kızlar herkese merhaba..ya ben temmuzda hamile kalamayan arkadaşlarımı merak ettim de onları sormak istedim.. başlayım: DEW77, BEBEĞİM_01, MİSS33, ASUDE, BİRCE ve adını sayamadığım diğer arkadaşlar hamile kalan oldumu acaba??? İnş temmuzda meleğine kavuşmak isteyenler grubundan, ağustosda bir hamile çıkmıştır..cevaplarınızı bekliyorum..benim durumum aynı arkadaşlar, şubatta inş tüp bebek denicez..bu mübarek günde dua bekliyorum, herkese iyi ramazanlar..
teşekkür ederim... ben hala endişeleniyorum. hiçbir belirtim yok. sadece göğüslerimde hassasiyet ve dolgunluk. 2 gün önceye kadar belimde ağrı vardı o da geçti. midem hiç bulanmıyor. hcg 1487 çıkmışken hala kimyasal olma ihtimali olbilir mi acaba? Sanırım salı gününü beklemeden yarın gideceğim doktora. belki vajinal ultrasonda görünür de ben de rahatlarım.
SMGE .!.:Kızlar ramazan nedeniyle pek evde durmadığım için fazla nete giremiorum eralde herkes benim gibi fazla giremio topikte bi gerileme var bende fazla bi değişiklik yok sadece mide bulantıssı var endim hazırladığım herşeyden tiksiniorum. Midem bulanıo çıkarmayıda beceremiorum. Turko da annesigilde heralde evde olsaydı muhakkak uğrardı. Simgecim insallah bakalim beklioruz bazen asilam oldigumu unutuorum sadece goguslerim hassas okadar hic bizi hissetmeiorum allahm nolursun bu tutusun bu mubarek gun duy sesimizi:Saruboceq:
Hosgeldin turko naptin
hoşbuldum canım annemlerden yeni geldim biraz kafa dinledim aşagıdakininde daha yüzüne bile bakmadım inip çıkarken
DEW77 ===>[/COLOR]valla bende temmuz topiğimizi özlüyorum(( inş çıkar bizdende bir hamile..ağustosda sanırım başka arkadaşlardan hamile kalan olmuş..ben yazarım kızlar arada bir inşallah..yada özelden msj atarım size arada bir..kaybedersem topiklerde özelinize dönerim haber alıp vermek için :)) inşAllah güsel haberlerle birbirimize döneriz..lütfen sizde bana iyi haberlerinizi bildirin..herkesinde kandilinizi kutluyorum, bu mübarek gecede rabbim inşAllah bizimde dualarımızı kabul eder ve hayırlı evlatlar nasip eder..Allah'a emanet olun..
BİRCE====> canım olumsuz düşünme..İnşAllah bu mübarek gecede rabbim sana bebişini nasip eder..iyi haberlerini bekliyorum..
bende geçen ay rahim filmi çektirdim..keşke rabbim bir mucize verse..ne güzel olurdu dimi..çok şükür filmim temiz çıktı..hayırlısı bakalım..
iyi hadi gözünaydın. ciddi bir sııntı o rahim filmi. inşallah bundan sonra da her şey güzel olur hepimiz için... :Saruboceq:
hoşbuldum canım saol biraz iyiyim asıl sen nasılsın bebişler nasıllarturko hoşgeldin nasılsın
Bende bu hafta gorumcem yuzunden cok stresli gunler yasadim hatta sinirden adet oldum sandim cok uzuldum ama neyse cok sukur umutlarim devam ediyo mumkunse bi surede daha gorme o kadini bebeginin sagligi icin
hoşbuldum canım saol biraz iyiyim asıl sen nasılsın bebişler nasıllar
oglu varken çıkıyor görmemek mümkünmü ama ben yüzüne bile bakmıyorum üüyyff bide bayram faslı var bide inip elinimi öpecem yaa üfff ama yapmasamda eşimle kötü olurum biliyorum yaa nefret ederken nasılda el öpecem sinir oluyorum şu bayramın gelmesini hiç istemiyorum be çok sıkıcı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?