Aşılama Ağustosta Aşılama Yaptıracaklar...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar size birşey sorucam yarın dr konturolum var ve yine alttan kamerayla bakar benim orucuma ne gibi zararı olur kafam ona takıldı bir bilginiz varmı bu konuda canlarım yaa..

birde prolaktini yüksek olan arkadaşları okudum benimde kızım olmazdan önce prolaktinimm yüksekti klomen falan bana tesir etmiyordu yumurta gelişmiyordu 5ay sabah akşam glofur kullandım şeker hapı ve gonolaf vurundum kolumdan olmadı kis oldu ikinci ayda tekrar denedik igneyiama dozunu düşürdu dr günüm geçti ve yine kis oldu belli dedim test bil eyapmadım ummadım çünkü dr gitttim hamilesindedi bebegimide gördüm şok oldum yani prolaktin çokta büyük bir sorun degil bende pkoluyum ama budefa prolaktinim yüksek degil öyle

kızlar size birşey sorucam yarın dr konturolum var ve yine alttan kamerayla bakar benim orucuma ne gibi zararı olur kafam ona takıldı bir bilginiz varmı bu konuda canlarım yaa..

turkocum canım nasılsın ay smge hamileymiş okadar çok sevindimki darısı başımıza inşallah canım istersen tutma sonuçta allah biliyo sen nasılsın ağrıların nasıl

turkocum canım nasılsın ay smge hamileymiş okadar çok sevindimki darısı başımıza inşallah canım istersen tutma sonuçta allah biliyo sen nasılsın ağrıların nasıl

bende çok sevindim canım okudunmu ben bugün kaynanamın halı yıkamaasına yardım etmek zorunda kaldım tedavi oldugumu söylemedim fırçalarken nasılda belim agrıyordu şimdi biraz dinlendim biraz iyiyim

bende çok sevindim canım okudunmu ben bugün kaynanamın halı yıkamaasına yardım etmek zorunda kaldım tedavi oldugumu söylemedim fırçalarken nasılda belim agrıyordu şimdi biraz dinlendim biraz iyiyim

:1shok::1shok: delimisin bacım işim var deseydin yada biyere gidicem dikkatli olman lazım bu aralar ay çok kızdım vallaklava:

:1shok::1shok: delimisin bacım işim var deseydin yada biyere gidicem dikkatli olman lazım bu aralar ay çok kızdım vallaklava:

ya canım alt katımta oturuyor çekip gitsem burnumdan getiri ne cadı bi kaynanam var bilsen eşimi aradım durum bu diye annesine kızdı buay çocuk istiyoruz ona yıkatma agır kaldırtma sıcakta tutma diye işte valla fırçaladım güneşten kendimi esirgedim birde çok agır olanları kaldırmadım bişey tuttuysada allah esirgesin ne diyeyim allahım emeklerimizi bo çıkarmasın bende çatlatma ignemi olalı 5 gün oldu yarın dr çagırıyor beni niyeyse anlamadım sorucam ne zaman test yapayım diye

turko gecmıs olsun canım bıtırmıssınız halılar, benımde asılamam var oruc olmaz herhalde degılmı kafama takıldı şimdi

bittibacım bitti bende biraz bittim bilmiyorum ki cxanım bende yarın dr gidecem alttan bakar orucum bozolurmu onu düşünüyorum bende merak içindeyim dr bi sor sen genede bende soracam yarın

Smge cok cok sevindim bu harika bir haber...insallah darisi diger bekleyenlerin basina....opuyorumnanaktan
bebegim o1 seninde haberini bekliyorum canim...dort gozle...
turko lutfen agri kaldirma gerci ben yazana kadar sen isleri cokdan bitirmissin bile ama yinede aman deyim...

saol canım agır kaldırmamaya özen gösterdim ya sag kasıgımın agrısı sag bacagımada vuruyor uyuşuyor resmen sizdede öyle oluyormu yosa odaı ignenin etkisi belimle kasıgımda agrı var ama gögüsümde hiç yok

kızlaaaaaaaaaarrrrrrrr değerim 81.76 çıktı
hammmmmmmmileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:ecrin_bebek::CüvCüv:

SMGE çook sevindiiiim canım Allah sağlıklı bir hamilelik nasip etsin sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inşallaaaahh ayy çok mutlu oldum canım yaaa .....alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

selam kızlarr......... herkese ıyı aksamlar.........
benım bugun asılamam oldu doktorum gayet ıyı gectıgını soyledı artık zamanın gecmesını beklıycez.
bu ayın 25 ınde test yapcaz ınsallah.

SMGECIM HAYIRLI OLSUN COK SEVINDIM SENIN ADINA
DARISI BASIMIZA
KACINCI GUNUNDE TEST YAPTIN TEKRAR YAZARMISIN?

SMGEEE ne gıbı bı agrıların vardııııı
bıze bı daha yazsana merak ettım
kendımızde takı ederız..

kuzunaz mrb. bende bu listede olmak istiyorum ekleyebilirmisin?? yaşım 28 son adet tarihim 01.08.2010 nedenim sebepsiz infertilite tedaviye başlama tarihim 10 temmuzaşılama tarihim henüz belli değil bu ay normal yoldan deneyeceğiz ''inşallah hamiş olacağım''. şimdiden teşekkür ederimkaydirigubbakcemile5

Son düzenleme:
smge merhaba aşılamanı nerde yaptırdın bende bu hafta yaptırcam ama korku var içimde bira nasıl ağrılımı işlem rabbim hepimize nasip etsin

canım benimde 3 düşüğüm oldu düşük sebeblerin ne idi ve bende bu ay aşılama olcam hadi hayırlısı

canım bende dogal yoldan denedik dur bakalım 10 sonra belli olur rabbim hayırlısıyla versin bebişlerimizi inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…