Aşılama Ağustosta Aşılama Yaptıracaklar...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar gunaydınnn bgn aşılamam yapılacak inşallh herkes bu ay hayırlı haberlerını yazar bu topiğe dualarınız beklıorummmm

hayırlı nolsun lover. dualarımız seninle. aman aşıdan sonra fazla hareket etme . 2-3 gün ağır iş falan yapma sakın.

krizantem hayırlı olsun tedavin. inşallah güzel haberlerini bekliyoruz. konyada nereye yaptırıyorsun aşılamayı?

kızlaaaaar çok kötüyümm neden tahmin edin KIRMIZI KART!!!!!!!!

hafta sonu evde internet olunca giremedim arkadaşlar. avci senin adına çok üzüldüm geçmiş olsun. ama herşeyde bir hayır vardır sakın unutma. Herşeyin bir vakti saati var. Rabbim ol deyince olur. moralini yüksek tut. hepimiz yaşadık bu kırmızı kart olayını. hakkımızda hayırlısı olsun...

miss canım sen hangı asaamadasın 2 tane yumrtan olmus sanırım ınsallah ıkısıde tutar ılk muayenenmıydı?benım persembe gunu ılk muayenem kac mm olur acaba merak edıyorum? senın asılama gunun bellımı?

çok sağolun kızlarr allah hepimiz dualarını kabul etsın ve çok bekletmesın bızleri.aşılama yapılacak dıe haftasonu butun evı temızledım ki aşılamadan sonra yormıyım dıe kendımı tabi bunlar sadece ufak önlemler allahımın yazması gereklı bı bebeği kaderimize ve inşallh dualarımız kabul olur...ama bgn bi sakinim bi rahatım çok şükür strese dair hiç bişi yok bgn bende ohhhhhhhhhhh :)

herseyın bası stressız sakın olmak olumlu duusnmek raha t olmaak ınsallah gerısı gelır.

herkse bol sanslar..miss 33 allah kolaylik versin zaten bu durum isnani gerer birde doktorun uzak olmasi dahada zor allah kolaylik versin sana...
dualarimiz sizlerle bayanlar...

benimde doktorum istanbulda gerçekten zor oluyo iki günde bi gitmek sempatiksalakcinni bide iğneler falan hormonlar tavan yapıyo ama napalım herşey bebek için

merhabalar kıslar bende bugün adet oldum ve çarşamba günü umut tüp bebek merkezine gidip aşılama için strat vericem allahım inşallah nasip eder benim ikinci aşılamam diyeceğim ama değil aslında bu senenin başında aşılama olacaktım ama yumurtalarım gelişip birden kendiliğindne çatladı ( dr a göre ) ve aşılama iptan edildi normal yoldan deneyin dendi bende puregon kullandım.. yalnız ben yumurtlarım büyürken (yavaş yavaş) birden kalitesiz olduğu için söndüğünü düşünüyorum çünki yumurta çatladıktan sonra progestan salgılamaya başlar bu progestan bebek oluşursa korur yoksa 14 gün sonra adet olursun benim ise yumurtan çatlamış dedikten sonra dr. hatta 2 yumurtam vardı ikiside yok oldu bi anda
çatlamış dedi dr bu durumdan 20 gün geçmesine rağmen adet olmadım farlutal kullanarak adet olmuştum bu yüzden yumurtanın kaliteli olması çok önemli bunu dr umla konuşacağım... inşallah hepimiz için hayırlı olur... yalnız benim bi endişem var bu ay kafama göre klomen içtim inşallah klomen yüzünden kist oluşmamıştır bende yoksa tedavim ertelenir bir ay daha gerçi rabbim herşeyin hayırlısını versin ama daha fazla beklemek istemiyorum...

hakkında hayırlısı olsun canım klomeni nasıl kullandın

KUZUNUZ bence kafana gore kullanmamalisin bu ilaclari....yani ne bileyim kist yapiyor klomen o yuzden dikaktli olman gerekiyor...hayirlisi

cnm snn için hakkında hayırlısı olur inşallah ama bence de kafana göre ilaç kullanma inşallah aşılaman olur bu ay

kızlar yumurtanız çatladığında fark ediyomusunuz. ben geçen ay bariz bir şekilde fark ettim çünkü. çatlama iğnesini vurmadan bir gün önce çatlamıştı, kasıklarımda bi ağrı olmuştu.ertesi gün dr. gittiğimde yumurtan çatlamış iğneye gerek kalmadı demişti. bu ay aşılama yaptıramayacağım için kendim doğru günü yakalamaya çalışıyorumda :) başka ne gibi belirtiler olur bilen varmı ?

iyi dilekleriniz için sağolun kızlar dun yapıldı aşılamam kolay gectı çok şükür doktor progynex die bi fitil verdi eğer gebelik oluşursa düşük sansını azaltıomuş sizlerde verildimi bu fitil.bu arada eşimin sperm sayısı 20 milyondu 25 milyon olmuş sanırım bu kullandıgımız keçi boynuzunun faydası oldu.yaaa bu 2 hafta nasıl gecıcek bilmiorum suanda vucudumda hiç bir farklılık yok hani bazılarının kasılması ağrısı fln oluomuş ya bende hiç bişi yok

hakkında hayırlısı olsun canım klomeni nasıl kullandın

5. günümde başladım 5 gün kullandım sabah akşam 1 er tane sonra tatildeyken yumurtlama akıntımı gördüm olmadı sonrasında progestan kullandım progestan bittikten 2 gün sonrada adet oldum normalde pko hastasıyım kolay kolay adet olmam

KUZUNUZ bence kafana gore kullanmamalisin bu ilaclari....yani ne bileyim kist yapiyor klomen o yuzden dikaktli olman gerekiyor...hayirlisi

sağol cnm biliyorum aslında ama bi arkadaş hamile kaldı bu şekilde ayrıca bir arkadaşımda çok iyi bir prf dr a gitti ve kendisine klomen verdi 3 ay takip ettirmeden kullanmasını söylemiş ve şeker hapı vermişti üstelik tek tüpü kapalıydı buna rağmen hamile kaldı çok şükür ama kist yapabiliyor bi kere yapmıştı bu yüzden yumurta takibim ertelenmişti doğum kontrol hapı kullanmıştım

cnm snn için hakkında hayırlısı olur inşallah ama bence de kafana göre ilaç kullanma inşallah aşılaman olur bu ay

sağol arkadaşım hepimizin hakkında hayırlısı olsun yarın bakıcaz artık inşallah kist yoktur da tedavime başlanır rabbimden hayırlısı

hadı hayırlısı.
asılaman nasıldı kac dakıka suruyor?uyanıkmı durdun?ayy acılı bı ıslemmı acaba
ben cok merak edıyorum cok soru sordum galaıba bırde doktor yapman veya yapmaman gereken seyler soyledımı?
son bır sorubilmiyorumkismile
gebelıgın olusup olusmadıgnı testle veya muayeneyle takıp edecekmısınız yoksa akısına bırakıp tarıhımı beklıyceksınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…