Aşılama Ağustosta Aşılama Yaptıracaklar...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
merhaba kızlar. 31 ağustaota hcg 456ydı. yine kimyasal mı diye endişeleniyordum. bugün yeniden test yaptırdım. hcg 1457 çıktı Allaha şükür inşallah bir kaç güne keseyi de görürüm. bu arada polikistik overli bir arkadaşım da 2 aylık hamileymiş. çok düzensiz adetleri vardı. İlaç kullanıyordu adet olabilmek için. Yaz tatilinde artık bırakmış ilaç kullanmayı ne olursa olsun demiş ve beklemediği bir anda hamile olduğunu öğrenmiş. Lütfen umutlarınızı kaybetmeyin...

Umutlar tükenmesin dua edelim vsvs hergün kendime bunları binlerce defa söylüyorum bırakma kendini allah büyük olacak birgün olacak çalıştığım yerde herkes anne yada anne adayı imrenerek bakıyorum dinliyorum onların hikayesini............allah herkesin bebeğini anne babasına bağışlasın.Çok umutsuzum şu aralar eşimde bıktı artık bu halimden offff neyse yazmamalıyım böle şeylerrr

kizlar herkese ne oldu merak ettim sizleri?sizleri hic boyle gormemistim....umarim hepinizde hersey yolundadir...

hayırlı olsun canım. Allah sağlıklı bir gebelik ve bebek nasip etsin. keseyi ne zaman göreceksin? haber ver çok iyi bir hamile haberi daha geldi en kısa zamanda yenileride gelir inşallah...

ORKİDE SİMGE nasılsınız kızlar? dr. a gittinizmi tekrar? takiplerden haberdar edin. topiğimizi hamişsiz bırakmayın sizi bizde takip ediyoruz unutmayın. önce dr. a ordan tpiğe aksatmak yok ona göreaklinialirimsmile

LOVER nasılsın? keçi boynuzuna başladım. bide 36. günümde adet oldum. i.sraçoğlunun sitesinde adetten 1 hafta sonra başlayın diyo bende ozaman soğan kürüne başlıcam bu ayda otlarla deneyelim bakalım.. sen ne yaptın?az kaldı heralde şafak kaç canım benim? ben senden çok umutluyum bu ay. inşallah olucak hayırlısıyla. inşallah bayrama güzel bi haberle girersin çifte bayram olur habersiz bırakma bizi ..

KUZUNAZ naber canım nasılsın? ara vericekmisin yoksa hemen yeni aşılamaya başlıcakmısın? bu ay ben soğan kürü ile keçi boynuzu deniyorum yanlış okumadıysam sende öyle yazmışsın.. ben daha yeni adet oldum 36. günde kistim vardı heralde soğan kürü temizler belki.
hadi bakalım yeni adet yeni şans sempatiksalakcinni ben olaya böyle bakıyorum artık napayım??yerimseniben

ben iki gündür girmiyodum baya bi dolmuşum.. kızlar hayırlı haberlerinizi bekliyorum. merakta bırakmayın öpüyorum hepinizidelikafaduldenhihoyyyt

hayırlı olsun canım. Allah sağlıklı bir gebelik ve bebek nasip etsin. keseyi ne zaman göreceksin? haber ver çok iyi bir hamile haberi daha geldi en kısa zamanda yenileride gelir inşallah...
teşekkür ederim doktor 2 hafta sonra gel dedi ama ben dayanamam salı günü gideceğim inşallah görünür.

kızlar herkese merhaba..ya ben temmuzda hamile kalamayan arkadaşlarımı merak ettim de onları sormak istedim.. başlayım: DEW77, BEBEĞİM_01, MİSS33, ASUDE, BİRCE ve adını sayamadığım diğer arkadaşlar hamile kalan oldumu acaba??? İnş temmuzda meleğine kavuşmak isteyenler grubundan, ağustosda bir hamile çıkmıştır..cevaplarınızı bekliyorum..benim durumum aynı arkadaşlar, şubatta inş tüp bebek denicez..bu mübarek günde dua bekliyorum, herkese iyi ramazanlar..

melisela selam cnm.. bende gecen gun senin uzun zamandir yazmadigini hatirladim....malesef hala bi numara yok bende ilk asilama sonrasi 3 kistim olustu onlarin gecmesini bekledim cok sukur dun ogrendigime gore hepsi gecmis klomene dun aksam basladim insallah umudum bu ikinci asilamada...
bebegim 01'i bende cok merak ediyorum hic sesi solugu cikmiyor...''temmuz ayinda melegine kavusmak isteyenler'' gurubunu ozledim ordan kimsenin sesi solugu cikmiyor bu topigi acan miss33 en son aldigi olumsuz haberden sonra ne yapti haberimiz yok....pek gelemiyor artik...
senin icinde hayirlisi olsun canim....arada yaz bizi habersiz birakma...

Eveet cumartesi benim test gunum bakalim nolcak ama gecen ay ki gibi agrilarim olmuo bi belirti hissedemiorumbilmiyorumkismile canim mutlaka o kurlerin etkisini biz gorduk esim de eminim sizede faydasi olacak bizde de tutmazsa keci boynuzuna devam edip preseed alicam kullanicam

bu arada arkadaşlar Aydında ya da çevre şehirlerden aşılama yaptıracaklar varsa 5 kutu puregon 300'lük ve 1 kutu ovitrelle elimde kaldı verebilirim.

karaman81 canım hayırlı uğurlu olsun çok sevindim. inşallah sağlıkla bebeğine kavuşursun

teşekkür ederim... ben hala endişeleniyorum. hiçbir belirtim yok. sadece göğüslerimde hassasiyet ve dolgunluk. 2 gün önceye kadar belimde ağrı vardı o da geçti. midem hiç bulanmıyor. hcg 1487 çıkmışken hala kimyasal olma ihtimali olbilir mi acaba? Sanırım salı gününü beklemeden yarın gideceğim doktora. belki vajinal ultrasonda görünür de ben de rahatlarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…