Aşılama Ağustosta Aşılama Yaptıracaklar...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

merhaba canım. uzun süredir giremedim ben nete. bugün evime geldim. sık sık girerim artık. ben temmuzdaki olumsuz aşılamadan sonra 1 ay ara verdim kist nedeniyle. 31 ağustosta 2. aşılamamı yaptırdım. ama içimde hiç umut yok nedense hayırlısı bakalım.

bence boşa sıkıntı yapıyorsun ben de aynı durumdaydım hatta 6.hafta bitiyor hala aynı durumdayım göğüslerim hariç hiçbir anormallik yok naniknanik insan başta panik yapıyor ama aslında süper bir şey seni rahatsız etmemesi. ben de tedirgin olduğum için gün aşırı tahlil vermiştim 3 kere ki bakalım değerler artıyor mu yoksa dış gebelik falan mı diye şükür bi sıkıntı çıkmadı. 5. hafta çağırdı doktorum ve vajinal ultrasonda gördüm ikizlerimin keselerini :)
inşallah sen de görürsün hayırlısıyla. bu olayları bizden başka kimse yaşayıp kendine sıkıntı etmez biz tedirgin oluyoruz malesef ama değmez inan.

Kızlar ramazan nedeniyle pek evde durmadığım için fazla nete giremiorum eralde herkes benim gibi fazla giremio topikte bi gerileme var bende fazla bi değişiklik yok sadece mide bulantıssı var endim hazırladığım herşeyden tiksiniorum. Midem bulanıo çıkarmayıda beceremiorum. Turko da annesigilde heralde evde olsaydı muhakkak uğrardı. Avcı82 sizi hiç yanlız bırakırmıyım ben bu topikte geçirdim en zor günlerimi sizlerle paylaştım tabiki sizi habersi bırakmam. Zaten bayramdan sonra gidecem tekrar doktora. Işte ben de olanlar bnlar arkadaşlar yine de fırsat buldukça girip yazarım size kendinize iyi bakın. Inşallah bu arada herkes kendiliğinden hamile kalır ve kocaman bi hamileyyyyyyyyyiiiiim diye yazar lover senin sonucunu da merak ediorum inşallah güzel haberler verirsin ve bayram şekerin gelir.

DEW77 ===>[/COLOR]valla bende temmuz topiğimizi özlüyorum (( inş çıkar bizdende bir hamile..ağustosda sanırım başka arkadaşlardan hamile kalan olmuş..ben yazarım kızlar arada bir inşallah..yada özelden msj atarım size arada bir..kaybedersem topiklerde özelinize dönerim haber alıp vermek için :)) inşAllah güsel haberlerle birbirimize döneriz..lütfen sizde bana iyi haberlerinizi bildirin..herkesinde kandilinizi kutluyorum, bu mübarek gecede rabbim inşAllah bizimde dualarımızı kabul eder ve hayırlı evlatlar nasip eder..Allah'a emanet olun..

BİRCE====> canım olumsuz düşünme..İnşAllah bu mübarek gecede rabbim sana bebişini nasip eder..iyi haberlerini bekliyorum..

bende geçen ay rahim filmi çektirdim..keşke rabbim bir mucize verse..ne güzel olurdu dimi..çok şükür filmim temiz çıktı..hayırlısı bakalım..

kızlaarr kadir gecemizzz mübarekk olsunn.insaallah hepimiziinn dilekleri kabul olur tez zamanda.

insaallahh en kısa sürede yavrumaa kavusurumm.

hoşbuldum canım annemlerden yeni geldim biraz kafa dinledim aşagıdakininde daha yüzüne bile bakmadım inip çıkarken

Bende bu hafta gorumcem yuzunden cok stresli gunler yasadim hatta sinirden adet oldum sandim cok uzuldum ama neyse cok sukur umutlarim devam ediyo mumkunse bi surede daha gorme o kadini bebeginin sagligi icin

iyi hadi gözünaydın. ciddi bir sııntı o rahim filmi. inşallah bundan sonra da her şey güzel olur hepimiz için... :Saruboceq:

iyi hadi gözünaydın. ciddi bir sııntı o rahim filmi. inşallah bundan sonra da her şey güzel olur hepimiz için... :Saruboceq:

ya rahim filmi bidaha benim hayatta yaptıracağım en son şeydir..resmen bayılacaktım..çok zor geçti benim için..ama nasıl ağladım, çaresizliğimi, acizliğimi gören kim olsa bana acırdı..Rabbim inş mükafatını verir..hepimiz için hayırlısı olsun..

turko hoşgeldin nasılsın
hoşbuldum canım saol biraz iyiyim asıl sen nasılsın bebişler nasıllar
Bende bu hafta gorumcem yuzunden cok stresli gunler yasadim hatta sinirden adet oldum sandim cok uzuldum ama neyse cok sukur umutlarim devam ediyo mumkunse bi surede daha gorme o kadini bebeginin sagligi icin

oglu varken çıkıyor görmemek mümkünmü ama ben yüzüne bile bakmıyorum üüyyff bide bayram faslı var bide inip elinimi öpecem yaa üfff ama yapmasamda eşimle kötü olurum biliyorum yaa nefret ederken nasılda el öpecem sinir oluyorum şu bayramın gelmesini hiç istemiyorum be çok sıkıcı

YA KIZLAR BGN 10 GUN SANKİ HER AN ADET OLUORUM SANIORUM OYLE AGRI SAPLANIO KI KARNIMA ÇOK KORKUORUM eyvahedigeldismile

zorakı yaptıgını bılecek gocunacak olan o sen deılsın boşver

Turko bebiş veya bebişler napıo azcık bahset uzak kaldık bu hafta sen yokken topık öksüz kaldı cok sakın gectı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…