arkadaşlar herkese hayırlı geceler.. turkocum sen de sıkma canını bence güzel bi uyku çek rahatla dua oku elbet kazanan sen olcaksın unutma iyiler herzaman kazanır..
al bendende okadar mimoza haklı turko yat dinlen canım düşünme artık bunları. oldu bitti dert etme kendine sağlığından olma.. iyi geceler canım Allah rahatlık versin güç kuvvet sabır versin.. olumunekankayizsmile
selammm kızlarrrr geçmişi okudum turkocum gene ne oldu ya ay bi huzur yok sana bu kayınvalidenin derdi ne bacımalsanaalsanasmile sana sarmış durumda ay hamilesin ne istiyo senden delimi ne torununu taşıyosun bide laf yiyosun ohhh ne ala alsanaalsanasmile valla bacım lafını esirgeme bunca sene susmuşsun yeter yani bak ne güzel eşinde senin yanında kaydirigubbakcemile5 anacım bu kadın senin mutlu huzurlu olmanı çekemiyo ya ne halısı bitiyo ne laf sölemeleri bide hamilesin yani yazık günah ne düşüncesiz ya altta kalma bacım fazlada muhattap olma tavrını koy sen sadece bebişini düşün kendinide üzme opuyorumnanaktan
kızlar hamileyimmmmmmmmm çok şükür degerim yüksek çıkmış hemde çok yüksek doktor ikiz olma ihtimali olabilir dedi bayramdan sonra kesyi görmeye gidicemD allahım isteyen herkeze tattırsın bu duyguyu ama halen inanamıyorum gerçek olduguna
kızlar günaydın buarada kimse yok sanırım... benimde adet sancılarım başladı yaaaaa
kıslar ben hala ağlıyorum çok üzgünüm ama adet olunca toparlanıp elimden geleni yapıcam bitkisel kürler uygulayacağım hemde bu sefer azimle bırakmadan inşalalh bide çok dua edicem yalvarıcam allahıma inşallah bizi geri çevirmezsenağlama
bende aynı durumdayım ama artık alıştım 3.aşılamamdı yine aynı belirtiler yine adet olucam .... çok moralim bozuk. ben bundan sonra tüp bebek yaptırırım diyordum ama yılbaşına kadar beklemeyi düşünüyorum.bu arada dediğin gibi bol bol dua edicem sonuçta kısmet ne zamansa o zaman oluyor.. dediğim duayı bence sende yap arkadaşım ondan sonra kendiliğinden hamile kaldı.. hakkımızda hayırlısı ... sen birdaha yaptırmayı düşünüyormusun???
inşallah adet olmazsın arkadaşım rabbim benim üzüldüğüm gibi senide üzmesin inşallah sevinçten ağlatsın seni inşallah tüp bebeğe gerek kalmadan hamile kalırsın bahsettiğin dua yani tesbih lem yelid miydi kaç tane okunacaktı ? bu arada ben aşılama düşünmüyorum tekrar yani müsait değilim maddi olarak en azından 1 ay beklerim rabbim inşallah gerek olmadan verir bizlere nasip kısmet herşey dua edeceğiz bol bol
ya adetim başladı gibi zaten bütün belirtiler vardı hakkımızda hayırlısı olsun yıkıldım ama ne yapalım adet bitsin hemen duayı bitirecem 'suya 71.000 defa Lem yelid okuyup icmek cocuk probleminde tavsiye ediliyor' ben buna çok inanıyorum Allah ın izniyle kendiliğinden olacak... dediğim gibi zaten tüp bebeği yaptırırsam da yılbaşından sonra ve istanbula bahçeciye gitmeyi düşünüyorum iki tane peşpeşe yaptırdık hem o kadar ilaç aldım kendimi biraz toparlıyım diye düşünüyorum sonuçta ilaçların da yanetkisi vardır ..
canım işin kötü tarafı ben bugün işten ayrıldım aşılama sonucumu alınca sabaha kadar ağladım ertesi gün işe gitmedim ve baya sorun oldu yani o yüzden ayrıldım çok üzgünüm beni ya çok sıkıntılı günler bekliyor yada vardır bunda bir hayır diyorum rabbi büyükkuzunaz listenin son hali nedir kaç hamile var sanırım herkesin belli olmuştur...bundan sonra yaptıracaklara bol şans diliyorum.. İnşallah Allah herkese verir dualarımızı boş çevirmez... Onca şeyi hepbirlikte yaşadık o da güzeldi ben kendimi hep tek sanırdım burda birbirimize destek olduk arkadaş olduk.... inşallah yılbaşına kadar hepimizin bebişleri olur...
inşallah kızlar 2011 e hamile olarak girmek istiyorummm hep beraber hamiş oluruz
inş.allahım isteyen herkese nasip etsin çok mutsuzum çok güçlü olmama lazım dimi..........
umutlarının tamamen tükenmesi böyle bişeymiş demek.benim sonucum da negatif.senağlamasenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?