Aşılama Ağustosta Aşılama Yaptıracaklar...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bende kaçtım artık daha sahura kalkılacak iyi geceler umarım kuzunazdan iyi haber alırızzz

eehh kuzuna z alacagın olsun bizleri geceden beri merak ettiriyorsun ta rüyama girdipc yi açıyorum ki kuzunaz hamileyim yazmış seviniyoruz ama daha ortada yok

turko günaydın senin kan değerin ne çıkmıştı ilk test yaptığında ben çok karışığımda,dün kan testi yaptırdım 7,79 çıktı değerim bir hafta sonra bidaha yaptır dediler yükselicekmi bilmiyorum busabahta hasta olmamışım nasıl iş anlamadım

bana degerimi vermediler bir klinikte yaptırmıştım aradılar hamilesiniz kesin mi dedim yüzde yüz dediler bizde yanıltma olmaz dediler heyecandan degeri sormaya unuttum sonra aradım yazar kasa bozuk bilmem ne mazeret buldular degerimi bilemedim valla ama senin sayında güzel çıkmış inşallah yükselir canım güzel bir deger

kızlar ben uykumu alamadım kuzunaz yazmışmı diye merak ettim tekrar gidip yatacam uykum var sonra görüşürüz gelirim

asılamanın kacıncı gunu cıktı bu deger erken yaptırdıysan guzel yukselır buyuk ıhtımal,kuzunuzda ıyı haberler verır ıns .

bugün bende test verecem çok karışık duygularım var korkuyorum kötü sonuç alacam diye kuzunaza ne oldu acaba

asılamanın kacıncı gunu cıktı bu deger erken yaptırdıysan guzel yukselır buyuk ıhtımal,kuzunuzda ıyı haberler verır ıns .

işte sorun da orda güzelim zaten aşılamanın 18.gününde yaptırdım.o güne kadar sabrettim yani:) dr la görüştüm ne evet ne hayır diyebilirim dedi bekliycez ama ben hayırmış gibi hissediyorum. evet kuzunazdan iyi haber gelir inş.akşamdan beri bakıyorum ama hala gelmedi inş sorun yoktur.

kızlar aklıma binbir türlü şey geliyor kuzunaz acaba negaif aldıda hastaneye falanmı gitti daha negetif görmeden bile ruh hali kötüydü ya inşşalah güzel haberlerle gelir merakta kaldık şimdiye burada olması lazımdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…