kızlar size birşey sorucam yarın dr konturolum var ve yine alttan kamerayla bakar benim orucuma ne gibi zararı olur kafam ona takıldı bir bilginiz varmı bu konuda canlarım yaa..
turkocum canım nasılsın ay smge hamileymiş okadar çok sevindimki darısı başımıza inşallah canım istersen tutma sonuçta allah biliyo sen nasılsın ağrıların nasıl
bende çok sevindim canım okudunmu ben bugün kaynanamın halı yıkamaasına yardım etmek zorunda kaldım tedavi oldugumu söylemedim fırçalarken nasılda belim agrıyordu şimdi biraz dinlendim biraz iyiyim
:1shok::1shok: delimisin bacım işim var deseydin yada biyere gidicem dikkatli olman lazım bu aralar ay çok kızdım vallaklava:
turko gecmıs olsun canım bıtırmıssınız halılar, benımde asılamam var oruc olmaz herhalde degılmı kafama takıldı şimdi
turko gecmıs olsun canım bıtırmıssınız halılar, benımde asılamam var oruc olmaz herhalde degılmı kafama takıldı şimdi
Smge cok cok sevindim bu harika bir haber...insallah darisi diger bekleyenlerin basina....opuyorumnanaktan
bebegim o1 seninde haberini bekliyorum canim...dort gozle...
turko lutfen agri kaldirma gerci ben yazana kadar sen isleri cokdan bitirmissin bile ama yinede aman deyim...
kızlaaaaaaaaaarrrrrrrr değerim 81.76 çıktı
hammmmmmmmileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:ecrin_bebek::CüvCüv:
[table="head"]|....KK Nick....|YAŞ|SAT|infertilite sorunu .|Tedaviye Başlangıç Tarihi|Aşılama Tarihi |Test Tarihi|Durumu
1|kuzunaz|26| 02.08.2010 |polikistikover |04.08.2010| belli değil |belli değil | inşallah hamiş olacak:CüvCüv::CüvCüv:
2|LOVER1984|26| belirtilmedi |eşte sperm sorunu |belirtilmedi| 02.08.2010|17.08.2010| inşallah hamiş olacak:CüvCüv::CüvCüv:
3|krizantem20|22| 30.07.2010|pıhtılaşma ve sebepsiz |01.08.2010| belli değil |belli değil | inşallah hamiş olacak:CüvCüv::CüvCüv:
4|turko|25| belirtilmedi|pko |30.07.2010| belli değil |belli değil | inşallah hamiş olacak:CüvCüv::CüvCüv:
5|gulnihal|31| belirtilmedi |prolaktin yüksekliği |02.08.2010| 11.08.2010 |24.08.2010 | inşallah hamiş olacak:CüvCüv::CüvCüv:
6|SMGE|27| belirtilmedi |pko |belirtilmedi| 27.07.2010|11.08.2010 | İLK HAMİŞİMİZ :CüvCüv::CüvCüv:
7|Mis33|33| belirtilmedi |belirtilmedş |belirtilmedi| 04.08.2010|18.08.2010 | inşallah hamiş olacak:CüvCüv::CüvCüv:
[/table]
evt ilk hamişimiz listede belirtildi çok mutluyuz darısı biim başımıza inşallah :sm_cool::sm_cool: halay çekiyoruz ve kutluyoruz hadi kıslar :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
kuzunaz mrb. bende bu listede olmak istiyorum ekleyebilirmisin?? yaşım 28 son adet tarihim 01.08.2010 nedenim sebepsiz infertilite tedaviye başlama tarihim 10 temmuzaşılama tarihim henüz belli değil bu ay normal yoldan deneyeceğiz ''inşallah hamiş olacağım''. şimdiden teşekkür ederimkaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?