyum inşallah sende yarın güzel haberlerle gelirsiniz artık topiğimiz hamişlerle dolsun ya turkoyla beni yanlız bırakmayın

kızlar hayırdır inşallah kuzunaz bizi unuttu valla ya seviçten yada ???? inşallah sevinçten unutmuştur ne diyelim yaa ama bizim meraklandıgımızı biliyor bizi ihmal etti sabah sorarız artık

ORKİDE senden de çok umutluyum inşallah sende yarın güzel haberlerle gelirsiniz artık topiğimiz hamişlerle dolsun ya turkoyla beni yanlız bırakmayın

inşallah inanın çok korkuyorum yarın hastaneye gitmeye umutlarımız boşa çıkmaz inşallah bende pozitif sonuç alırım:)

inşallah güzel haber alacaksın içime hep öyle dogdu sende kuzunaz gibi ekeme bizi gel hemen yaz bize

inşallah içinize dogan olur kızlar habersiz bırakmam allahtan bişe çıkmazsa ablamda var yanımda onunda konturolü var dogum nezaman yapacagı belli olacak ondan sadce biraz gecikebilirim:)

turko ya bu 9 ay nasıl bitecek bebeği gördüm rahatladım bugünde aklıma ya bebeğe bişey olurda ben farketmezsem diye panik yapıorum çok kuruntu yapıorum durduk yere nedense şu bayram bitseydide dr abi gitseydim

inşallah içinize dogan olur kızlar habersiz bırakmam allahtan bişe çıkmazsa ablamda var yanımda onunda konturolü var dogum nezaman yapacagı belli olacak ondan sadce biraz gecikebilirim:)

haber ver cnm yarın bize ben çok merak ediorum gitmeden çok dua et

inş.senden de iyi haberler alacağız umutla bekliyeceğiz...zemuszemus

turko ya bu 9 ay nasıl bitecek bebeği gördüm rahatladım bugünde aklıma ya bebeğe bişey olurda ben farketmezsem diye panik yapıorum çok kuruntu yapıorum durduk yere nedense şu bayram bitseydide dr abi gitseydim

yok canım yaa bişey olmaz inşallah bukadarda husnü kuruntu olma ne derler sakınan göze çöp batar allah esirgesin...bende bayramdan sonra kalp atışını duymaya gidecem şu bayram bir an önce geçsin istiyorum şimdi karnı büyüdügünde bebegin oynayacak ozaman bebegim rahat diceksin şimdi bişey hissetmiyorsun onun için garip duygular düşünceler besliyorsun sakin ve huzurlu ol tadını çıkar derim şekerim..

inşallah kızlar zaten sürekli dua ediyorum hakkımızda hayırlsı ne ise o olsun diyorum artık

turko saol ya içimi rahatlattın bende yatıcam ya kuzunaz gelmicek heralde iyi geceler hepinize

kuzunaz yarın yazcak heralde sonucu.. hayırlı haberler inşallah

bende kaçıyorum hepinize iyi geceler kendinize iyi davranın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…