ORKİDE senden de çok umutluyum inşallah sende yarın güzel haberlerle gelirsiniz artık topiğimiz hamişlerle dolsun ya turkoyla beni yanlız bırakmayın
inşallah inanın çok korkuyorum yarın hastaneye gitmeye umutlarımız boşa çıkmaz inşallah bende pozitif sonuç alırım:)
inşallah güzel haber alacaksın içime hep öyle dogdu sende kuzunaz gibi ekeme bizi gel hemen yaz bize
inşallah içinize dogan olur kızlar habersiz bırakmam allahtan bişe çıkmazsa ablamda var yanımda onunda konturolü var dogum nezaman yapacagı belli olacak ondan sadce biraz gecikebilirim:)
inşallah içinize dogan olur kızlar habersiz bırakmam allahtan bişe çıkmazsa ablamda var yanımda onunda konturolü var dogum nezaman yapacagı belli olacak ondan sadce biraz gecikebilirim:)
turko ya bu 9 ay nasıl bitecek bebeği gördüm rahatladım bugünde aklıma ya bebeğe bişey olurda ben farketmezsem diye panik yapıorum çok kuruntu yapıorum durduk yere nedense şu bayram bitseydide dr abi gitseydim
inş.senden de iyi haberler alacağız umutla bekliyeceğiz...zemuszemus
merve aramıza hoşgeldin..
teşekkür ederim hoşbulduk.Allah tamamına erdirir inş.hayırlı olsun bebişin.sağlıkla kucağına alırsın inş.darısı başımıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?