Aşılama Ağustosta Aşılama Yaptıracaklar...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
aynen öyle oldu canım bi bakıyorum sebepsiz yere bende bi sinir bi sinir bi duygusallık bir tuhaf oldum fark ediyorum azarlama ihtiyacı duyuyorum inan pkolojid e gidecek yakında bide pkologa yalaaaaaaahhhh

laelaelaelaelaelaelaelaelaelaelülülülülülü

kızlar merhaba...bende ilk defa rapor çıkardım iğne gonal 450 ve ovitrelle....adetimin 2 günü gidip baktıracağım..ama bekliyorum ya gelmiyor adetim

günaydın kıslar bugün kendimi hiç iyi hissetmiyorum çok yorgun ve uykusuzum 11,30-12 arası kontrolüm var bakalım yumoşlar ne alemde (rabbi yesir vela tuasır rabbi temmim bil hayr) size bişi dicem kıslar dün gece eşimle çiftleşirken :)) çok rahatsız oldum kasıklarım iki taraflı ağrı oluyordu ve baskı oluyordu neden acaba ? size birde bişi sorucam aşılama tedavisindeyken ilaç kullanma aşamasındayken dr ilişkiyi yasakladı mı? bana bişi sölemedi ama gittiğim merkezde matbu bir ilaç takip kağıdı var o kağıtta matbuu bir yazı var tedavi sırasında cinsel ilişkide bulunmayınız yazıyor tabi drlar bu ilaç takip kağıdını tüp bebek yapanlarada veriyor acaba benim için geçerlimiydi çünki ben yeni evlendiğimde ilk gitiğim dr klomenle takip yaparken ilişkiyi yasaklamıştı takii ben söyleyene kadar yapmayın dedi... ama biz dinlemedik o ayrı

13 ağustos relg günüm. aşılama benım. bilmiyorum karmakarışığım.

canım hemen paniğe kapılma yerleşme kanamasıda olabilir devam ediyormu akıntın yoksa kesildimi inşallşah bebeğin sana tutunuyordur progesteron alıyormusun ? iğne hap veya jel şeklinde ?

maşallah hızlı gidiyorsunuzkaydirigubbakcemile3canım ilişki sırasındaki kasık agrın yumurtanın büyüdügünden bende çok rahatken yumurtalar büyüdügünde ilişkide çok agrı çeekmiştim yumurtadan o agrı bugün benimde kontrolum car 11 de

bugün çok güsel bi gün aslında mübarek gün ramazanın ilk günü oruç tutamadığım için çok üzgünüm ama inşallah bir bebeğim olursa önce fazla kilolarımı vericem sonra hormonlarımı düzeltmek için elimden geleni yapacağım o zaman rabbimin izni ile ilaç almak zorundada olmayacağım çünki bebişim yanımda olacak ve bu hastalıktan kurtulacağım allahın izni ile ve oruçlarımı tutacağım inşallah rabbim bana o günleri nasip eder... bugün senin ve benim kontrolüm var canım ve gülnihalle rabiak ın aşılaması olacak inşallah hayırlı sonuçlar alırız...

canım hemen paniğe kapılma yerleşme kanamasıda olabilir devam ediyormu akıntın yoksa kesildimi inşallşah bebeğin sana tutunuyordur progesteron alıyormusun ? iğne hap veya jel şeklinde ?

canım lavaboya gidince böle kahve telvesi olurya öyle bi akıntım vardı. az ama korkutuyor beni. rengi kırmızı olsa endişelenmeyeceğim ama adetin başlangıcında gelen belirti var ya öyle bişey. üzüldüm. alttan progesteron alıyorum.

ayrıcada çok sahurda çok ağrım vardı. şu an azaldı biraz.

kuzunaz yazdığın o duanın anlamını biliyormusun? alakasız bi soru oldu ama.

canım benim inşallah kalbindekini verir rabbim.. bende sabah akşam dupaston kullanıyorum gece 3 gibi içtim niyetlendim ama bugün dr alttan bakarsa oruç gidecek heralde yaa

Canım çalışıyorsun galiba yorma pek kendini bugün, hatta izin alabilme durumun olursa bugün dinlen derim. yerleşme lekesidir inşallah,

gunaydın kızlar doktordan geldim aşılamam olacaktı bugün ama yumurtalarım çatlamamış daha o yuzden yarın tekrar gıdıcem ,kızlar 20,21,22 ve 19 mm lık 4 tane yumurtam varmıs dua edın bırısınden bırı tutunsun

hayırlı olsun gülnihal dilerim allahtan çok çok bebişin olur:)))

maşallaaahhh nasıl gelişmş kız nasıl besledin senin ihtimalin çok yüksek birde bakmışsın 2 tane döllenmş hadi inşallah kalbindeki olsun..ben dogal deniyorum dr bana 1 yumurta ideal dedi ve benim 1 yumurtam vardı

Canım çalışıyorsun galiba yorma pek kendini bugün, hatta izin alabilme durumun olursa bugün dinlen derim. yerleşme lekesidir inşallah,

gamzeciğim işim rahat. oturuyorum devamlı. o açıdan bi sıkıntı yok yani. sağol tavsiye için canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…