merhaba kızlar. 31 ağustaota hcg 456ydı. yine kimyasal mı diye endişeleniyordum. bugün yeniden test yaptırdım. hcg 1457 çıktı Allaha şükür inşallah bir kaç güne keseyi de görürüm. bu arada polikistik overli bir arkadaşım da 2 aylık hamileymiş. çok düzensiz adetleri vardı. İlaç kullanıyordu adet olabilmek için. Yaz tatilinde artık bırakmış ilaç kullanmayı ne olursa olsun demiş ve beklemediği bir anda hamile olduğunu öğrenmiş. Lütfen umutlarınızı kaybetmeyin...
teşekkür ederim doktor 2 hafta sonra gel dedi ama ben dayanamam salı günü gideceğim inşallah görünür.hayırlı olsun canım. Allah sağlıklı bir gebelik ve bebek nasip etsin. keseyi ne zaman göreceksin? haber ver çok iyi bir hamile haberi daha geldi en kısa zamanda yenileride gelir inşallah...
ben iki gündür girmiyodum baya bi dolmuşum.. kızlar hayırlı haberlerinizi bekliyorum. merakta bırakmayın öpüyorum hepinizidelikafaduldenhihoyyyt
teşekkür ederim doktor 2 hafta sonra gel dedi ama ben dayanamam salı günü gideceğim inşallah görünür.
LOVER nasılsın? keçi boynuzuna başladım. bide 36. günümde adet oldum. i.sraçoğlunun sitesinde adetten 1 hafta sonra başlayın diyo bende ozaman soğan kürüne başlıcam bu ayda otlarla deneyelim bakalım.. sen ne yaptın?az kaldı heralde şafak kaç canım benim? ben senden çok umutluyum bu ay. inşallah olucak hayırlısıyla. inşallah bayrama güzel bi haberle girersin çifte bayram olurhabersiz bırakma bizi ..
teşekkür ederim Allah isteyen herkese bebek sahibi olmayı nasip etsn inşallah.canım hayırlı olsun bebeğin sağsalım kucağna almanı dilerim umarım bizde enkısa zamandan ogüzel duyguyu aşarız
karaman81 canım hayırlı uğurlu olsun çok sevindim. inşallah sağlıkla bebeğine kavuşursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?