Aşılama Ağustosta Aşılama Yaptıracaklar...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
güzel haber alsa dayanamaz haykırırdı burada gibi geliyor bana yaa bak moralim bozuldu inşallah yanılıyorumdur

benimde gögüs agrım vardı geçti hiç bi yerim agrımıyo ara ara belim agrıyo oda iş yapınca

benimde hamile kalınca belim agrır yaa ben senden hep umutluydum eşinde sorun varmıydı sorun tek sendeyse aşılamanın tutma ihtimali çok yüksek

eşimde sorun yok bende pko var tek sorunumz o yumurtam gelişiyo çatlıyodu tutunmuyodu inşallah tutar

eşimde sorun yok bende pko var tek sorunumz o yumurtam gelişiyo çatlıyodu tutunmuyodu inşallah tutar

benimkide pko bak dogal oluyor yumurta geliştiremiyorum ignesiz sen daha avantajlısın en başından beri diyorum ya bence sen kolay hamile kalacaksın ve bize bugün hamileyim diye bagıracaksın D:teytey:

benimkide pko bak dogal oluyor yumurta geliştiremiyorum ignesiz sen daha avantajlısın en başından beri diyorum ya bence sen kolay hamile kalacaksın ve bize bugün hamileyim diye bagıracaksın D:teytey:

turko inşallah dua et bana ama sonuçlarım negatif çıkıyodu genelde üzülüyordum burda inşallah hamileyim derim herkez senin gibi umutlu umutlarımız boşa çıkmaz inşallah:)

kızlar nolur benide aranıza alın bu aralar morale ve tecrübeye çok ihtiyacım var..ben 6 ay klomen kullandım..yumurtam sadece 6mm oluyoordu..bi ay ilaç kullanmadım gene 6 mm olmuş..bu ay gonalf 300 kullandım yumurtam sadece 7mm olmuş..napıcam eşimde hareketsizlik var..aşılama şart doktor hiç ara vermeden farlutal kullan adet olunca başlayalım tekrar dedi..eşimede kür uyguluyorum..ooff offf incir kürü yapıyorum harnup pekmeszi yiyoruz....yumurtayı çatlatmak için en az kaç mm olması gerek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…