- 30 Haziran 2009
- 1.560
- 2
- 156
kızlar gunaydınnn bgn aşılamam yapılacak inşallh herkes bu ay hayırlı haberlerını yazar bu topiğe dualarınız beklıorummmm
kızlar gunaydınnn bgn aşılamam yapılacak inşallh herkes bu ay hayırlı haberlerını yazar bu topiğe dualarınız beklıorummmm
günaydın kızlar bende bu ay asılama yaptırıyorum doktorum oyle karar verdı
dun ılk ıgnemıze basladık ınsallah 10 aydır beklıyoruz olsun dıye ondan oncesınde 3 dusugum var ınsallah bu ay okadar cok ıstıyorumkı artık ınsallah tutar.
sızede allah kolaylık versın ınsallah sızınkılerde tutar
kızlaaaaar çok kötüyümm neden tahmin edin KIRMIZI KART!!!!!!!!
Günaydın kızlar,
herkese iyi haftalar diliyorum. Dilerim Allah bu ay hepimizin yüzüne güler inşallah. ben cumartesi gittim doktora kontrole. biri 12 mm diğeri 15 mm olmak üzere 2 tane yumurta gelişmiş. doktor pazartesi tekrar gel dedi. valla bizim doktor işi o kadar zor ki sormayın. benim şehir dışına çıkmam gerekiyor. devlet memuru oluca da sevk işleri izin işleri o kadar zor oluyor ki anlatamam. sabah 8 de mesaiye geldim. şu an işyerimdeyim. daha burdaki doğumevine gidip il dışı için sevk alıcam ve 2 saat yolculuk yapıp aç karnına kan verip doktora görüncem. artık saat kaç olur bilemiyorum :)
doktor bir aksilik olmazsa çarşamba ya da perşembe aşılama yapılabileceğini söyledi. bakalım artık hayırlısı. yani inanın eğer yaşadığınız yerde ise doktor hiç üzülmeyin bence. il dışı olunca o kadar zor ki. müdürüm çok anlayışsız, sevk bile alsam gitme diyor, iş yap diyor. doktora gidiyorum ama burnumdan getirişyorlar inanın...
hakkında hayırlısı olsun canım klomeni nasıl kullandınmerhabalar kıslar bende bugün adet oldum ve çarşamba günü umut tüp bebek merkezine gidip aşılama için strat vericem allahım inşallah nasip eder benim ikinci aşılamam diyeceğim ama değil aslında bu senenin başında aşılama olacaktım ama yumurtalarım gelişip birden kendiliğindne çatladı ( dr a göre ) ve aşılama iptan edildi normal yoldan deneyin dendi bende puregon kullandım.. yalnız ben yumurtlarım büyürken (yavaş yavaş) birden kalitesiz olduğu için söndüğünü düşünüyorum çünki yumurta çatladıktan sonra progestan salgılamaya başlar bu progestan bebek oluşursa korur yoksa 14 gün sonra adet olursun benim ise yumurtan çatlamış dedikten sonra dr. hatta 2 yumurtam vardı ikiside yok oldu bi anda
çatlamış dedi dr bu durumdan 20 gün geçmesine rağmen adet olmadım farlutal kullanarak adet olmuştum bu yüzden yumurtanın kaliteli olması çok önemli bunu dr umla konuşacağım... inşallah hepimiz için hayırlı olur... yalnız benim bi endişem var bu ay kafama göre klomen içtim inşallah klomen yüzünden kist oluşmamıştır bende yoksa tedavim ertelenir bir ay daha gerçi rabbim herşeyin hayırlısını versin ama daha fazla beklemek istemiyorum...
cnm snn için hakkında hayırlısı olur inşallah ama bence de kafana göre ilaç kullanma inşallah aşılaman olur bu aymerhabalar kıslar bende bugün adet oldum ve çarşamba günü umut tüp bebek merkezine gidip aşılama için strat vericem allahım inşallah nasip eder benim ikinci aşılamam diyeceğim ama değil aslında bu senenin başında aşılama olacaktım ama yumurtalarım gelişip birden kendiliğindne çatladı ( dr a göre ) ve aşılama iptan edildi normal yoldan deneyin dendi bende puregon kullandım.. yalnız ben yumurtlarım büyürken (yavaş yavaş) birden kalitesiz olduğu için söndüğünü düşünüyorum çünki yumurta çatladıktan sonra progestan salgılamaya başlar bu progestan bebek oluşursa korur yoksa 14 gün sonra adet olursun benim ise yumurtan çatlamış dedikten sonra dr. hatta 2 yumurtam vardı ikiside yok oldu bi anda
çatlamış dedi dr bu durumdan 20 gün geçmesine rağmen adet olmadım farlutal kullanarak adet olmuştum bu yüzden yumurtanın kaliteli olması çok önemli bunu dr umla konuşacağım... inşallah hepimiz için hayırlı olur... yalnız benim bi endişem var bu ay kafama göre klomen içtim inşallah klomen yüzünden kist oluşmamıştır bende yoksa tedavim ertelenir bir ay daha gerçi rabbim herşeyin hayırlısını versin ama daha fazla beklemek istemiyorum...
hakkında hayırlısı olsun canım klomeni nasıl kullandın
KUZUNUZ bence kafana gore kullanmamalisin bu ilaclari....yani ne bileyim kist yapiyor klomen o yuzden dikaktli olman gerekiyor...hayirlisi
cnm snn için hakkında hayırlısı olur inşallah ama bence de kafana göre ilaç kullanma inşallah aşılaman olur bu ay
iyi dilekleriniz için sağolun kızlar dun yapıldı aşılamam kolay gectı çok şükür doktor progynex die bi fitil verdi eğer gebelik oluşursa düşük sansını azaltıomuş sizlerde verildimi bu fitil.bu arada eşimin sperm sayısı 20 milyondu 25 milyon olmuş sanırım bu kullandıgımız keçi boynuzunun faydası oldu.yaaa bu 2 hafta nasıl gecıcek bilmiorum suanda vucudumda hiç bir farklılık yok hani bazılarının kasılması ağrısı fln oluomuş ya bende hiç bişi yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?